mits@kos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Ρε παιδιά τι είναι αυτό!Απερίγραπτο!Αν συνοδεύεται από καλό gameplay και δεν είναι buggy, τότε θα μιλάμε για έπος...
GIANNISPATRA Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 εκείνη την γκόμενα γιατί την κουβαλάει πάντα μαζί ?
kostacurtas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Γιατι καθε φορα που προσπαθει να την ξεφορτωθει εχει προβληματα με την πεθερα του... Οχι ενταξει. Η αληθεια ειναι οτι η Elika, η κοπελια, θα βοηθαει σχεδον σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου. Θα ελεγχεται κυριως απο τον υπολογιστη και θα βοηθαει στις μαχες, στην επιλυση γριφων και σε αλλα.
Kasrith Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Να βοηθαει σε μαχες, ok.. Αλλα για την επιλυση γριφων? No thanks...
kostacurtas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Prince of Persia Glorious Gameplay Trailer [gt]42193[/gt]
kostacurtas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Prince of Persia PC System Requirements Released With Ubisoft Montreal's cel-shaded platformer Prince of Persia hitting PC, PS3 and Xbox 360 on December 2, the system requirements for the PC version have arrived. "There are no recommended specs as basically anything you have over this will run it nicely," Ubisoft representative UbiRazz wrote in the game's official forum. Minimum System Requirements Supported OS: Windows XP/Windows Vista Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended) RAM: 1 GB Windows XP/2 GB Windows Vista Video Card: 256 MB DirectX 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)* Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0-compliant sound card (5.1 sound card recommended) DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc) DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive Hard Drive Space: 8 GB Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended) * Supported Video Cards at Time of Release: ATI RADEON X1600*/1650*-1950/HD 2000/3000 series NVIDIA GeForce 6800*/7/8/9 series
chill Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Το release date για τα pc πήγε 10 μέρες πίσω. Στις 12/12 θα μας έρθει.
Mourgolikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Το πήρε κανένας για κονσόλα; Για όσους ενδιαφέρονται για αυθεντικό μια καλη πρόταση είναι αυτή που play.com Pre-Order Pack contents: Scratch card with unique code to unlock exclusive in-game skins for the Prince (Prince "Classic" skin) and Elika ("Farah" skin) High quality collector box set featuring varnish and metallic blue arabesque finish Exclusive 24-page Comic book unveiling the backstory of the Hunter, one of the key bosses of the game Bonus DVD including soundtrack, videos, e-goodies, widget and more! Έχω πάντως τις φοβίες μου για την περίπτωση που αποδειχτεί κι αυτό μισοτελειωμένο, όπως τους περισσότερους μεγάλους τίτλους αυτό το έτος... Αν έχει κάποιος κάποιο review έστω από κονσόλα καλό θα ήταν να το μοιραστεί μαζί μας
darksoho33 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 παιδες λιγο που το εβαλα δεν ενθουσιαστικα. ειμαι λατρεις της σειρας. με ξενερωσε που ειναι καρτουνιστικο, εχασε παρα πολλα με αυτο που εκαναν. και οι μαχες οχι οτι καλυτερο. πολυ japan εγιναν οι μαχες. οι κινησεις στον τοιχο κλπ εχουν παραμεινει. το δοκιμασα στην xbox 360 κονσολα μου.
xvagos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=324101&page=2 Νομίζω πως η βαθμολογία τα λέει όλα. Άντε και του χρόνου...
Mourgolikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=324101&page=2 Νομίζω πως η βαθμολογία τα λέει όλα. Άντε και του χρόνου... Αν και πιστεύω πως του έδωσαν λίγο, καθώς στο IGN δίνουν πάνω από 9 στα διάφορα reviews του, ενώ στο Gamespot του δίνουν 8 (με τα αρνητικά σχόλια να είναι μάλλον χαζά για την δικαιολογία του 8: Really, really easy, The new prince isn't a good leading man, Some combat and platforming annoyances.) Στο IGN έχει μία σύγκριση ανάμεσα στο Sands Of Time και στο Prodigy, κατά την οποιά θεωρούν το πρώτο λίγο καλύτερο λόγω της καλύτερης πλοκής του, ενώ από την άλλη δίνουν έμφαση στα ανώτερα illustrated γραφικά του νεότερου. Φυσικά τα παραπάνω αφορούν τις κονσόλες (PS3, Xbox), αλλά και στο PC μια από τα ίδια θα είναι εκτός αν είναι κακή μεταφορά κι αυτό. Εγώ πιστεύω πως ή θα ξενερώσει κάποιον ή θα τον ενθουσιάσει, δεν είναι μια έκδοση για ανάμεικτα συνεσθήματα στους γνώστες του τίτλου.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Πάει λίγο πάνω-κάτω η βαθμολογία, είναι η αλήθεια. Σαν τον Prince. http://www.gamerankings.com/htmlpages2/945941.asp
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Τα γραφικα του ειναι μια χαρα...το gameplay ειναι για τα πανηγυρια. Πιο βαρετο και επαναλαμβανομενο Prince of Persia δεν εχω ξαναπαιξει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Πιο βαρετο και επαναλαμβανομενο Prince of Persia δεν εχω ξαναπαιξει. χειρότερα από το Assasin's Creed δλδ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.