EXARXEIA_CITY Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Στην αρχή όταν τρέχει το game εμφανίζεται ένα παράθυρο που έχει τα settings και το launch game. Το παιχνίδι είναι εκπληκτικό.
Sed22 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Ωραιο το παιχνιδακι για να περναει η ωρα σου..αν και ειμαι στην αρχη περιπου..του βαζω 8.5-9
xvagos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Αρκετά καλό θα έλεγα, αλλά μετά από 5-6 ώρες παιχνιδιού καταντά λίγο βαρετό και μονότονο, δηλαδή πήγαινε εκεί, χτύπα τον εχθρό, μάζεψε τα μπαλάκια φωτός και ξανά μανά... Επίσης εγκαταστήστε αμέσως τους Catalyst 8.12, όσοι έχουν Ati Radeon κάρτες φυσικά, πριν παίξετε το παιχνίδι. ΟΚ?
Tenshi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Επίσης εγκαταστήστε αμέσως τους Catalyst 8.12, όσοι έχουν Ati Radeon κάρτες φυσικά, πριν παίξετε το παιχνίδι. ΟΚ? Εντάξει,μήν κινδυνολογείς! Και με τους .11 μια χαρά παίζει.
littlelouievegos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μια χαρα ειναι το παιχνιδακι, arcade οπως πρεπει, το συστημα μαχων ειναι καλο (ισως μεγαλυτερη ποικιλια κινησεων θα ηταν προτιμοτερη),τα γραφικα αν και cartoonish ειναι αρκετα καλα οπως και οι χρωματισμοι τους, και γενικα εχει μια ευχαριστη ροη στο gameplay.. Βεβαια ειναι και το γεγονος οτι σερνει το ονομα Prince of Persia και πολλοι συμπεριλαμβανομενου και εμενα να περιμεναμε περισσοτερα.. Υπο αυτη την πρoοοπτικη, τοτε ναι ισως να πρεπει να το χαρακτηρισω απλα καλο.. Πρεπει βεβαιως να το παιξω περισσοτερο για να βγαλω ασφαλη συμπερασματα αλλα ειναι αρκετα καλο..
xvagos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Εντάξει,μήν κινδυνολογείς!Και με τους .11 μια χαρά παίζει. Είσαι σίγουρος; Γιατί εμένα με 8.11 μου έδειχνε του χαρακτήρες σας φαντάσματα, φωτισμένους δηλαδή υπερβολικά και γενικά ήταν σαν να είχε εφέ Bloom στο maximum και βάλε.
Tenshi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Είσαι σίγουρος; Γιατί εμένα με 8.11 μου έδειχνε του χαρακτήρες σας φαντάσματα, φωτισμένους δηλαδή υπερβολικά και γενικά ήταν σαν να είχε εφέ Bloom στο maximum και βάλε. Οχι,τίποτα απ'ολα αυτα.Και το παράδοξο είναι οτι έχουμε και την ίδια κάρτα.
zvarthangalos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Το παιχνιδι ειναι πολυ καλο ομως το μονο που εχω να γραψω ως παρατηρηση ειναι οτι εχει αντιγραψει καποια στοιχεια απο ενα παιχνιδι του playstation 2 το μυθηκο (κατ'εμε) ICO σε καμια περιπτωση δεν κατηγορω τους δημιουργους του PRINCE OF PERSIA εφοσων αναδεικνειουν περιτρανα την δυναμηκη που εχει ενα παιχνιδι απο το παρελθον 5-6 χρονια πριν και κατορθονουν να κτησουν ενα ολοκαινουριο παιχνιδι που σηματοδοτει μια νεα σκεψη για το πως θα εξελιχθουν στο μελλον τα παιχνιδια του ειδους.
xvagos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Γενικά το παιχνίδι αντιγράφει από πολλά παιχνίδια από τα γραφικά cel shade μέχρι και της μπάλες φωτός που χρειάζεται να μαζέψεις, αλλά αυτό δεν είναι και απαραίτητα κακό. Απεναντίας είναι πολύ καλό σαν αποτέλεσμα, πολύ πολύ καλύτερο από το π.χ Tomb Raider. Δυστυχώς όμως δεν καταφέρνει να πάρει το 10/10 γιατί από την μέση του παιχνιδιού αρχίζει και κουράζει, μιας και κάνεις τα ίδια και τα ίδια. Αλλά τα κάνεις με ευχαρίστηση αφού ο χειρισμός είναι άψογος. ΥΓ. Εγώ θα ήθελα να δω μια αντιγραφή του Ico. Υπάρχει κανένα παιχνίδι ως τώρα που το πετυχαίνει αυτό; Γιατί πρόκειται για κατόρθωμα αν κάποιος το κάνει!
gtsamour Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά το εγκατέστησα, τα γραφικά όλα καλά και όλα ωραία αλλά για κάποιο περίεργο λόγο, ενώ τα ηχητικά εφε είναι οκ, δεν ακούγονται οι διάλογοι μεταξύ των χαρακτήρων. Ξέρει κανείς πως λύνεται το πρόβλημα?
outlaw star Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 αυτό το παιχνίδι είναι εντελώς βαρετό....τα γραφικά του είναι πολύ ωραία και επιτέλους κάτι το διαφορετικό αλλά μέχρι εκεί....δηλαδή τρέχεις μια ώρα απλά και μόνο για να αντιμετωπίσεις ένα εχθρό τη φορά???δεν είπαμε να το κάνουν και devil may cry αλλά αυτό...έλεος...άσε που δεν έχω καταλάβει δε χάνεις ποτέ???όποτε πάω να πέσω έρχεται αυτή η τύπισα και με σώζει..κάθε φορά...ρε δε θέλω λέμε οχου....και δε μπορώ να τη σκοτώσω κιόλας..ένα απο τα χαρακτηριστικά των προηγούμενων prince of persia ήταν η δυσκολία που είχαν πράγμα το οποίο δε συμβαίνει εδώ...γιαυτό και εγώ σκότωσα και τη γκόμενα και το τύπο κάνοντας unistall και ησύχασα
Galis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Εμενα μου μοιαζει ενας συνδυασμος Ico με shadow of the collosus αλλα ειναι πολυ ευχαριστο
Galis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Το τελειωσα.Ε, ρε τι πρεπει να κανει ο ανθρωπος για να του κατσει μια γκομενα!Μαλλον θα χει και συνεχεια...
Coma_Black Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα με ξενέρωσε η φωνή του πρωταγωνιστή πολύ αμερικανιά.. Δεν ξέρω θα δω μήπως έχει αλλαγή φωνής.
Πέτρος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Αν έχει απαντηθεί ήδη, απολογούμαι... Το πέρασα δοκιμαστικά σε Win7 beta, για να δω γενικά τι παίζει (δεν καίγομαι και πολύ), και δεν ξεκινά καν. Μου πετάει μήνυμα ότι απέτυχε, στέλνει αναφορά στη μαμά M$ και από εκεί και πέρα τίποτα. Επειδή δεν είμαι σίγουρος τί από όλα μπορεί να φταίει και επειδή το έχω ξαναδεί το "'εργο" (Assassin's Creed), χρειάζεται SSE2? Ευχαριστώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.