Προς το περιεχόμενο

Γιατί αυτή η σελίδα σέρνεται;

gdp77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει γιατί αυτή η σελίδα lagg-άρει όταν scroll-άρεις πάνω κάτω σε περιβάλλον firefox + Ubuntu (και 7.10 και 8.04), ενώ δεν παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα σε περιβάλλον firefox + XP. Μου έχει συμβεί και σε άλλες σελίδες. Θα ήθελα να το αναφέρω ως bug στα Ubuntu forums, αλλά είναι ελληνικό site και δεν ξέρω αν θα βρουν άκρη. Μήπως κάποιος πιο ειδικός από μένα μπορεί να καταλάβει τι φταίει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mε PCLinuxOS 2007 (updated) + firefox 2.0.0.12 είχε ένα ενοχλητικο lag αρχικά αλλά μόλις έβγαλα με ADBlockPlus τις δυο flash διαφημίσεις και το panel με τα ρολόγια όλα γίναν σχεδόν κανονικά.

Είναι μάλλον ένα ακόμα παράδειγμα των επιπτώσεων που έχει μια κακά στημένη σελίδα σε συνδυασμό με το κακοφτιαγμένο flash plugin για linux της κωλοadobe (θέλω να γράψω τεσσερις πέντα γραμμές βρισίδια για την εταιρία αυτή αλλά δε μου το επιτρέπουν οι κανόνες του forum).

Tο θεό τους ($$$$) μέσα... κοιτάξτε διαφορές στα system requirements ανάλογα με το OS. Συγκρίνετε Window$ - Linux

Adobe has tested Adobe® Flash® Player 9 extensively on the following minimum hardware configurations:

Windows®:

Intel® Pentium® II 450MHz or faster processor (or equivalent) 128MB of RAM

Macintosh:

PowerPC® G3 500MHz or faster processor Intel Core™ Duo 1.33GHz or faster processor 128MB of RAM

Linux®:

Modern processor (800MHz or faster) 512MB of RAM, 128MB of graphics memory OS

Hasodikis

Δοκίμασα να ανοίξω τη σελίδα με 8.04 Live CD (που δεν έχει εγκατεστημένο το flash) και πάλι παρουσίαζε ενοχλητικό lag σε σχέση με Firefox + XP (και flash player). Δε νομίζω ότι εδώ είναι υπεύθυνο το flash. Κάτι άλλο φταίει...

Edit : Λοιπόν δε φταίει το flash καθόλου. Το άνοιξα με Opera σε περιβάλλον Ubuntu και πάει σφαίρα. Είναι καθαρά θέμα firefox... Τι ακριβώς το προκαλεί όμως;

εμενα με firefox 3 και ubuntu 8.04 δουλευει μια χαρα. μηπως ειναι προβλημα καρτας γραφικων; πριν που δεν ειχα drivers με firefox 2 ολες οι βαρετες σελιδες ειχαν lag..

Δεν είναι πρόβλημα της 8800GT που έχω. Αφού λέμε ότι με ίδιο περιβάλλον στον opera πάει σφαίρα και στον firefox σερνεται.

Τι εννοείς πάει μια χαρά; Σου scroll-άρει πάνω κάτω χωρίς lag;

Και σε μένα μια χαρά πάει αν και παλιότερα είχα αντιμετωπισει το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν ξέρω πως διορθώθηκε. Είναι πάντως σίγουρα πρόβλημα του flash και του firefox.

Δεν είναι πρόβλημα της 8800GT που έχω. Αφού λέμε ότι με ίδιο περιβάλλον στον opera πάει σφαίρα και στον firefox σερνεται.

Τι εννοείς πάει μια χαρά; Σου scroll-άρει πάνω κάτω χωρίς lag;

ναι!

η αληθεια ειναι οτι εμενα ολα σερνοντουσαν (kde, ταινιες κτλ)..

Για δες και αυτό εδώ που λέει για πρόβλημα που υπάρχει γενικά στο flash και στο pulseaudio

http://www.ubuntugeek.com/fix-for-firefox-crashes-on-flash-contents-when-using-libflashsupport-in-hardy.html

Μπα, ακόμα με 7.10 είμαι (ήμουν Μύκονο όταν βγήκε το 8.04). Πάντως και με 8.04 (από live cd) αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα (χωρίς να έχει εγκατασταθεί flash). Το πρόβλημα λύνεται με χρήση του Opera.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...