pth76 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Καλησπερα εχω εγκαταστησει αγγλικα Xp sp3 (μαλλον beta) και δεν μπορω να εμφανισω τα ελληνικα (οχι στις εγγραφες πχ notepad) αλλα στους υποτιτλους μιας ταινιας για παραδειγμα. Αν προκειτε περι εγκατασταση net. framework βλεπω οτι εχει εγκατεστημενο μεχρι και το 3,5. Δεν ξερω αν υπαρχει κατι σαν proofing tools των office. Αν εχει καποιος κατι υποψη θα βοηθουσε πολυ.
alex2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Control Panel -> Regional and language settings -> Administrative -> Encoding for non-unicode programs -> Greek Δεν έχω ΧΡ μπροστά μου για να σου πω ακριβώς τις επιλογές αλλά στα Vista είναι ακριβώς έτσι. Είναι αρκετά εύκολο πάντως....θα το βρεις αμέσως στις επιλογές εκεί.
Bspus Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δηλαδη βαζεις SP3 και απο μονο του σου εγκαθιστα .net? Ολες τις απαραιτητες εκδοσεις?
pth76 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δηλαδη βαζεις SP3 και απο μονο του σου εγκαθιστα .net? Ολες τις απαραιτητες εκδοσεις? ναι ειναι μια εκδοση που μοιαζει κιολας με βιστα και εχει εγκατεστημενα πολλα προγραμματα και ολες τις εκδοσεις του net. http://www.greek-fun.com/index.php?showtopic=165062
Bspus Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 A ετσι πες και χαρηκα! Δεν προερχεται απο το SP3 μαλλον αλλα αυτος που εφτιαξε το cd το εχει ενσωματωσει μεσα κατα πασα πιθανοτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.