Προς το περιεχόμενο

Prince of Persia Prodigy

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εμενα παλι μια χαρα μου φαινεται το παιχνιδι.Διαφορετικο απο τα προηγουμενα PoP.Γουσταρω πιο πολυ τον καινουργιο πριγκηπα απο τον προηγουμενο που ηταν και πολυ "δαμαω και γερνω".Πιο κουλ ο καινουργιος.

Εχεις και την γκομενιτσα να περναει η ωρα...τι αλλο θες?;)

Δημοσ.
χειρότερα από το Assasin's Creed δλδ? :o

Ναι χειροτερα...ξεχασα να αναφερω και τις προσθηκες τυπου Spyro the dragon στο gameplay που πρεπει να μαζευεις τις μπλε μπαλιτσες μολις "γονιμοποιεις" καποια εκταση για να ανακτησει τις δυναμεις της η γκομενιτσα.

Δημοσ.

Tι λέτε ρε μια χαρα είναι το παιχνιδι , και το gameplay ,και η υπόθεση .

Εμένα το μόνο που με ενώχλησε (ως Prince of Persia fan), είναι το νέο στυλάκι του prince .

Μιλάμε κοντα τον σκοτώσανε σαν χαρακτήρα.Εγινε και αυτος ενα (ψιλοξενέροτο) αμερικανάκι, εκεί που ήταν το παλικάρι και εδινε τη ζωή του για να σώσει ενα λάθως που είχε καινει.

Τεσπα , εγω τον προτιμώ οπώς ειπε καπιος πιο πάνω να "γαμάει και να δέρνει" παρά εναν τυπα που το παίζει εξηπνος και πετάει χαζές ατάκες.

• Super Moderators
Δημοσ.

σχεδόν 8gb...ευτυχώς που μου έχουν μείνει μερικά dual layer dvds

no idea για το πότε θα έρθει στην αγορά...

Δημοσ.

Ένα πράμα όπως με τις τσόντες από το περίπτερο ε;Να μωρέ ένα φιλαράκι μου τις θέλει... :lol:

Ή άλλο: ναι, γεια σας ένα ραντεβού θα ήθελα να κλείσω για ένα πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας που έχω.Δηλαδή όχι εγώ, ένας φίλος μου μωρέ. :devil:

• Super Moderators
Δημοσ.

για ποιο λόγο να ντραπώ να πω ότι το θέλω για μένα? :o duh...

προφανώς θα του ρίξω και εγώ μια ματιά να δω αν είναι πράγματι βαρετό και επαναλλαμβανόμενο όπως το AC αλλά κυριώς για τους 2 γνωστούς μου το κατεβάζω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...