Προς το περιεχόμενο

SAPPHIRE RADEON HD3850 ULTIMATE 512MB

npapas1977

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

από όσες fanless έχω βάλει σε μηχανήματα πελατών, οι περισσότερες ανέβαζαν σε 3d θερμοκρασίες 65+, ακόμη και σε μεγάλα cases με προσεγμένο air flow. καλύτερα σκέψου να την συνδυάσεις με κάποια aftermarket χαμηλού θορύβου ψύκτρα.

Δημοσ.
με τόσα λεφτά παίρνεις 8800gt με πολύ καλύτερες επιδόσεις.Εκτός και εάν δε σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια....

Επελεξα ati 3850 λογω της χαμηλοτερης καταναλωσης της και των πολυ υψηλοτερων θερμοκρασιων που ανεβαζει η 8800.

Δημοσ.
από όσες fanless έχω βάλει σε μηχανήματα πελατών, οι περισσότερες ανέβαζαν σε 3d θερμοκρασίες 65+, ακόμη και σε μεγάλα cases με προσεγμένο air flow. καλύτερα σκέψου να την συνδυάσεις με κάποια aftermarket χαμηλού θορύβου ψύκτρα.

Αν στη συγκεκριμενη καρτα προσαρμοζα καποιο αθορυβο ανεμιστηρα αντι να αλλξω ολο το συστημα ψυξης θα ειχα το προβλημα των υψηλων θερμοκρασιων που αναφερεις;

Δημοσ.
Αν στη συγκεκριμενη καρτα προσαρμοζα καποιο αθορυβο ανεμιστηρα αντι να αλλξω ολο το συστημα ψυξης θα ειχα το προβλημα των υψηλων θερμοκρασιων που αναφερεις;

Τελικα αυτο θα κανει δουλεια;

Δημοσ.

:lol:

Έχει την λέξη ultimate, άρα θα είναι τέλεια

εάν το λες για πλάκα μπράβο σου..εάν όχι τότε και η δικιά μου 8800gt είναι η lamborghini edition άρα είναι τέλεια πανέμορφη εκπληκτική και ουτοπική....:-)στο θέμα μας τώρα...τέτοιες κάρτες γραφικών με παθητικό σύστημα ψύξης δηστυχώς ανεβάζουν θερμοκρασίες....μία καλή λύση είναι η ecs 8800gt με 150 ευρώ όπου έχει τρομερό σύστημα ψύξης το οποίο νομίζω έχει αποσπώμενα 2 φανάκια οπότε γυρίζει και σε fanless...για ρίξτου μια ματιά

Δημοσ.

Ενα λεπτο...Η 3850 512mb γιατι ειναι χειρότερη απο την 8800gt?Δεν το καταλαβαίνω αυτο...Και επίσης η τελευταία ειναι και πιο ενεργοβόρα...Μη ξεχνάτε οτι η σειρα 8χχχ ήταν η απάντηση της Nvidia στη σειρα 2χχχ της ATI...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...