michael92 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Λίγο δύσκολο αν δε φύγει ο explorer από τα Windows Όντως ας μην ξεχνάμε και το Active X, βέβαια κάτι μπορεί να κάνει ο FF αλλά προτιμώ Explorer Για τέτοιες σελίδες. Αυτό που μου τη σπάει στον Explorer είναι ότι ενώ το αλλάζεις βάζει συνέχεια για αρχική το msn και όταν δεν βρίσκει μια σελίδα σε πάει αυτόματα για αναζήτηση στο live.com.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Οσο για την αρχικη δεν ισχυει αυτο, οποια βαλεις εσυ ειναι
ferongr Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Aφού η google πληρώνει για την ανάπτυξη του firefox !! Δνε γοθσταρω τη Google δερβεναγα στο browser μου. Δεν γουσταρω τη Google γενικα.
michael92 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Οσο για την αρχικη δεν ισχυει αυτο, οποια βαλεις εσυ ειναι Όποια βάλεις εσύ είναι ναι, μέχρι να βάλεις κανά πρόγραμμα της ms πάλι και να σου βάλει πάλι αρχική το msn.com, μιλάω από εμπειρία μου είχε σπάσει τα νεύρα.
dark_banishing Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δνε γοθσταρω τη Google δερβεναγα στο browser μου. Δεν γουσταρω τη Google γενικα. Μα συμφωνώ απλά το εξήγησα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πληρώνει για να έχουμε firefox επειδή μας αγαπάει.
--b}{d-- Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δοκίμασα με αρκετό ενθουσιασμό τον FF3 έχοντας ρίξει μια γρήγορη ματιά στα καινούρια του features. Ειδικότερα το bookmark management μου άρεσε και αν και αναγνώρισα στοιχεία "δανεισμένα" από Opera (search engines keywords, double/triple-click, page zoom, session recovery) δεν με επηρέασε αρνητικά, ίσα-ίσα το είδα σαν δείγμα βελτίωσης. Εξακολουθείς να αντιγράφεις την Opera -> είσαι σε καλό δρόμο Φανερά πιο γρήγορος στο rendering από τον προκάτοχο του. Στην πράξη όμως μετά από λίγες μέρες χρήσης τον βρήκα κουραστικό. Γενικά μου αφήνει την αίσθηση πως του λείπει σβελτάδα, σαν να μην άλλαξε και τόσο πολύ από το παλιό καλό τέρας που πεινούσε για resources. Τα extensions βέβαια είναι μια άλλη ιστορία. Εκεί δείχνει την πραγματική του δύναμη το OSS. Είναι τόσο μεγάλη η γκάμα των ιδεών που πραγματικά εκτινάσσει την χρηστικότητα του FF στα ύψη. Πχ web dev tools αναντικατάστατα προς το παρών. Και καταλαβαίνω απόλυτα τον gsarig όσον αφορά τον απέραντο ορίζοντα ελευθερίας που περιγράφει γιατί κι εγώ το έχω νιώσει στο παρελθόν με τον FF αλλά και τον Maxthon (πολύ μπροστά για την εποχή του) παλιότερα. Η αλήθεια βέβαια είναι πως μπορούμε να έχουμε την ίδια και καλύτερη λειτουργικότητα στην Opera σε σχέση με την πλειοψηφία των ff extensions. Aπλά "κοιτώντας κάτω από το καπό" (πολύ πιθανόν να εμπεριέχεται ήδη η λειτουργία που ψάχνουμε) με επεξεργασία των *.ini με χρήση user java scripts custom buttons bookmarkelets και widgets Αυτή είναι η ομορφιά της Opera: Απλή για τον απλό χρήστη, άκρως παραμετροποιήσιμη για τον ψαγμένο. Χωρίς καμία υποχώρηση στην ασφάλεια και την ταχύτητα. Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στην Opera. Το αξίζει. @ gsarig ποια είναι τα αγαπημένα σου addon;
Members gsarig Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Members Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 -;2126441']@ gsarig ποια είναι τα αγαπημένα σου addon; Μεγάλο θέμα ανοίγεις τώρα! Γενικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλά addons. Στην αρχή σκέφτηκα να σου γράψω ένα "σεντόνι"' date=' αλλά τελικά προτίμησα να ανεβάσω ένα screenshot με αυτά που χρησιμοποιώ στο λάπτοπ (στο desktop έχω και μερικά ακόμα, ενώ κάποια άλλα λείπουν, το ίδιο και στον υπολογιστή της δουλειάς): [img']http://lh3.ggpht.com/sarigiannidis/SBuCGNvDpMI/AAAAAAAAAf8/nebCC6ixK38/ffaddons.jpg?imgmax=640[/img] Περισσότερες πληροφορίες για το τι κάνουν τα περισσότερα από αυτά, μπορείς να βρεις εδώ Τα πολύ απαραίτητα όμως είναι: google browser sync, tabmix plus, autocomplete manager. Ειδικά το google browser sync είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έχω περάσει ακόμα στον FF3 (χρησιμοποιώ σε καθημερινή σχεδόν βάση 3 διαφορετικούς υπολογιστές, γι' αυτό και μου είναι τόσο απαραίτητο). Και ένα παράδειγμα για να γίνει πιο κατανοητό αυτό που είπα πιο πάνω, σε σχέση με την ελευθερία που σου δίνουν τα addons του firefox: σκεφτόμουν κάποτε, πόσο χρήσιμο θα μου φαινόταν, στο κάτω μέρος του firefox να υπήρχε ένα κουμπί "back to top", που πατώντας το θα με επανέφερε στην κορυφή της σελίδας στην οποία βρισκόμουν εκείνη τη στιγμή - αυτό σε περιπτώσεις σελίδων που κάνεις πολύ scroll και ειδικά όταν χρησιμοποιούσα το touchpad του λάπτοπ. Ε, με λίγο ψάξιμο βρήκα ότι υπήρχε σχετικό addon (δεν το θυμάμαι τώρα γιατί το έβγαλα μόλις μου πέρασε ο αρχικός ενθουσιασμός και είδα πως δεν μου ήταν και τόσο απαραίτητο τελικά :-P) . Αυτό που θέλω να πω όμως είναι ότι με τον firefox, αν ξέρεις τι θέλεις και αν ζητάς συγκεκριμένα πράγματα, μπορείς να φέρεις τον browser σχεδόν απολύτως στα μέτρα σου.
twistovios Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Γίνεται στο mozilla να κάνω save όλους τους σελιδοδείκτες που έχω ομαδοποιημένους?? Ρωτάω γιατί σκοπεύω να κάνω format και είναι τόσοι πολλοί που θα μου πάρει πάνω από 1 ώρα να τους ξαναομδοποιήσω όλους.
polidis Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Γίνεται στο mozilla να κάνω save όλους τους σελιδοδείκτες που έχω ομαδοποιημένους?? Ρωτάω γιατί σκοπεύω να κάνω format και είναι τόσοι πολλοί που θα μου πάρει πάνω από 1 ώρα να τους ξαναομδοποιήσω όλους. Κατέβασε ένα extension του firefox που λέγεται FOXMARKS. Κανε register και μετά κανε συγχρονισμό τα bookmarks σου. Αν τελειώσεις τo format τα επαναφέρεις έτσι όπως τα είχες πριν
Members gsarig Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Members Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Γίνεται στο mozilla να κάνω save όλους τους σελιδοδείκτες που έχω ομαδοποιημένους?? Ρωτάω γιατί σκοπεύω να κάνω format και είναι τόσοι πολλοί που θα μου πάρει πάνω από 1 ώρα να τους ξαναομδοποιήσω όλους. Νομίζω πως χρειάζεται να πας απλώς: bookmarks / organize bookmarks και από εκεί file / export και εξάγεις τα bookmarks σου. Μετά το φορμάτ, απλώς ακολουθείς την ίδια διαδρομή, αλλά αντί για export πατάς import και εισάγεις το αρχείο που είχες προηγουμένως εξάγει. Αν θυμάμαι καλά, σου κρατάει κανονικά και τη δομή των φακέλων που έχεις φτιάξει.
twistovios Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ παιδιά, τα δοκίμασα και τα 2 και δουλεύουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα