peponis13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Παιδιά αντιμετοπιζω το εξης προβλημα. Κατα την εκκινηση τον windows οταν τελειωσουν το φορτωμα και παει να δειξει την οθονη υποδοχης η οθονη σβηνει χανετε δηλαδη το σημα και αναβει κοκκινο το φωτακι της. Εκανα απιρα restart αλλα τιποτα. Επεισης μερικες φορες που ανοιγει οταν λειει καλψς ορισατε ακουγεται ενα κοφτο μπιπ απο τη μιτρικη φορτωνει τα windows αλλα επανεγκαθιστα ολες τις συσκευες που ειναι συνδεδεμενες π.χ. πληκτρολογιο. εχω κανει 3 format αλλα το προβλημα συνεχιζεται επισης τον εχω παει και στο πλαισιο για services αλλα μου ειπαν οτι δεν βρηκαν τιποτα. τι φταιει παιδια εχω αγανακτησει....
spdrosin Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Είναι καινούργιο το Pc. Το έφτιαξες μόνος σου, το πήρες έτοιμο, τί παίζει;
peponis13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 το συστημα το εχω 1,5 χρονο και το εχω αγορασει ετοιμο . εχω εγκαταστησει και τους τελευταιους drivers.
wert Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Κάτι παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζω και εγώ σε ένα μου pc κατά διαστήματα και τελικά το πρόβλημα μου είναι οι δίσκοι sata. Δεν γίνεται καλή επαφή στην σύνδεση sata και δημιουργούνται ένα σωρό προβλήματα. Ετσι τον έχω χωρίς καπάκι πλέον από τη μια μεριά και κάθε που βλέπω τέτοιο πρόβλημα απλά τον σβήνω τελείος και κουνάω λίγο τις συνδέσεις ή τις βγάζω και τις ξαναβάζω και λύνονται τα προβλήματα. Τα συμπτώματα στο δικό μου το pc είναι. Δυσκολία στην εκκίνηση, συνεχόμενα restart , κανονική εκκίνηση και μετά από λίγο κόλημα του συστήματος. Δεν φταίει πάντα η σύνδεση του δίσκου που έχει τα windows αλλά πολλές φορές άλλος δίσκος άσχετος που έχει μόνο αρχεία... Υπάρχει κάνα άλλο κόλπο για τα sata ρε παιδιά μπας και ησυχάσω και εγώ; peponis13 δεν χάνεις τίποτα να ρίξεις ένα κουνηματάκι και εσύ στις συνδέσεις sata μήπως και φτιάξει.
liopyr Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 wert: Mην σου φανεί εξωγήινη η ερώτησή μου, αλλά έχεις καλό τροφοδοτικό?
bj.eirini Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 πριν λίγες μέρες πήγα κ γω στον τεχνικό το pc μ με το ίδιο ακριβός πρόβλημα τελικά έπρεπε να ανοίξει τον υπολογιστή και να τον καθαρίσει από τη σκόνη (κ γω ένα χρόνο τον έχω τον υπολογιστή)επίσης μ είπε ότι τα vista είχαν κλειδώσει και ήθελαν update.δν δοκιμάζεις να τον καθαρίσεις απο μέσα και που ξέρεις μπορεί να ανοίξει....
wert Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 wert: Mην σου φανεί εξωγήινη η ερώτησή μου, αλλά έχεις καλό τροφοδοτικό? Δεν νομίζω να είναι θέμα τροφοδοτικού HEROICHI WIN POWER 550W RETAIL Αυτό έχω πάνω. Υπέθεσα ότι φταίει η σύνδεση sata όταν άρχισε να ψιλοκολάει χωρίς λόγο ένας δίσκος με mp3 την ώρα που άκουγα κάνα τραγουδάκι. Αν όμως κουνήσω λίγο εκεί την σύνδεση μετά δεν έχει πρόβλημα για κάνα δύο εβδομάδες μέχρι να του θυμηθεί να με ταλαιπωρήσει πάλι. Αυτά με τα sata. Πάμε τώρα στον παλιό μου με τα καταπληκτικά IDE. Από εκείνον έκανα το ποστ χτές το βράδυ και μετά τον έκλεισα. Το πρωί καθώς έπινα το καφεδάκι μου αρνήθηκε πλέον να μου κάνει παρέα. Από το bios φαίνονται όλα εντάξει.. Δίσκοι μνήμες , όλα εκεί δείχνουν να είναι. Όμως μετά το bios δεν προχωράει καθόλου. Μαύρη οθόνη με μια παύλα πάνω αριστερά. Εκεί μόλις πατήσω το κουμπάκι power κλείνει αμέσως ενώ κανονικά για να κλείσει από εκεί πρέπει να το κρατήσω πατημένο 5 sec. Αυτά για την ώρα. Πάω να πάρω έναν υπνάκο μήπως και δω κάνα καλό όνειρο γιατί τα pc τα έβαλαν μαζί μου αυτές τις μέρες. Αν δεν ανοίξει ο παλιός θα δώ τηλεόραση για να του την σπάσω.
freestyoler93 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 αυτο με την παυλα πανω αριστερα που λες μην ανυσυχεις...απλα μπες στα bios και επελξε το σκληρο που εχεις εγκατεστημενα τα windows ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ και εκει που λεει boot devices επελεξε ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ... (αν στα ειπα καπως μπερδεμενα πες μου να σου στειλω μια φωτο)
wert Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 αυτο με την παυλα πανω αριστερα που λες μην ανυσυχεις...απλα μπες στα bios και επελξε το σκληρο που εχεις εγκατεστημενα τα windows ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ και εκει που λεει boot devices επελεξε ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ...(αν στα ειπα καπως μπερδεμενα πες μου να σου στειλω μια φωτο) Ευχαριστώ για την βοήθεια. Αλλά έχω κάνει ένα άλλο κόλπο και έχει πιάσει μέχρι στιγμής. Είχα 4 δίσκους πάνω οι δύο από τους οποίους ήταν πάνω σε κάρτα ide controler αφού δεν είχα άλλη θέση για να τους βάλω. Τώρα να φταίνε οι δίσκοι ή η κάρτα δεν ξέρω. Για την ώρα τους έκοψα το ρεύμα στους δίσκους και δουλεύει το pc. Θα τους ξαναδώσω ρεύμα έναν έναν να δω τι γίνεται.. Για την ώρα βολεύομαι έτσι ,, και βαριέμαι κιόλας , , !!!!
stauros772000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 ,, και βαριέμαι κιόλας , , !!!! +1...σωστος....
papakatse Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 επισης τον εχω παει και στο πλαισιο για services αλλα μου ειπαν οτι δεν βρηκαν τιποτα. τι φταιει παιδια εχω αγανακτησει.... Ωραίοι και οι τεχνικοί του Πλαισίου... Αμέ! By the way πλήρωσες για τον έλεγχο? Σύνθημά τους: Ο Καλύτερος δοκιμαστής είναι ο πελάτης. Φέρνουν πίσω κάτι ως ελαττωματικό? Το δίνουμε στον επόμενο. Αν ξαναγυρίσει? Ε τότε μάλλον έχει καλές πιθανότητες να είναι ελαττωματικό, αλλά αυτό θα το καθορίσει ο μεθεπόμενος!!! :-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.