Προς το περιεχόμενο

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΝΗΜΩΝ DDR1

nnannos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω εναν intel celeron στα 2GHz με mobo Gigabyte GA-8st800, Μνημη DDR 512ΜΒ 333Mhz, Θέλω να προσθέσω μνήμη και δεν ξέρω αν κάνουν κατι μνημες DDR που εχω βρει στο e-shop που ειναι DDR στα 400ΜHz, θα μου κάνουν???

Δημοσ.

Δοκιμασα 2 μνημες απ'τον ΗΥ του αδερφου μου DDR 400MHz Twinmos, τις αναγνώρισε κανονικα το mobo στα 333ΜHz φυσικά αλλά η μία εκ των 2 εκανε restart όταν εμπαινε στα XP(η μια ειχε twinmos chips και η αλλη Mtec(αν κ ελεγε twinmos στο αυτοκολητο) αυτή με τα Mtec εκανε τα κόλπα.Στου αδερφού μου το pc λειτουργει κανονικά όμως! και τις εχει σε dual channel. Ξέρει κανείς να μου πει γιατί το έκανε αυτο???Ενώ το motherboard την βλέπει???

Δημοσ.

Τελικά αν κάνω downclocking στα 200 η 266 φαινεται να παίζουν οι 400αρες ddr1 στο συστημα μου αλλά δε ξέρω αν αξίζει να αγοράσω τετοια μνήμη τελικα, παιδια αν εχει κανεις υποψιν του ψαχνω για μνημη 1GB(όχι παραπάνω τελικα το θεωρώ περιττο-με 1GB+512ΜΒ η παλια μια χαρα)στα 333ΜΗζ DDR1 αν είναι δυνατον ψαχνω αυτην: KVR333x64C25/1G της kingston να ταιριάζει απόλυτα με την 512MB που ηδη έχω. Αν κανεις εχει περισσεια ας στειλει πμ

Δημοσ.

Όπως σου είπε και ο Ιταλός δε φταίνε οι μνήμες αλλά οι χρονισμοί. Βάλε τις όλες πιο χαλαρά στα 333 και δεν θα έχεις πρόβλημα. Γι' αυτό παίζουν σε πιο χαμηλή ταχύτητα κανονικά. Με CTRL+F1 θα δεις τα timings στη μητρική σου, δοκίμασε να αλλάξεις μόνο το CL και θα δεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...