papahlamidas Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Ρίξτε μια ματιά εδώ θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα με τα δάνεια. Για τον εξάντα δεν το συζητάμε ούτε για πλάκα ότι κάνει ΦΟΒΕΡΗ δουλεία. Πάντως είναι απίστευτο το πως μπορεί να επηρεάσει το ότι ο Αμερικάνος δεν μπορεί να ξεχρεώσει το δάνειο που πήρε την παγκόσμια οικονομία μέχρι το θέμα που έχει δημιουργηθεί πρόσφατα με τα τρόφιμα.
kostetos Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Ασε μας ρε φιλε στον πονο μας... δεν τα εχω μαζι σου αλλα με τον Luci που μου εκλεισε το topic... Καπου ηθελα να πω και εγω τον πονο μου...
papahlamidas Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Ο καθένας με τον πόνο του δεν διαφωνώ αλλά καλά θα ήτανε να το πεις στον Luci όχι εδώ. Το θέμα με τα δάνεια πρέπει να μας απασχολεί όλους. Ποτέ δεν πρέπει να γυρνάμε την πλάτη μας σε τέτοια προβλήματα. Μια ενημέρωση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
slipknot Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Ασε μας ρε φιλε στον πονο μας...δεν τα εχω μαζι σου αλλα με τον louci που μου εκλεισε το topic... Καπου ηθελα να πω και εγω τον πονο μου... Πάρε ένα δάνειο να ανοίξεις forum να είσαι και moderator και admin και τα πάντα και να πεις τον πόνο σου βρε αδερφέ !
kx5 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Τυχεροί όσοι δεν μπλέκουν με τους σύγχρονους τοκογλύφους aka τράπεζες. Στο αμέρικα το έχουν ανάγει σε εθνικό σπορ (δάνεια - κάρτες). Αντί να παραδειγματιζόμαστε ακολουθούμε τις ίδιες μεθόδους. Αλλά τι να κάνει κανείς... όταν - σκοπίμως - δεν υπάρχει παιδεία και σωστή ενημέρωση
kostetos Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Πάρε ένα δάνειο να ανοίξεις forum να είσαι και moderator και admin και τα πάντα και να πεις τον πόνο σου βρε αδερφέ ! Δεν εχεις και αδικο...
pappous_soulis Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Τυχεροί όσοι δεν μπλέκουν με τους σύγχρονους τοκογλύφους aka τράπεζες. Στο αμέρικα το έχουν ανάγει σε εθνικό σπορ (δάνεια - κάρτες). Αντί να παραδειγματιζόμαστε ακολουθούμε τις ίδιες μεθόδους. Αλλά τι να κάνει κανείς... όταν - σκοπίμως - δεν υπάρχει παιδεία και σωστή ενημέρωση +1 Εκεί το κάθε 15χρονο έχει και απο 3 πιστωτικές,δηλαδή η κατάσταση είναι να τραβάς τα μαλλιά σου!
axaxouxas Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Καθηστε να δειτε κι εδω τι εχει να γινει .... Τις προαλες μιλουσα με γνωστο μου σε τραπεζα και οχι σε γκισε κτλ αλλα σε ΘΕΣΗ ... και μου ειπε οταν τον ρωτησα πως δινουν δανεια οπου κι οπου .... μου ειπε λοιπον ... Αυτος που θα παρει δανειο θα δωσει σε μεγαλο ποσοστο καποια προκαταβολη μεχρι να ερθει η ΑΔΥΝΑΜΙΑ στην αποπληρωμη των δοσεων θα εχει δωσει καποια χρηματα ε λοιπον καταλαβαινεις τι εχει να κερδισει η ΤΡΑΠΕΖΑ.... Επειταη τραπεζα δεν την ενδειαφερει ΜΟΝΟ να παρει τα χρηματα αφου θα εχει παρει ενα μεγαλο ποσοστο απο αυτα αλλα το ΣΠΙΤΙ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ-ΟΙΚΟΠΕΔΟ.... Για σκεφτειτε τις ΑΥΞΗΣΕΙΣ των επιτοκιων ... Σε συνδιασμο με την ακριβια που πεφτει .... ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ??? (ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΥΧΟΙ)
Hlapatsas Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Εμαα, αν πηγαίνουν και μου παίρνουν διακοποδάνειο δεν τους φταίει κανείς.. Όσο για τα στεγαστικά, αν κάποιος δεν έχει 1η κατοικία και είναι ασφαλισμένος, δεν δικαιούται δάνειο εργατικό από το δημόσιο που είναι άτοκο;;
pappous_soulis Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Όσο για τα στεγαστικά, αν κάποιος δεν έχει 1η κατοικία και είναι ασφαλισμένος, δεν δικαιούται δάνειο εργατικό από το δημόσιο που είναι άτοκο;; Εδώ δεν δίνουν στους πυρόπληκτους... :/
Γηρυόνης Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Παιδιά οι τράπεζες είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει. Δανείζονται από εσένα με ένα επιτόκιο 3,85% και σου δανείζουμε με 5,5%. Καθαρή κλεψιά. Η λύση όμως δεν είναι να μην υπάρχουνε τράπεζες αλλά να είμαστε λογικοί καταναλωτές. Πρέπει ο νεοέλληνας να αποκτήσει καταναλωτική συνείδηση και να μη βάζει το χέρι του στην τσέπη βαθύτερα από όσο μπορεί να αντέξει. Δείτε επίσης ότι οι τράπεζες δημιουργούνε χρήματα από το τίποτα. Από ένα αρχικό κεφάλαιο της τάξεως των 100 ευρώ μπορούνε να δανείσουνε 457 ευρώ. Και αυτό δεν είναι τίποτα, υπάρχουνε τράπεζες που δανείζουνε έως και 31 φορές το κεφάλαιό τους!
Владимир Путин Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Εμαα, αν πηγαίνουν και μου παίρνουν διακοποδάνειο δεν τους φταίει κανείς..Όσο για τα στεγαστικά, αν κάποιος δεν έχει 1η κατοικία και είναι ασφαλισμένος, δεν δικαιούται δάνειο εργατικό από το δημόσιο που είναι άτοκο;; Νομίζω μόνο αν είσαι στο ΙΚΑ, και όχι ελεύθερος επαγγελματίας. Μπορείς να δεις εδώ. Παιδιά οι τράπεζες είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει. Δανείζονται από εσένα με ένα επιτόκιο 3,85% και σου δανείζουμε με 5,5%. Καθαρή κλεψιά. Βασικά δανείζονται με ακόμα λιγότερο από σένα. Και πλέον, δε δανείζονται από σένα, τα περισσότερα βγαίνουν από τις αποπληρωμές των δανείων. Δείτε επίσης ότι οι τράπεζες δημιουργούνε χρήματα από το τίποτα. Από ένα αρχικό κεφάλαιο της τάξεως των 100 ευρώ μπορούνε να δανείσουνε 457 ευρώ. Και αυτό δεν είναι τίποτα, υπάρχουνε τράπεζες που δανείζουνε έως και 31 φορές το κεφάλαιό τους! Μα από το '70 που αφήσανε πίσω το gold standard (που σταμάτησε να συνδέεται η αξία του δολλαρίου με το χρυσό δηλαδή), τα λεφτά είναι απλώς άλλο ένα προϊόν. Δε τα δημιουργούν από τίποτα, τα χρήματα *είναι* τίποτα.
Γηρυόνης Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μα από το '70 που αφήσανε πίσω το gold standard (που σταμάτησε να συνδέεται η αξία του δολλαρίου με το χρυσό δηλαδή), τα λεφτά είναι απλώς άλλο ένα προϊόν. Δε τα δημιουργούν από τίποτα, τα χρήματα *είναι* τίποτα. Έτσι ακριβώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.