Προς το περιεχόμενο

αποθήκευση σελιδοδικτών του firefox

teodkats

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω φορμάτ στο σκληρο δίσκο.

Υπάρχει κανένα προγραμμα που να αποθηκεύει τους σελιδοδίκτες του firefox;

Μήπως έχει δυνατότητα το ίδιο το πρόγραμμα;

Έχω πολλές τοποθεσίες αποθηκευμένες και δε θέλω να χαθούν.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Απάντηση για το συγκεκριμένο ερώτημα έχει δοθεί πολλές φορές.

Αν θες απλά και μόνο για τα bookmarks πας:

Bookmarks>Organize Bookmarks

και πας File>Export.

Αν όμως θες να σώσεις ολόκληρο το προφίλ (bookmarks, settings, extension, themes, passwords, cookies, cache κ.τ.λ.) ΔΕΝ χρειάζεσαι κανένα extension (π.χ. FEBE) ή άλλο πρόγραμμα (π.χ. MozBackup), ανάλογα με το λειτουργικό που έχεις πας:

XP:

C:\Documents and Settings\<όνομα χρήστη>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\<κάποια γράμματα>.default

Vista:

C:\Users\<όνομα χρήστη>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\<κάποια γράμματα>.default.

και σώζεις όλα τα αρχεία και τους φακέλους που θα βρεις εκεί μέσα (όχι το φάκελο).

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το Thunderbird (για όποιους το χρησιμοποιούν).

Με αυτό τον τρόπο το backup αυτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για σε οποιαδήποτε version των Windows, σε portable εκδόσεις αλλά και σε όλες τις διανομές του Linux.

Δημοσ.
Απάντηση για το συγκεκριμένο ερώτημα έχει δοθεί πολλές φορές.

Αν θες απλά και μόνο για τα bookmarks πας:

Bookmarks>Organize Bookmarks

και πας File>Export.

Αν όμως θες να σώσεις ολόκληρο το προφίλ (bookmarks, settings, extension, themes, passwords, cookies, cache κ.τ.λ.) ΔΕΝ χρειάζεσαι κανένα extension (π.χ. FEBE) ή άλλο πρόγραμμα (π.χ. MozBackup), ανάλογα με το λειτουργικό που έχεις πας:

XP:

C:\Documents and Settings\<όνομα χρήστη>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\<κάποια γράμματα>.default

Vista:

C:\Users\<όνομα χρήστη>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\<κάποια γράμματα>.default.

και σώζεις όλα τα αρχεία και τους φακέλους που θα βρεις εκεί μέσα (όχι το φάκελο).

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το Thunderbird (για όποιους το χρησιμοποιούν).

Με αυτό τον τρόπο το backup αυτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για σε οποιαδήποτε version των Windows, σε portable εκδόσεις αλλά και σε όλες τις διανομές του Linux.

Ευχαριστώ

Βοήθησες πολύ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...