Προς το περιεχόμενο

Blink 182

GInfU

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αγαπημένο μου συγκρότημα δυστυχώς διαλύθηκε (δημιουργήθηκαν 2 άλλα που δε λένε τίποτα :-( ) αλλά εγώ συνεχίζω να το ακούω καθημερινά...

Μοιράζεται κανείς την ίδια τρέλα;

Δημοσ.

ναι (Το μήνυμα που καταχωρήσατε είναι πολύ σύντομο. Παρακαλώ αυξήστε το μήνυμά σας κατά 10 χαρακτήρες τουλάχιστον.)

Δημοσ.

Εντάξει,βασικά οι Angels and Airwaves που έχει δημιουργήσει ο DeLonge είναι πολύ καλοί,έχουν κάποια τραγούδια πολύ άρρωστα.Τώρα από τους +44 του Hoppus,δεν είναι κακοί και αυτοί.

Δημοσ.

Ναι ναι,κατέβασε,έχουν βγάλει 2 cds κιόλας.Από το πρώτο τους,άκουσε το adventure κατευθείαν.Το δεύτερο δεν το έχω ακούσει όσο το πρώτο αλλά καλό είναι.

Δημοσ.

Ούτε ΑvA ούτε +44... Εντάξει οι πρώτοι είναι καλοί αλλά καμμία σχέση με το αρχικό συγκρότημα. Αυτοί ήταν μία κατηγορία μουσικής από μόνοι τους.

Δημοσ.
Το αγαπημένο μου συγκρότημα δυστυχώς διαλύθηκε (δημιουργήθηκαν 2 άλλα που δε λένε τίποτα :-( ) αλλά εγώ συνεχίζω να το ακούω καθημερινά...

Μοιράζεται κανείς την ίδια τρέλα;

αυτη που τα ειχα οταν πηγαινα α'γυμνασιου:lol: τωρα σοβαρα αυτοι τι ειδους μουσικη παιζουν ?καπου ειδα οτι τους ειχανε καταταξει και punk.Ελεος...:confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...