PeLLoS-CooL Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 εχω τα windows 64 bit και το προγραμμα για το wirless δεν κανει πρεπει γιατι ειναι 32bit και ονομαζετε d-link wireless 108G USB ADAPTER αν μπορει καπιος να με βοηθησει να μου πει να το κατεβασω?
parsifal Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Ο τίτλος του θέματος άλλαξε από τον αρχικό «βοηθεια????» στον τρέχοντα. Παρακαλώ να μη χρησιμοποιείτε κρυπτικούς τίτλους, αλλά περιγραφικούς και αντιπροσωπευτικούς του προβλήματός σας. Βοηθάτε τους υπολοίπους αλλά κυρίως τον εαυτό σας, αφού είναι μεγαλύτερη η πιθανότητα να ανοίξουν και να διαβάσουν το θέμα τα κατάλληλα να απαντήσουν άτομα. Επίσης, έγινε μεταφορά στην αρμόδια ενότητα του forum. Ευχαριστώ.
sYn Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 εχω τα windows 64 bit και το προγραμμα για το wirless δεν κανει πρεπει γιατι ειναι 32bit και ονομαζετε d-link wireless 108G USB ADAPTER αν μπορει καπιος να με βοηθησει να μου πει να το κατεβασω? Κοίτα εδώ
PeLLoS-CooL Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Να το κατεβασω θελω υπαρχει καμιαν σελιδα αλλην γιατι αυτη μονο τα βλεπεις
parsifal Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δες τι αναφέρει στο πάνω μέρος: Compatible - Drivers ship in Box or available via Windows Update Άρα είτε θα υπάρχει οδηγός μέσω του Windows Update (ατύχησες δηλαδή αν δεν είσαι κάτοχος νόμιμου αντιγράφου των Windows) είτε θα υπάρχει κανονικά μέσα στο συνοδευτικό CD (και απλά έχεις ψάξει πολύ βιαστικά στο CD)...
PeLLoS-CooL Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Συμφωνω απολυτος μαζι σου!!!! Εχω 2 κομπιουτερ και το ενα ειναι ενωμενο με ethernet και το αλλο με wirless και τα 2 που εχουν οι χακομπιουτερ εχουν τα windows dark edition με ολα τα νεα τα προγραμματα αυτα κερ πατενταρισμενα στο φουλλ καμιαν σχεση με τα αλλα γιατι αφερεθηκαν αρχεια κ προσθεθηκαν τα εκαναν χακερ... Το δευτερο κομπιουτερ ειναι καινουργιο ειναι για gamer πολλη υλικο επιδει λογο του Chipset δεν μου διαβαζε 8GB ram λογο windows που ειναι 32Bit πηγα και κατεβασατα 64Bit και τα εβαλα πανω.... Τι χαρα τι χαρα.... Κατι προγραμματα που ειχα δεν κανουν και πρεπει να κατεβασω αλλα και ενα απαραιτιτο που ιθελα ηταν τα drivers του WiFi USB adapter να το εχω σαν 2 pc να ενωνομαι μεσο wirless αλλα δεν πειραζει θα το ενωσω με ethernet Thanks παντως ! ! !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.