vwpolo Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Καλησπέρα σας παιδιά, και χρόνια πολλά! Πήγα να εγκαταστήσω το ΜπλεΔόντι στον υπολογιστή και κατά την εγκατάσταση μου βγάζει το παρακάτω μύνημα που ακολουθεί στην φωτογραφία!!! Είμαι ο Διαχειριστής του συστήματος, οπότε έχω και τα δικαιώματα και δεν έχω κανένα ιό!!!! Τις πταίει???? Όποια βοήθεια, δεκτή
PeLLoS-CooL Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Και γω το ιδιο προβλημα ειχα παλλια αλλα εχει χαλασει το μπλεδοντι γιατι δεν το εκανα remove και ετσι το πειρα πισω και μου δωσαν αλλο καινουργιο δεν 3ερω αν εχει κατι αλλο αλλα εγω ετσι εκανα
vwpolo Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Ναι μπορεί να συμβαίνει και αυτό, αλλά είτε το έχω το μπλεδόντι "επάνω" είτε όχι, το ίδιο μύνημα μου βγάζει οπότε μάλλον δεν είναι αυτό. Με το μητρώο κάτι παίζει αλλά δεν ξέρω τί!!!!
PeLLoS-CooL Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δωκιμασε σε εναν αλλο υπολογιστη σε καπιου φιλου σου να σηγουρευτεις αν οντως δουλευει μπορει να εχει προβλημα?
vwpolo Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Λύθηκε το πρόβλημα μια και καλή. Εγκατέστησα παλιότερης έκδοσης λογισμικό απο το 5.0.5. Έβαλα την 3.03 και τώρα όλα λειτουργούν ρολόι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.