PeLLoS-CooL Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 θα ηθελα να σας ρωτησω πως μπορω να αναβάθμισω τα Windows εχω τα Windows 64 bit και ειναι SP1 και θελω να τα κανω SP3 μπορει καπιος να με βοηθησει?
antonl Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 SP3 για Windows XP x64 δεν υπάρχει και μάλλον δε θα υπάρξει ποτέ. Για το SP2 πας εδώ, το κατεβάζεις και το τρέχεις.
PeLLoS-CooL Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Μπορεις να το Βοοταρασεις το cd και να το κανεις server back 2 καθε φορα που θα κανω boot να μην χρειαζεται να κανω αυτο να καμνω intall να το εχει μεσα στο cd αν ναι πως το κανεις?
antonl Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Μπορεις να το Βοοταρασεις το cd και να το κανεις server back 2 καθε φορα που θα κανω boot να μην χρειαζεται να κανω αυτο να καμνω intall να το εχει μεσα στο cd αν ναι πως το κανεις? Ωρέ βγάζεις κάποιο νόημα απ' αυτά που έγραψες; Αν οι μαντικές μου ικανότητες είναι σε φόρμα, θες να ενσωματώσεις το SP2 σε κάποιο CD των Windows XP x64; Αν ναι, ο τρόπος είναι με το nlite αλλά δε μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω μιας και δεν το χω χρησιμοποιήσει ποτέ.
PeLLoS-CooL Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δυσκολα σου βαζω χεχεχε:-) Εχω μιαν απορια ομως αφου Windows sp3 υπαρχει πως γινεται να μεν ενεχει να τα καμεις Update ?
antonl Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Τα Win XP x64 βγήκαν αρκετά χρόνια μετά τα αντίστοιχα 32bit. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έχουν εξαρχής διορθωμένα κάποια προβλήματα για τα οποία τα 32άρια χρειάζονταν patches, συνεπώς είχαν ανάγκη λιγότερα Service Packs. Εξάλλου όπως λέει και η microsoft, πρόκειται για δύο διαφορετικά λειτουργικά.
PeLLoS-CooL Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 ΟΚ Τωρα καταλαβα σε ευχαριστω νασε καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.