vasilis_ck Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 καλημερα παιδια. εχει τωρα μια εβδομαδα προσπαθω να κανω κατι αλλα δεν τα καταφερα.τι? θα σας πω αμεσως. καταρχας Χριστος Ανεστη και Χρονια Πολλα. το προβλημα: οταν καποιος στειλει ενα email για παραδειγμα υπαρχει ενας τροπος να βρεις την ip του και το ονομα του υπολογιστη του και αλλες πληροφοριες για αυτον. εγω δεν τα καταφερα. ισως ειναι και μια προκληση για τους περισσοτερους.ισως για καποιους να ειναι παιχνιδι. μπορει καποιος να βοηθησει? καλη χρονια παιδια..
vasilis_ck Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 κανενας ρε παιδια? τελικα ειναι οντως δυσκολο?
GIANNISPATRA Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Αληθώς Ανέστη ! ip tracking λέγεται η διαδικασία .. νομίζω . αλλά παραπάνω από την ip του δεν μπορείς να βρεις δυστηχώς .
vasilis_ck Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 φιλε μου εμενα παλια μου βρηκαν το ονομα του υπολογιστη μου... κατι μας διαφευγει ρε γμτ...πρεπει να το βρουμε
JohnnyDragon Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Ωπα αυτο το θέμα έχει ενδιαφέρον!!! Ας ασχολιθούμε λοιπόν!!
GIANNISPATRA Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 ε ωραία το όνομα του υπολογιστή σου το βρήκανε όχι δια μέσου της ip αλλά μέσω προγραμμάτων μπορεί να έχεις και trojan αυτή τη στιγμή που μιλάμε . Από το μύνημα σκέτο δεν μπορείς να βρεις πολλά όπως είπα ..
Legionnaire Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 ε ωραία το όνομα του υπολογιστή σου το βρήκανε όχι δια μέσου της ip αλλά μέσω προγραμμάτων μπορεί να έχεις και trojan αυτή τη στιγμή που μιλάμε . Από το μύνημα σκέτο δεν μπορείς να βρεις πολλά όπως είπα .. Μια χαρά μπορείς. Οι πληροφορίες αυτές και διάφορες άλλες βρίσκονται αποθηκευμένες στην επικεφαλίδα (header) του μηνύματος, ένα κομμάτι που δεν είναι ορατό τις περισσότερες φορές καθώς περιέχει τεχνικά στοιχεία που δεν ενδιαφέρουν τον αναγνώστη.
vasilis_ck Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 σωστος ο φιλος μου ο Legionnaire ξερω οτι γινεται...απλα μαλλον κανενασ δεν ασχολειτε να το βρει...ολα τα μυαλα κατω μπας και το βρουμε...ειναι προκληση...και μου εσπασαν τα νευρα...και ο αποστολεας δεν ειναι σπαμ η κατι γτ αναφερθεικε σε εμενα και σε δικες μου ιστοριες..
darth_revan Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Φίλε δεν έχω ιδέα για το πώς να κάνεις κάτι τέτοιο, όμως με ένα γρήγορο search στο google βρήκα αυτά τα links που ίσως σε βοηθήσουν: Finding the IP address of an e-mail sender What the email headers can tell you about the origin of Spam Αν τελικά καταλάβεις τι παίζει, εξήγησέ μας πέντε πράγματα σε απλά ελληνικά γιατί έχει ενδιαφέρον...
vasilis_ck Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 φιλε μου..τις βρηκα και εγω αυτες..αλλα δεν καταφερα τιποτα...εγω θελω να φτασω οσο ποιο μακρια γινετε...εμενα παλια ειχαν βρει το ονομα του υπολογιστη μου..τοσο μακρια μιλαμε..αλλα αυτες οι σελιδες δεν με βοηθεισαν...ισως εκανα λαθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.