Xpriens Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 θελω να παρω ενα κινητο γιρο στα 200-300? εψαξα αρκετα και ποιο πολυ μου αρεσε το Motorola A1200!8α εκτημουσα πολυ μια γνομη σας ! http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001349 Ευχαριστω
GInfU Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Για τι χρήση το θέλεις; Τηλέφωνα + Μουσική φαντάζομαι... Θα σου πρότεινα το ΝΟΚΙΑ 5610 XpressMusic ή εναλλακτικά το Samsung U700. Τη Μοτορόλα δεν την πολυ-εμπιστεύομαι...
Xpriens Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 ευχαριστω θα εχω υποψην την γνομη σου αλλα τα nokia δεν μου πολι αρεσουν ... Motorola ειχα το v3i αλλα μου χαλασε ειταν πολυ καλο και γερο ...
tolis00 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Αν θες για μουσικη κ δεν σου αρεσουν τα NOKIA, σκεψου κ το W910i της SONY(περιπου 270 ευρω). Επίσης πολύ αξιόλογο ειναι κ το SAMSUNG G600,δεν ειναι βεβαια μουσικο τηλεφωνο.(περιπου 300 ευρω)+5MP CAMERA:-D.
sYn Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Απλώς αναφέρω το εξής, χωρίς να θέλω να πω τίποτα για τα κινητά της συγκεκριμένης εταιρίας. H Motorola ανακοίνωσε πως από το 2009 η εταιρία θα διασπαστεί σε δυο, μικρότερες, εταιρίες με σκοπό την καλύτερη προώθηση των τεχνολογιών που κατέχει η εταιρία. Η κίνηση, η οποία ερμηνεύεται από οικονομικούς αναλυτές ως "κίνηση παραδοχής των άθλιων οικονομικών της εταιρίας", κρίνεται ως αναμενόμενη και δεν προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη στους χρηματιστηριακούς κύκλους. Το Reuters σε σχετικό δημοσίευμα του εκφράζει την ανησυχία του για την πορεία της εταιρίας, η οποία εδώ και πολλούς μήνες βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και χάνει διαρκώς αγοραστικό μερίδιο από τους ανταγωνιστές της, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ένδειξη η οποία να οδηγήσει σε ανάκαμψη την εταιρία τους προσεχείς μήνες. Όπως αναφέραμε και πιο πάνω οι δύο εταιρίες θα αναλάβουν διαφορετικές γκάμες προϊόντων της εταιρίας, με την πρώτη να αναλαμβάνει πλήρως το τμήμα της κινητής τηλεφωνίας και την δεύτερη όλα τα υπόλοιπα τμήματα της Motorola, μερικά από τα οποία ασχολούνται με την κατασκευή τηλεοράσεων και εξοπλισμού δικτύων.
tolis00 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Απλώς αναφέρω το εξής, χωρίς να θέλω να πω τίποτα για τα κινητά της συγκεκριμένης εταιρίας. ναι αυτο το ακουσα κ εγω. Ε ενταξει η MOTOROLA ποτε δεν ηταν "κυριαρχος" της κινητης τηλεφωνιας!Αφου λοιπον φιλε Xpriens εμεινες ικανοποιημενος απο την παλια σου συσκευη, πιστευω με καποια αλλη μαρκα (NOKIA,SONY,SAMSUNG,LG) δεν θα εχεις κανενα προβλημα απο θεμα ποιοτητας κ κατασκευης.
Xpriens Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 το λυτουργικο της nokia και της sony νομιζω οτι δεν μπορουν να μου προσφερουν κατι που δεν μπορει ενα φτινο motorola χπ το μοντελο a1200 εχει λιτουργικο linux επισεις εχς βαλει στο ματι το LG Ks20που εχει λιτουργικο windows mobile. τι θα πει το walkman της sony ενα κινιτο με μεγαλη μνημη ενα αχαρο κηνιτο με μεγαλη μνημη ε και περνο ενα οποιο διποτε κηνιτο με καρτα μνημης δινω 40? βαζω μια μνημη 4Giga και λεω πως εχω walkman!!και τα nokia επισης εχουν αθλια εμφανιση το n95 κανει 470? πραγματικα λιπαμε αυτους που θα τα δοσουν για να το παρουν ακομη και η camera του δεν μου λεει κατι << το εχει ενας φιλος μου που το εχει παρει με επιδοτιση και το εχω ψαξει πολυ καλα>> αυτα εχω να πω !
Xpriens Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 το ξερω αλλα σου ειπα πως το εχω βαλει στο ματι οχι οτι 8α το παρω .πχ αν μου εδινε δυο κηνιτα το n95 κ το ks20 και μου ελεγε παρε ενα απο τα δυο χορις να μου πει τιμη το ks20 θα επερνα
tolis00 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 το ξερω αλλα σου ειπα πως το εχω βαλει στο ματι οχι οτι 8α το παρω .πχ αν μου εδινε δυο κηνιτα το n95 κ το ks20 και μου ελεγε παρε ενα απο τα δυο χορις να μου πει τιμη το ks20 θα επερνα σε αυτο συμφωνω!
Xpriens Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 ποια ειναι η γνομη σας για αυτο το κηνιτο << http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001454 >> ?
GInfU Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Με δελεάζει μιας και η Τοσίμπα είναι σοβαρή εταιρεία... Αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Btw, λίγα λόγια για το Ν95...
Xpriens Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 πειτε μου λιγο την γνομη σας για αυτο γιατι ειμαι σχεδον ετιμος να το παραγκιλο! http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978004&product=1050362
KnightRider Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μην το πάρεις γιατί έχει το λογισμικό της vodafone και θα έχεις παράπονα πχ έχει επειδή εικονιδια της sharp, θα λείπουν καποια μικρά χαρακτηριστικά κλπ και το κανονικό samsung κοστίζει 300 ευρω και πάνω. Eγώ λέω να πάρεις το sony ericsson w910 και δεν κολλάει και κάνει 290 ευρώhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&product=1015907.
tolis00 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μην το πάρεις γιατί έχει το λογισμικό της vodafone και θα έχεις παράπονα πχ έχει επειδή εικονιδια της sharp, θα λείπουν καποια μικρά χαρακτηριστικά κλπ και το κανονικό samsung κοστίζει 300 ευρω και πάνω. Eγώ λέω να πάρεις το sony ericsson w910 και δεν κολλάει και κάνει 290 ευρώhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&product=1015907. 275 εχει στα Mediamarkt:mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.