frai Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Έχω ένα φορητό της siemens. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι κάθε φορά που θα τον κλείσω χάνει τη ρύθμιση της ώρας και της ημερομηνίας. Επίσης μου εμφανίζει και προγράμματα που έχω εγκαταστήσει εδώ και καιρό ως νέα προγράμματα (η ενοχλητική εκείνη ένδειξη στο μενού Έναρξη). Επίσης κάθε φορά που σβήνω έναν συγκεκριμένο φάκελο (είναι άδειος και τα αρχεία του έχουν μεταφερθεί αλλού στο σκληρό, φωτογραφίες), με κάθε επανεκκίνηση μου τον εμφανίζει ξανά. Έχω φορτωμένα τα ΧΡ. Τί μπορεί να φταίει για όλα αυτά;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
SOWHAT Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Για την ώρα, δεν δοκιμάζεις να τσεκάρεις μήπως καταλάθος έχεις ρυθμίσει λάθος ζώνη ώρας και σου διέφυγε? Γιατί και εγώ την είχα πάθει έτσι όταν τον πρωτοπήρα!!!
nnannos Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Η πιο απλή λύση σε όλα αυτα ειναι να κάνεις επανεγκατάσταση λειτουργικού(από την αρχή). Σχετικά με την ώρα και ημερομηνία μπορει να φταει η μπαταρία(η εσωτερική αν έχει). Δοκίμασε και ενα καθαρισμό της registry με το advanced unistaller 2008, ένα πολύ καλο πρόγραμμα με πολλές λειτουργίες(ψαξτο στο http://www.gamato.info)
imsorry Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Πριν κανεις οτιδηποτε μπες στο bios και δες αν η ωρα και η ημερομηνια ειναι σωστες. Αν οχι αλλαξετα κανε save (F10) και δες αν το προβλημα συνεχιζει να υφιστατε. Καποτε ειχα το ιδιο προβλημα και εστιαστηκε στη λαθος ημερομηνια και ωρα του bios. Μετα ολα πηγαιναν "ρολοι"
rem_rem Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Έχω ένα φορητό της siemens.Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι κάθε φορά που θα τον κλείσω χάνει τη ρύθμιση της ώρας και της ημερομηνίας. Επίσης μου εμφανίζει και προγράμματα που έχω εγκαταστήσει εδώ και καιρό ως νέα προγράμματα (η ενοχλητική εκείνη ένδειξη στο μενού Έναρξη). Επίσης κάθε φορά που σβήνω έναν συγκεκριμένο φάκελο (είναι άδειος και τα αρχεία του έχουν μεταφερθεί αλλού στο σκληρό, φωτογραφίες), με κάθε επανεκκίνηση μου τον εμφανίζει ξανά. Έχω φορτωμένα τα ΧΡ. Τί μπορεί να φταίει για όλα αυτά;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... 1. Η μπαταρία της μητρικής 2. Ρύθμισε την ώρα στο bios 3. Στο folder options ξετσέκαρε την επιλογή restore previous windows folder at logon 4. Start /properties /advanced ξετσέκαρε την επιλογή highlight new installed programs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.