Προς το περιεχόμενο

Aγορα CPU απο εξωτερικο και εγγυηση!

panos7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εστω οτι αγοραζω εναν Ιντελ απο εξωτερικο με 3 χρονια εγγυηση κανονικα κλπ...και παθει κατι που θα απευθυνθω (εκτος απο κει που το αγορασα)?

Μπορω και εδω στην Ελλαδα πχ σε καποιο καταστημα ή στην Intel Hellas ?

Δημοσ.

Aν σε καλυπτει η εγγυηση εδω στην Ελλαδα κανονικα γιατι οχι αφου μπορεις να γλυτωσεις αρκετα χρηματα!!!

Το ερωτημα ομως ειναι σε καλυπτει????

Μπορει καποιος να με διαβεβαιωσει?

Δημοσ.

Greece

Intel Field Sales Office

Intel Athens FSO

3rd Fl, 342 Kifissias Ave.

& Ethnikis Antistasseos St.

Athens, Attiki GR-154 51 Greece

Tel.: +30 210 6752000

το παραπάνω είναι το sales office μιας και customers support στην ελλάδα δεν μας έκαναν τη χάρη να ανοίξουν..

Δημοσ.

Γιατί όχι εκεί που τον αγόρασες? Εγώ αυτό θα έκανα. Αλλιώς σε κάποιον αντιπρόσωπο στην Ελλάδα λογικά ισχύει η εγγύηση.

Στο κάτω κάτω πόσες φορες παρουσιάζει ελάττωμα η cpu?

Δημοσ.
δεν ξέρω αλλά θέλω να μάθω και εγώ,

Πάνο δεν πήρες το παιδί να τον ρωτήσεις ;

Οχι ακομα γιατι θελω να ξερω πριν αρχισω και τον ρωταω διαφορα...

Δημοσ.

πάρε ρε συ και ρώτα αυτός θα ξέρει καλύτερα :-) αλλά όπως σου είπα και στο pm δύσκολο να σου χαλάσει cpu.... στην τελική το παιδί τον δουλεύει ακόμα πας τον τεστάσεις όσο θες και τον παίρνεις αν σου κάνει :-)

Δημοσ.

παλιότερα που είχα ρωτήσει άλλες εταιρίες για την κάλυψη της εγγύησης στην ελλάδα μετά από αγορά από εξωτερικό, οι απαντήσεις ήταν ότι απευθύνεσαι στον αντιπρόσωπο/διανομέα της εταιρίας που συνεργάζεται με τα ελληνικά καταστήματα ή τοπικούς διανομείς

αυτός σε μικρότερες εταιρίες είναι στο εξωτερικό (γαλλία, γερμανία) ενώ σε πιο δικτυωμένες μπορεί να υπάρχει και στην ελλάδα τοπικός αντιπρόσωπος δικός τους

απότι διαβάζω για την intel απευθύνεσαι σύμφωνα με την εγγύηση μόνο στο κατάστημα που έγινε η αγορά εκτός αν είναι boxed processor για τον οποίο καλύπτει η ίδια η intel την εγγύηση και είναι 3 χρόνων

αλλά ένα τηλεφώνημα θα σου λύσει αμέσως την απορία σου, πολύ πιθανόν και να σε εξυπηρετούν εδώ και να μη χρειάζεται να καλυφθεί από το κατάστημα που είναι στο εξωτερικό

απλά μην ξεχάσεις να ρωτήσεις 2 πράγματα αν θα σε καλύπτει η εγγύηση εδώ (για το οποίο δεν τίθεται θέμα αλλά ρώτα το εσύ καλού κακού) και ποιος την καλύπτει

επίσης μην ξεχάσεις να κάνεις και reply

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...