Προς το περιεχόμενο

mTorrent problem και modem-->router-->wireless

SpirosG86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτού με βρίσετε να σας πω ότι διάβασα το sticky και προσπάθησα ανεπιτυχώς να εφαρμόσω αυτά που λέει. Θέλω να πω, με επιτυχία τα εκτέλεσα τα βήματα, αλλά το εικονίδιο παραμένει τριγωνικό και κιτρινωπό!

Η υπόθεση μου είναι λίγο περίπλοκη. H συνδεσμολογία είναι η εξής:

Το modem/router Siemens CL-110 "δίνει" στο router/access point NETGEAR WGR614 και από εκεί παίρνω την wireless σύνδεση μου στο laptop. Επίσης στο δίκτυο εμπλέκεται και ο desktop υπολογιστής που χρησιμοποιεί ο αδερφός μου.

Επομένως η περίπτωσή μου είναι ιδιαίτερη και αξίζω επάξια το θέμα. :mrgreen: Αν δεν ασχοληθεί κανένας είναι άσχετο. :lol:

Τί πρέπει να κάνω ρε παιδιά; Ποια πρέπει να είναι η static IP μου; Αυτή που μου δίνει το router ή αυτή που δίνει το modem στο router; Γιατί αν είναι η δεύτερη επηρεάζεται και ο desktop.

Για να σας δώσω να καταλάβετε, το modem(siemens CL-110) δίνει μια διεύθυνση στο router(netgear wgr614) του στυλ 192.168.1.2 και το modem δίνει διευθύνση στον desktop 10.0.0.2 και στον laptop 10.0.0.3. Ποιον οδηγό πρέπει να ακολουθήσω, αυτόν του Netgear μοντέλου ή του Siemens;

Δημοσ.

Βασικά είναι έως απίθανο οι 3 IP να προέρχονται από τον ίδιο DHCP server. Μάλλον το siemens δίνει IP στο netgear, και ο εσωτερικός DHCP του netgear δίνει IP's στα pc. Απενεργοποίησε τον DHCP στο netgear και όλοι θα πάρουν IP's από το siemens, και από εκεί και πέρα ακολούθα τον οδηγό.

Δημοσ.

Ναι αυτό συνέβαινε τελικά, το έψαξα αρκετά και μπήκα σε κάποιες περιπέτειες αλλά τα κατάφερα τελικά. Σύνδεσα modem και πισιά στις LAN υποδοχές του router της Netgear και απενεργοποίησα το DHCP στο δεύτερο, επομένως μόνο το Siemens router "παίζει". Τώρα έχω πρόβλημα ότι δεν μπορώ να μπω στο menu του Netgear, αλλά προς το παρόν δεν χρειάζεται οπότε κάνω τα στραβά μάτια :P

Thanks για την απάντηση όπως και να'χει :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...