Psofus_HffK Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Γειά σας. Ψάρι στην παρέα, αλλα θέλω να μάθς το εξής : Γίνεται με κάποιο τρόπο να δουλέψει κανείς τον Υπολογιστή του σάν Σταθερό Τηλέφωνο? Έχω Hol double play και θέλω να μάθω αν μπορώ με κάποιο τρόπο να κάνω τον Η/Υ μου τηλέφωνο, για να χτυπάει και να πέρνω τηλ. απο τον έξτρα αριθμό απο την hol. Ευχαριστώ για την προσοχή σας. xD
Alxnks Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 θα μπορουσες να συνδεσεις το modem του υπολογιστη σου (αν εχει) στο κουτι που σου εδωσαν απο την hol και να κανεις ετσι κλησεις
pass02 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 θα μπορουσες να συνδεσεις το modem του υπολογιστη σου (αν εχει) στο κουτι που σου εδωσαν απο την hol και να κανεις ετσι κλησεις πως γινεται αυτο? μπορεις να το εξηγησεις λιγο?
Alxnks Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 ειναι απλο, στο modem του pc σου (αν εχει) ενωνεις ενα καλωδιο τηλεφωνου, και την αλλη ακρη τη βαζεις στο κουτι της hol, εκει που θα συνδεες κι ενα κανονικο τηλεφωνο. με καταλληλο προγραμμα (κυκλοφορουν πολλα στο ιντερνετ, με ενα googling βρισκεις) θα μπορουσες λογικα να κανεις κλησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.