Προς το περιεχόμενο

Το floppy μου έφαγε μια mmc κάρτα. Πώς βγαίνει έξω;

cone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου.

Αγόρασα ενα floppy με 7 σε 1card reader. Βάζω να δω αν ταιριαζει η mmc μου απο τον nokia n70 αλλα τελικα δε ταιριαζε και πολυ. Ειχε μεγαλη τρυπα. Παω να την βγάλω μου γλιστραει και μπαινει κι αλλο μεσα. Μεχρι που σφηνωσε και κουμπωσε καλά. Την διαβαζει παντως, δεν εχω παραπονο. Αλλα πως την βγάζω τωρά; καμιά ιδέα;:cry:

Δημοσ.

μαλλον πρεπει να ξεβιδωσεις τν οδηγο απο πανω και να την βγαλεις ή με ενα τσιμπιδακι να την μαγκωσεις...

Δημοσ.

Τσιμπιδάκι που έχουν οι γυναίκες (συνήθως), ή τανάλια μυτοτσίμπιδο, ή δοκίμασε να κολλήσεις ένα σελοτέιπ στη μια πλευρά της μνήμης (με κάποιο πλακέ αντικείμενο) και να το τραβήξεις έξω...

Δημοσ.

δώσε του καθαρτικό να το ξεράσει! :P πέρα από την πλάκα τώρα, συνήθως είναι κουμπωτά και με ένα κλικ ασφαλίζουν. βρες κάτι ψηλό και σπρώξε το προς τα μέσα να δεις αν απασφαλίσει. αλλιώς είτε τσιμπιδάκι είτε καλύτερα κάνε το βίδες και βγάλε την καρτούλα. καλό θα ήταν μιας και είναι mini-mmc προφανώς να βρεις ένα σιδεράκι-επέκταση που έχουν ώστε να μην ξαναέχεις αυτό το πρόβλημα.

Δημοσ.
δώσε του καθαρτικό να το ξεράσει! :P πέρα από την πλάκα τώρα, συνήθως είναι κουμπωτά και με ένα κλικ ασφαλίζουν. βρες κάτι ψηλό και σπρώξε το προς τα μέσα να δεις αν απασφαλίσει. αλλιώς είτε τσιμπιδάκι είτε καλύτερα κάνε το βίδες και βγάλε την καρτούλα. καλό θα ήταν μιας και είναι mini-mmc προφανώς να βρεις ένα σιδεράκι-επέκταση που έχουν ώστε να μην ξαναέχεις αυτό το πρόβλημα.

Χτύπα το στην πλάτη όπως τα μωρά για να ρευτούν! Εγώ έτσι έβγαλα την δική μου γιατι το card reader κόστιζε 5?.

Δημοσ.

Στην τελική αν δεν μπορέσεις να κάνεις τίποτα από τα παραπάνω με επιτυχία, το ανοιγεις το σπας προσεχτικα:P

παίρνεις την κάρτα που κατάπιε και μια χαρα! Και αγοράζεις αλλο floppy

Συνολικο κόστος 5 Ε ! :-D

Δημοσ.

Αφου εκανα φυλλο και φτερο το floppy μου για να ττη ξερασει τελικα το εβγαλα με τσιμπιδακι για τα φρυδια. Ευτυχως ακομα δουλευει. Η δισκετα τουλαχιστον.

Ε και τα αλλα δε τα πειραξα. Έπρεπε να το ισιωσω λιγο το τσιμπιδακι για τα καταφερω. Ακόμα κι ετσι όμως δυσκολα βγηκε. Κουμπώνει καλά.

Αμαρτία να το χαλάσω όμως 25ευρα το πηρα.

Να κανουν μικροτερες τρυπες. Δεν τις εχουμε ολοι μεγάλες. Τις κάρτες ε; :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...