Προς το περιεχόμενο

Επιλογή ψύκτρας για cpu

GeoP0300

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36....σε presHott.... και νομιζα πως ο δικος μου ητανε κρυος....

Αληθεια τι κουτι εχεις?(εμενα ειναι κατω στα ποδια μου και ολα ειναι χυμα στο κυμα...,τα εχω σε ενα midi στριμογμενα).

Δεν ξερω μου φανηκαν πολυ μικρη για τον συγκεκριμενο σε αερα.

Το κουτι μου ειναι full στη μοντα και τιγκα στα καλωδια και στα πραγματα....οταν ευκαιρισω θα ποσταρω μερικες φοτο να το δειτε..mid-tower ειναι...(σιντομα θα παω για αγορα ενος Cosmos S)

Να φανταστειτε πως δεν ειχα χωρο να βαλω τον ανεμιστηρα της ψυκτρας και αναγκαστηκα να κλεισω 1 ram dimm για να βαλω τον ψοροανεμιστηρα...:mad:

Πάντως πριν λίγο μπήκε στο e-shop. Μόλις την παρήγγειλα.

ποιοα παρηγγειλες??

Δημοσ.

Dinos μπας και είναι northwood ο δικός σου γιατί 36 σε prescott μου ακούγετε πολύ δύσκολο την έχω και εγώ την ψύκτρα που έχεις σε prescott ( 775 όμως ) και με το ζόρι τον κρατάει κάτω από τους 70*C ( 4400Mhz )

Δημοσ.
Dinos μπας και είναι northwood ο δικός σου γιατί 36 σε prescott μου ακούγετε πολύ δύσκολο την έχω και εγώ την ψύκτρα που έχεις σε prescott ( 775 όμως ) και με το ζόρι τον κρατάει κάτω από τους 70*C ( 4400Mhz )

Πωπω....Ρομπαααα....Δεν το προσεξα καθολου οτι το παλικαρι παραπανω(o sadman) μιλαγε για presscot...

Ναι Vatos northwood εχω....Συγνωμη παιδια....:X:o

Δημοσ.

Πάντω παιδιά εγώ με stock intel cooler σε Q6600 είχα 39-45 σε idle και 65-70 σε full load και με zalman cnps9500 led έχω 29-33 σε idle και 40-45 σε full load (με χρήση και artic silver 5).

Δημοσ.
Πάντω παιδιά εγώ με stock intel cooler σε Q6600 είχα 39-45 σε idle και 65-70 σε full load και με zalman cnps9500 led έχω 29-33 σε idle και 40-45 σε full load (με χρήση και artic silver 5).

Stock o Q6600 σου ε ? Οχι με O/c αυτο εννοω...

Κυμαινεσαι σε καλα επιπεδα θερμοκρασιας εσυ....:-)

• Super Moderators
Δημοσ.

με το Core-Temp?

• Super Moderators
Δημοσ.

το βρίσκω καπως δύσκολο με stock cooler να είναι full load (prime95) στους 40-45 βαθμούς το κάθε core...

Δημοσ.

Μάλλον δεν πρόσεξες καλά τι είπα....

Άρα με την stock είχα σε full load 65-70 και με την zalman (και την χρήση artic silver 5) είχα 40-45 σε full load....

lol

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...