Προς το περιεχόμενο

δείξτε λίγη κατανόηση στους πιο μικρούς

bibibo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρακινημένη απο το threat του Kostetou ήθελα να πώ, ότι οι λίγο πιο μεγάλοι καλά θα κάνουν να δείχνουν περισσότερο κατανόηση στα εφηβικά προβλήματα της παρέας... και στην τελική το μόνο που αλλάζει είναι η γλώσσα και όχι το πρόβλημα...

Ένας μεγαλύτερος δεν θα έλεγε για παράδειγμα το κοριτσάκι Α και το κοριτσάκι Β, αλλά θα έλεγε είμαι μπλεγμένος σε 2 παράλληλες σχέσεις dudes i need your help....

όπως και να έχει, αν δεν σας ενδιαφέρει το ζήτημα, μην απαντάτε..

τα καλόγουστα αστεία ωστόσο νομίζω πώς είναι απο όλους ευπροσδεκτα, ιδιώς όταν βγάζουν γέλιο αλλά μην αποπέρνετε τα "μικρά" και τα αποκαρδιώνετε, στην τελική η ερώτηση μπορεί να μην απευθύνεται καν σε εμάς, οι πλειψηφία εδώ μέσα αποτελείται απο εφήβους... και αν απευθύνεται σε μας τότε καλά θα κάνουμε σαν μεγαλύτεροι και πιο έμπειροι να δώσουμε τη συμβουλή μας...

μην παρεξηγηθώ... ψοφάω για αστεία σχόλια.. αν και όταν το κάνουν σε μένα δεν γελάω καθόλου μπορώ να πώ, αλλά δείχνω κατανόηση και κάνω τουμπεκι γιατί ξέρω ότι αξίζει τον κόπο αν γέλάσουν οι άλλοι.

Δημοσ.

άσχετο αλλά... ρε Lucifer γαμώτο γιατί δεν καταλαβαίνω ποτέ τις υπογραφές σου?

και έχω τελειώσει και το πανεπιστήμιο re pouti,

θα σκίσω τα πτυχία μου

κάτι άλλο, για πές μου τώρα, που θα βρώ να κάνω tante griechisch deutsch στην θεσσαλονίκη?

λοίπον πρόσεξε καλά τι θα κάνω τώρα,,,, θα ανοίξω σχετικό threat για tante αν μου το κλειδώσεις... αν μου το κλειδώσεις...

ε μου το κλείδωσες..

είχα βάλει και αγγελία στο πανεπιστήμιο αλλά κανείς δεν βρέθηκε.. λέω να δοκιμάσω και εδώ αν και χλωμό

Δημοσ.

Θες να κάνεις θεία;!

Αν θες για μαθήματα δεν ξέρω τι παίζει στο Βορρά, έχει ινστιτούτο γκαίτε όμως, δεν έχει; Βέβαια, έχει, στάση λαογραφικό μουσείο!

Η υπογραφή μου αναφέρεται στην αυξημένης εντάσεως αφοσίωση μου στις καταστροφικές συνήθειες του καπνίσματος και της ξυδοποσίας λόγω κακής ψυχολογίας.

Η προηγούμενη ήταν ατάκα του erich maria remarque από το Ουδέν νεώτερον από το δυτικό μέτωπο, και την προπροηγούμενη δεν τη θυμάμαι μείνετε οφτόπικ μέχρι να το ξεσκίσετε και να το κλειδώσουμε χαρωπά θάνατος στα σημεία στίξης.

Δημοσ.

ach so.. seltsam. ... θα ορκιζόμουν οτι τα χαρτάκια στο πανεπιστήμιο του Αμβούργου γράφαν tante...

@ lucifer καλό αυτό με το "θανατος στα σημεία στίξης" με αντιπροσωπευει, βαριέμαι μωρέ...

επίσης άλλο να σκάς 1500 ευρω στο γκαιτε και άλλο να πηγαινεις για καφέ μα ένα φιλαράκι και να μιλάς τη γλώσσα που τόσο παιδευτηκες να μάθεις για να μην την ξεχάσεις.

επίσης @ lusifer, κόψε το κάπνισμα είναι μαλακία..

όσο για τα Offtopic... ε δεν γίνεται ρε παιδιά έτσι είναι οι συζήτησεις... δεν γράφουμε και έθκεση ιδεων στην πανελλήνιες να χαλαρωσουμε προσπαθούμε εδω μεσα..

@ Pablo Hasan έχεις δίκιο με το tandem τι ρόμπα....

Δημοσ.

Τι λες ρε με τον νεοπαρντ τον ψαρα το πουστονεο τον μια ζωη και σημερα

Οτι θελουμε θα κανουμε, θα τον ριχνουμε για καμψεις, θα μαζευει γοπες και θα φερνει το προγευμα. Και Κυριακη πρωι τουαλετες και 4ο νουμερακι πυλη για να βγει(ΑΝ εχει εξοδο) αργα ενω ολοι νωρις

It's our way or the highway

Δημοσ.
Η υπογραφή μου αναφέρεται στην αυξημένης εντάσεως αφοσίωση μου στις καταστροφικές συνήθειες του καπνίσματος και της ξυδοποσίας λόγω κακής ψυχολογίας.

Καλη η φαση. Μου θυμισες την περιοδο που ημουνα και γω σε συνεχομενη μπαντ μουντ. Το κακο ηταν πως ειχα κοψει και το τσιγαρο για κανα 6μηνο αλλα οταν εφυγε εκεινη ξεφυγα τελειως.Ενα μπουκαλακι τζιν το χα καθε βραδυ (Ολομοναχος σε καποιο φλατ καπου στην Αγγλια) μαζι με θερτι Μαλμπορο ρεντς. Μονο γιατρικο σε τουτη την κατασταση ειναι να βρεις καποια με μεγαλα Vυζιά. Φιλικα

Δημοσ.

Μην καπνίζετε ρε παιδιά.

έλεγα να ανοίξω νέο threat με το θέμα αλλά αφού ο δάσκαλος σήμερα μας έχει αφήσει κάπως χαλαρά (τι σου είναι οι άντρες άμα τους καλοπιάνεις..) λέω να το πώ εδω

πραγματικά στεναχωριέμαι όταν βλέπω ανθρώπους να καπνίζουν

βάλτε μια πρόκληση στον εαυτό σας και κερδίστε την. ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

Δημοσ.

bibibo μαζί σου, απορώ κι εγώ με αυτούς που καπνίζουνε, τι ευχαρίστηση νιώθουνε. Για εμενα το κάπνισμα είναι μια απο τις χειρότερες αισθήσεις.. (ειδικα το παθητικό)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...