Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εγκατάσταση XP σε laptop HP

geo29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα αγορασε η ξαδερφη μου ενα hp pavilion dv6710ev με προεγκατεστημενα τα vista και αποφασησε να βαλει τα πολυαγαπημενα σε ολους χρ ολα ωρεα και καλα κανω φορματ και εγκαθυστω τα χρ (μαιμου) το προβλημα τωρα αρχιζει δεν μπορω να περασω κανεναν drive και ειδικα της καρτας γραφ. τους κατεβαζω απο το σιτε της nvidia και μου λεει οτι δεν υποστιριζει

plss help

το μηχανημα ειναι Pavilion αυτο

Δημοσ.

φιλε γκεο θα τρελαθω.το μηχανακι της ξαδελφης σου εχει τον TL 64 και θελεις να βαλεις τα χπ?για πιον λογο?μην μου πεις οτι σερνεται το λαπτοπι,γιατι θα βαλω φωτια το δικο μου,που ενω εχει τον TL 52 στα 1.6 ,δουλευει μια χαρα τα βιστα,κανω και τα βιντεακια μου,κανω και την μουσικη μου....αφου σου λεει η nvidia οτι δεν το υποστηριζει,τι θελεις να σου πουμε????

βαλε τα βιστα να ησυχασεις....με βιστα στηθηκε

αλλο αν θελεις να πειραματιστεις....

Δημοσ.
με βιστα στηθηκε

αλλο αν θελεις να πειραματιστεις....

δεν ειμαι για πειραματισμους απλα τα vista δεν ειναι και το πιο φιλικο λειτουργικο για νεους χρηστες εδω και ποιο εμπειροι χρηστες και βαρανε μπουνιες

Δημοσ.

εδω εισαι λαθος.μαλλον θελεις να πεις οτι για αυτους που εχουν εξοικιωθει σε μεγαλο βαθμο με τα χπ,ειναι δυσκολο να προσπαθησουν τα βιστα απο την αρχη...ειναι και η ηλικια...διατι να το κρυψωμεν αλλωστε....σε αυτο συμφωνω....

αλλα εγω τα βρηκα πολυ ανωτερα απο οτι μου τα περιεγραφαν φιλοι μου....και δεν μιλαω για το γραφικο περιβαλλον....θα ελλεγα να τα δωσετε μια δευτερη ευκαιρια....τα αγορασατε εξαλλου....εστω και αναγκαστικα(αυτα παθαινουμε οταν δημιουγουμε μονοι μας μονοπωλια....)

Δημοσ.
εδω εισαι λαθος.μαλλον θελεις να πεις οτι για αυτους που εχουν εξοικιωθει σε μεγαλο βαθμο με τα χπ

το κακο εγινε το θεμα ειναι να περαστουν σωστα τα χρ. μπορει καποιος να με βοηθηση

Δημοσ.
καλησπερα αγορασε η ξαδερφη μου ενα hp pavilion dv6710ev με προεγκατεστημενα τα vista και αποφασησε να βαλει τα πολυαγαπημενα σε ολους χρ ολα ωρεα και καλα κανω φορματ και εγκαθυστω τα χρ (μαιμου) το προβλημα τωρα αρχιζει δεν μπορω να περασω κανεναν drive και ειδικα της καρτας γραφ. τους κατεβαζω απο το σιτε της nvidia και μου λεει οτι δεν υποστιριζει

plss help

το μηχανημα ειναι Pavilion αυτο

Το δικό μου είναι Dell, και στην σελίδα της NVidia μου έβγαλε μύνημα ότι πρέπει να πάω στην σελίδα της εταιρίας. Έκανα λίγο ψάξιμο, και βρήκα τον οδηγό που ήθελα εδώ:

http://www.x-drivers.com/component/option,com_remository/func,select/id,8578/

Αν δεις, το δεύτερο είναι για XP (εγώ έχω Vista, οπότε έβαλα το πρώτο, δουλεύει μια χαρά)

Ελπίζω να σου κάνει.

Επίσης μπορεί να βρείς και άλλους οδηγούς εκεί.(επιλέγεις το γράμμα απ'το οποίο αρχίζει το όνομα του κατασκευαστή του επιμέρους ανταλλακτικού-πχ. s για Symantec Touch Pad,κλπ..)

Δημοσ.

Ελπίζω να σου κάνει.

Επίσης μπορεί να βρείς και άλλους οδηγούς εκεί

σ ευχαριστω πολυ φιλε τους κατεβαζω και σ ενημερωνω

11:15 μ εσωσες φιλε να εισαι καλα σ ευχαριστω παρα πολυ

Δημοσ.

Με τους drivers της καρτας ηχου ταλαιπωρηθηκα αρκετα εγ'ω..

Ψάξε για Realtek HD audio drivers για XP,αλλά μην κανεις εγκατάσταση απο το setup αρχείο,κανε απο το device manager* κ ασε τα ΧΡ να τους βρουν..

*Στο device manager/system devices θα σου εχει ένα 'PCI bus' με ερωτηματικο,δεξι κλικ πανω του,driver update κλπ...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Οσον αφορά τον οδηγο της καρτας ηχου πρεπει να βρεις τον οδηγο της conexant hd audio

και να τον προσθεσεις χειροκίνητα δηλαδή βρες την συσκευη στην διαχειριση συσκευων

πηγαινε στο προγραμμα οδηγησης, επελεξε ενημερωση οδηγού (οχι αυτοματη αναζητηση) μετα ολες οι συσκευες, απο δισκέτα και δοστου την διαδρομη του φακελου με τον οδηγο της conexant. Επελεξε την συσκευη που θα βρει και αγνόησε τα μυνηματα περι συμβατοτητας και μαλλον θα εχεις ενα καλο αποτελεσμα....

Συγνωμμη για την γενικοτητα αλλα δεν εχω πολυ χρονο....

Δημοσ.

Εγώ είμαι μάλλον ανάποδος άνθρωπος. Το ΗΡ dv6187ΕΑ μου, ήρθε με xp και εγώ ζήτησα από τη ΗΡ τα δωρεάν δισκάκια για αναβάθμιση σε vista. Όλα πολύ καλά. Το μηχανάκι φυσάει. (Κράτησα βέβαια το partition επαναφοράς στην αρχική κατάσταση αγοράς, αλλά με βλέπω σε λίγο καιρό να το καθαρίζω.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...