ajax_1024 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Μπορείτε να δείτε ότι δεν έχω κάνει πολλά ποστ... και αυτό σημαίνει ότι δεν ξέρω να χειρίζομαι καλά το φόρουμ, γι αυτό και η φωτό είναι στο rapidshare. Μπορεί να στήνω πολλά χρόνια μηχανήματα αλλά σε φόρουμ μπαίνω πρώτη φορά.
mpampis81 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Πρόβλημα θορύβου αντιμετωπίζω και εγώ με το pc μου. Έχω τον Ε6400+ Gigabyte DS3. Το σύστημα περιλαμβάνει έναν ανεμιστήρα στο πίσω μέρος και έναν στο μπροστά. Το Pc δουλεύει πάνω από τους 60 βαθμούς και μερικές φορές φθάνει πάνω από τους 66. Άνοιξα τελικά το κουτί από την μία πλευρά και έχει πέσει στους 55-58. Τι μπορεί να φταίει?
frenzy Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Πρόβλημα θορύβου αντιμετωπίζω και εγώ με το pc μου. Έχω τον Ε6400+ Gigabyte DS3. Το σύστημα περιλαμβάνει έναν ανεμιστήρα στο πίσω μέρος και έναν στο μπροστά. Το Pc δουλεύει πάνω από τους 60 βαθμούς και μερικές φορές φθάνει πάνω από τους 66. Άνοιξα τελικά το κουτί από την μία πλευρά και έχει πέσει στους 55-58. Τι μπορεί να φταίει? Η έχεις΄μπλοκάρει τον μπροστινό με σκληρούς, ή έχεις καμιά μακαρονάδα με καλώδια και δεν φυσάει αέρας ή έχεις κανενα ανεμιστήρα ανάποδα. Αν μιλάς για cpu θερμοκρασίες άλλαξε ψύκτρα
Sadman Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 εγω με του τροφοδοτικου αντιμετωπιζω προβλημα,αλλα μαλλον φταει το οτι εχω ανοιχτο το case. Παντως μια συμβουλη,οσοι μπορειτε να βγαλετε τις σχαρες απο τους ανεμηστηρες βγαλτε τες,θα μειωθει ο θορυβος,και θα αυξηθει το airflow και η σκονη(την οποια καταπολεματε με ενα καλοσον γυρο γυρο απο το φαν )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.