Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG VS PHILIPS

xaring

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσο HD??? ???

Μισό κιλό.

Αν εννοείς FullHD και HD-Ready τότε είναι το δεύτερο. Γενικά 26" full hd δεν παίζει να υπάρχει εκτος κι αν είναι monitor για PC. Ούτως η άλλως για να δεις διαφορα ανάμεσα στa δυο standards πρέπει να αγοράσεις οθόνη πάνω από 40".

Απο ττις 2 που προτεινεις, οι οποίες φαίνονται ολόιδιες στα χαρτιά, θα έπαιρνα την Samsung για τον ίδιο λόγο που πήρα samsung. DESIGN.

Δημοσ.
Ποσο HD??? ???

Μισό κιλό.

Αν εννοείς FullHD και HD-Ready τότε είναι το δεύτερο. Γενικά 26" full hd δεν παίζει να υπάρχει εκτος κι αν είναι monitor για PC. Ούτως η άλλως για να δεις διαφορα ανάμεσα στa δυο standards πρέπει να αγοράσεις οθόνη πάνω από 40".

Απο ττις 2 που προτεινεις, οι οποίες φαίνονται ολόιδιες στα χαρτιά, θα έπαιρνα την Samsung για τον ίδιο λόγο που πήρα samsung. DESIGN.

καταλαβες τι εννοω αλλα ειπες να κοροιδεψεις. τεσπα! αυτο που θελω να μαθω ειναι οτι αλλες τηλεορασεις παιζουν στα 720p 1080i 1080p. αυτες οι δυο στα ποσα παιζουν; αυτο!!

Δημοσ.

Ναι η αλήθεια είναι ότι ψιλοκαταλαβα :P Βεβαια τώρα που έβαλες τα νούμερα κατάλαβα τι θες να μάθεις.

Λοιπόν για αρχή να σου πω ότι το 720p είναι αυτό που θα δεις να αναφέρεται ως HD-Ready. Το νούμερο δείχνει τις γραμμές τις κάθετης ανάλυσης.(η tv που κοιτάς πχ έχει 1378x769 όπως όλες οι hdready dldh λίγο πάνω από 720)

Αντίστοιχα το 1080p έχει 1080 γραμμές και είναι αυτό που αναφέρεται ως FullHD.

Το 1080i δε ξέρω τι ακριβώς είναι, πρέπει να είναι σήμα 720p το οποιο ξεκινάει από 720 γραμμές και μετά από upscaling γίνεται 1080. Το μονο σίγουρο είναι ότι με το 720p δεν θα έχει καμια σχεδόν διαφορα, αν δεν είναι και χειρότερο.

Θα σου ξαναπώ απλά ότι μην κολλας με το 720p και το 1080p. Στις 26" πέραν του ότι δεν υπάρχει tv με FullHD, ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι υπήρχε δεν θα καταλάβαινες διαφορα από μια με HD-Ready. Τόσο μεγάλη ανάλυση 1920x1080 δηλδή χρειάζεται σε πολλές περισσότερες ίντσες. Από προσωπική εμπειρία πιστεύω ότι άντε το λιγότερο 40άρα να πάρεις FullHD. Πάνω από τις 40" μονο καταλαβαίνεις αν βλέπεις 1080p η 720p.

Συνοψίζοντας::

-Και οι δυο είναι 720p.

-Οποια tv πάρεις 26" νομίζω ως 37", μπορεί να κάνω και λάθος,

όσο τούμπανο καλή και να είναι θα είναι 720p also known as HD-Ready.

-Από τα τεχνικά χαρακτηριστικά δε μπορείς να ξέρεις ποτε αν μια οθόνη είναι καλή η όχι.

Και οι δυο είναι καλές μάρκες και αξιόπιστες. Έχω samsung γιατί μου άρεσε το design έχω βεβαια ένα μικρό πρόβλημα το οποιο έχω δει το έχουνε και μερικοί άλλοι δε ξέρω τι φταίει. Σίγουρα δε το έχουνε όλες απλά το αναφέρω. Δε ξέρω τι άλλο να σου πω αν έχεις κάποια άλλη ερωτησοαπορια γραφτήν γιατί δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο να σου πω τώρα.

Δημοσ.

οκ με καλυψες.. να σου πω ομως τωρα παιζω ps3 με μια crt 19 και ολοι μου λενε να παρω τηλεοραση. πιστευω οτι αναμεσα στην crt και στην samsung θα εχει μεγαλες διαφορες.

Δημοσ.

Καλά είσαι φιλε. Έτσι ήμουνα κι εγώ και μόλις πήρα τη samsung το πρώτο πράγμα που ήθελα να κάνω ήτανε να παίξω. Μέρα με τη νύχτα μη το συζητάς καθόλου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...