GInfU Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Γεια σας, έχω το λάπτοπ Toshiba A200-23U και επειδή δεν πολυγουστάρω τα touchpads έβαλα και το ποντίκι της Microsoft, Bluetooth Notebook Mouse 5000. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να ρυθμίσω την ευαισθησία του στις κινήσεις. Στον πίνακα ελέγχου οι 2 επιλογές που μου βγάζει για να ρυθμίσω είναι: Α) το touchpad και Β) Other Pointing Devices. Δοκίμασα τη δεύτερη επιλογή αλλά δεν αλλάζει τίποτα. Έψαξα για drivers αλλά δε βρήκα... Κάποια πρόταση;
Tredor Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Έψαξα για drivers αλλά δε βρήκα... Κάποια πρόταση; Γεια σου και καλωσορισες, Drivers μπορεις να κατεβασεις απο εδω : http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/Download.mspx
Tredor Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δοκιμασες να το βαλεις σαν "Wireless laser mouse 5000" ? Οι drivers ειναι ιδιοι για ολα τα μοντελα , απλως εχει μεσα στο προγραμμα και διαλεγεις πιο μοντελο εχεις δοκιμασε να τους κανεις install ... Το δικο σου δεν ειχε CD με drivers ? !!!
GInfU Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Είμαι Logitech fan, οπότε να αγόραζα εγώ τέτοιο πράγμα αποκλείεται. Μου το έκαναν δώρο μέσα σε μια ζελατινούλα, μόνο το προϊόν χωρίς συνοδευτικά. Αν βάλω τους drivers μετά θα αλλάξει κάτι και θα μπορώ να κάνω τις ρυθμίσεις; Γιατί το Blueetooth το αναγνωρίζει κανονικά... [Εδώ που τα λέμε, το ψήνω να μαζέψω και να τα σκάσω για κάνα ποντίκι της προκοπής, λέγε με Logitech:p]
GInfU Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δοκιμασες να το βαλεις σαν "Wireless laser mouse 5000" ? Οι drivers ειναι ιδιοι για ολα τα μοντελα , απλως εχει μεσα στο προγραμμα και διαλεγεις πιο μοντελο εχεις δοκιμασε να τους κανεις install ... Το δικο σου δεν ειχε CD με drivers ? !!! Έκανα ακριβώς αυτό και... problem solved. Τώρα ο δείκτης πηγαίνει κανονικά και όχι ντοπαρισμένος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.