Προς το περιεχόμενο

ReiserFS - Reiser4 και τώρα??? (ένοχος ο Hans για φόνο πρώτου βαθμού)

hasodikis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως προέβλεπαν πολλοί (μεταξύ αυτών και εγώ:devil:) ο Hans κρίθηκε ένοχος από τους ενόρκους για τον πρώτου βαθμού φόνο της γυναίκας του. Τώρα ανιτμετωπίζει υποχρεωτική ποινή από 25χρόνια - έως ισόβια στη φυλακή...

link: http://www.insidebayarea.com/oaklandtribune/ci_9085753 . και ο ίδιος και ο δικηγόρος του έβαλαν το χέρι τους στο αποτέλεσμα αυτό....

Τώρα λοιπόν με τον Hans στο ηρεμo και relaxing περιβάλλον του αμερικανικού σοφρωνιστικού συστήματος να έχει το ρόλο του Benevolent Giousoufaki for Life κάποιου όχι τόσο linux geek συγκρατούμενού του....τι θα γίνει με το FS του?

Θα συνεχίσει να αναπτύσσεται? Θα συνεχίσει να υποστηρίζεται από τις διανομές? Είδωμεν

To site της Namesys (η εταιρία του) δεν λειτουργεί εδώ και καιρό λόγω DNS προβλημάτων, η εταιρία έχει σταματήσει κάθε εμπορική δραστηριότητα, και έχουν ήδη ανοίξει συζητήσεις. Εν τω μεταξύ η εταιρία δεν πωλήθηκε όπως σχεδιαζόταν για να καλυφθούν τα έξοδα της υπεράσπισης του Hans (φορτώθηκαν παρόλα αυτά στην εταιρία????).

σχετικά λινκς:

http://yro.slashdot.org/article.pl?sid=06/10/11/0142216

http://lkml.org/lkml/2006/10/11/190

http://www.wired.com/science/discoveries/news/2006/12/72342

http://www.news.com/8301-13580_3-9851703-39.html

δυο φώτος, μια του Hans και μία της θεωρούμενης νεκρής Nina.

Hasodikis

post-42350-129062965463_thumb.jpg

post-42350-129062965464_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Παλιογκαντέμη hasodiki εσύ φταίς !!!! Και τώρα τί θα απογίνουμε χωρίς Reiser FS 4 ??? Να αναλάβεις πάραυτα και δωρεάν την έφεση :mad: Αλλά και αυτός δεν βοήθησε τον εαυτό του. Σχόλιο από τον source code του ReiserFS4: "Death is a complex process" Ήμαρτον ρε φίλε ...

Τέλος πάντων, κρίμα για ένα τεράστιο μυαλό και ένα filesystem το οποίο τουλάχιστον στα χαρτιά θα ήταν πρωτοποριακό. Δυστυχώς δεν βλέπω ποιός θα μπορούσε να συνεχίσει το έργο του Reiser οπότε περιμένουμε πλέον μόνο τις καθυστερημένες και επιφυλακτικές αλλαγές του EXT στην έκδοση 4.

Μήπως να ανοίγαμε ένα petition ωστε να του πάνε ένα laptop στην μπουζου να γράφει και λίγο κώδικα όταν τελειώνει η σύσφιξη των σχέσεών του με του άλλους κρατούμενους? Άλλωστε υπήρξαν κρατούμενοι οι οποίοι έτυχαν ευνοϊκότατης μεταχείρισης από το σωφρονιστικό σύστημα στις φυλακές της Αμερικής (ακούς Kevin?) γιατί οχι και σε έναν πραγματικό Hacker αυτή τη φορά? Ούτως η άλλως η εταιρεία που είχε ιδρύσει είχε λάβει ένα σημαντικό ποσό από αμερικάνικη υπηρεσία πληροφοριών (NSA αν δεν κάνω λάθος) η οποία είχε εκφράσει θερμό ενδιαφέρον για την ολοκλήρωση της δουλειάς του στο filesystem. Τώρα αυτό δεν ξέρω αν είναι και πολύ καλό αλλά το filesystem θα πέταγε...

Και σαν επιμύθιο: Free Hans!

lol!!! Το ξέρω ότι εγώ φτάιω για όλα.... Κατά τη γνώμη μου ναι μεν ο δικηγόρος του χάραξε μαμακία υπερασπιστική αλλά και αυτός με όλη τη συμπεριφορά του και την τριήμερη κατάθεσή του τα έκανε χάλια.... Αλλά προς θεού μην τον κάνουμε νέο Mummia!!!

Δυστυχώς από ότι και εγώ βλέπω στο ίντερνετ .... δύσκολα κάποιος θα συνεχίσει το έργο του... Μεγάλη ευκαιρία θα ήταν η πώληση της Namesys, αλλά αυτό δεν έγινε... Σε συνδυασμό τώρα με τις ερχόμενες εξελίξεις στα FS (πχ. έλευση του ext4 ktl) και την ανικανότητα των στελεχών της Namesys να παρουσιάσουν οποιαδήποτε πρόοδο.. μάλλον το ReiserFS kai to Reiser4 πάει για φούντο.

κριμα που την σκοτωσε (ας περιμενουμε και το τέλος της δίκης) αλλα σε τετοια περιπτωση δεν θα πρέπει να βαζουμε ενα filesystem ανωτερο απο την ανθρωπινη ζωη

Οτι πολιτική και να χαραξε ο ιδιος ή/και ο δικηγορος του , τι ελαφρυντικό θα μπορουσε να τύχει ενας φόνος, απο την στιγμή που δεν αποδέχεται την ενοχή του.

ποτε υπολογιζεται να ειναι διαθεσιμο?

εξαρτάται αν θα συναντήσει και αυτός τη γυναίκα του ή όχι

Μήπως παίζει κανένα τρελό conspiracy από τη Microsoft? Είδε πως η NSA ενδιαφερόταν για το file system και σκέφτηκε να καθαρίσει την γυναίκα του και να τα φορτώσει όλα στο θύμα.

hasodikis> φαντάζεσαι τρελή καριέρα αμα το ξεσκεπάσεις? (US Attorney office and Hasodikis&Co)

(γαμώτο, τελείωσαν και τα χάπια μου...)

Το χιούμορ έχει και κάποια όρια. Δεν υπάρχει λόγος να εξεφτελίζουμε την ανθρώπινη ζωή με τέτοιες γελειότητες.

αν αισθάνεσαι ότι σε προσβάλει αυτό, μην το διαβάζεις. φαντάζομαι δεν σου έβαλε κανείς το όπλο στο κεφάλι και σε υποχρέωσε.

"..τελικά αποδεικνύεται το γελειοδέστατο της ζωής" Sigmund Froyd

Τα κέρδη της κλασικής παιδείας...

Λοιπόν μη το μαμήσουμε το θρεντ. Το έγραψα προς ένημέρωση και για προβληματισμό για όσους χρησιμοποιούν (μεταξύ αυτών και εγώ) ReiserFS.

Ορισμένα σχόλια τα βρίσκω και εγω απεχθή. Κυρίως γιατί εδώ περα έχουμε να κανουμε με μία νεκρή γυναικα, με ορφανό παιδί και με την δυστυχώς καταστροφική πορεία ενός φοβερού μυαλού.

Κλείνοντας.. ας αφήσουμε κατά μέρος τις στηριζόμενες στην κλασσική παιδεία κλασσικές ειρωνίες και ας ακολουθούμε όλοι μια πιο σοβαρή συμπεριφορά εδω μέσα.

Hasodikis

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...