bolec Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Πάντως έχει άπειρο γέλιο το οτι μόλις ο πιτσιρίκος επικαλεστικε τη βοήθεια του γνωστού πλέον σεξολόγου aledjo, ο Lucifer κλείδωσε το θέμα σε κλάσματα δευτερολέπτου:lol: τσ τσ τσ τσ.... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250986&page=5 P.S. Μην ανησυχείς καλή μου μπιμπιμπο, δεν θα πεθάνω από καρκίνο. Όταν βγουν τα αποτελέσματά σου απ τις ακτινογραφίες θώρακος θύμισε μου να σου φέρω αυτό το ποστ σου εκτυπωμένο
aledjo Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 του γνωστού πλέον σεξολόγου aledjo εντελως πληροφοριακα εγω εχω .... 2552 το τελευταιο χρονο
slipknot Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 ΓΙΑ-ΤΟΝ-ΠΟΥ-ΤΣΟ Ανήγει τόπικ και με παρπάπονο ότι δε σέβονται τους μικρότερους στο φόρουμ και καταλήγουμε στα τσιγάρα του λούσιφερ και στο tandem-tante mante sante fante. Το κεφααααααααααααααααααααααααααααααααλι μου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε που λέει και ο γεωργίου. What's next ?
Владимир Путин Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Μην καπνίζετε ρε παιδιά. έλεγα να ανοίξω νέο threat με το θέμα αλλά αφού ο δάσκαλος σήμερα μας έχει αφήσει κάπως χαλαρά (τι σου είναι οι άντρες άμα τους καλοπιάνεις..) λέω να το πώ εδω πραγματικά στεναχωριέμαι όταν βλέπω ανθρώπους να καπνίζουν βάλτε μια πρόκληση στον εαυτό σας και κερδίστε την. ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ Προτιμώ τον αργό θάνατο από τον γρήγορο
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Ευχαριστούμε που πέξατε μαζί μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.