mentos Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 γεια σας παιδια.εχω το κουτι της thermaltake sopano dx αλλα κανει αρκετο θορυβο.πιστευω οτι ειναι απο το πισω ανεμιστηρακι.μπορει να μου πει κανεις καμια ιδεα,τι να κανω για να ελλατωσω τον θορυβο?? ευχαριστω
cone Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Άλλαξε τό. Ή άλλαξε τις βίδες με λάστιχενιους συνδέσμους. Κ γω αυτό εχω. Αλλά εγώ τα χω αλλάξει όλα.
mentos Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Άλλαξε τό. Ή άλλαξε τις βίδες με λάστιχενιους συνδέσμους. Κ γω αυτό εχω. Αλλά εγώ τα χω αλλάξει όλα. φιλε cone,οπως ειπα το προβλημα μου μου φενεται οτι ξεκιναει απο το πισω ανεμιστηρακι με το μπλε led.εσυ οταν λες οτι τα αλλαξες ολα τι ακριβως εννοεις?
cone Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Αααα.... sory. Εχεις το DX. Εγω εχω το απλο. Που εχει τον πορτοκαλί ανεμιστηρα. Παντως τον άλλαξα με ενα μπλε κι εγω απο το πλαισιο που εχει και ποτενσιομετρο για να ρυθμιζεισ τις στροφες. Άλλαξα και τον μπροστα ανεμιστηρα με εναν sharkoon silent eagle. Και στους δυο βεβαια εβαλα ελαστικους συνδεσμους και ούτε που τους ακουω. Έβαλα και μπολικη μόνωση στο σασι και ειναι μια χαρά.
N.I.C Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Σίγουρα έχει πρόβλημα ο ανεμιστήρας γιατί και εγώ έχω το soprano με τα stock ανεμιστήρια και δεν ακούγεται τίποτα. Όπως είπε και ο φίλος άλλαξέ το. Πριν όμως το κάνεις, ψάξε να δεις μην τυχόν ακουμπάει κανένα καλώδιο πάνω του και προκαλεί ήχο...
mentos Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 λοιπον παιδια βρηκα τι φταιει.τον περισσοτερο θορυβο τον προκαλει το ανεμιστητακι απο την καρτα γραφικων .ειναι η fx geforce 8600gt pvt84judf 256mb.καμια ιδεα κανεις τι να κανω?
koprodogis Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 καθαρισμο και λιγο λαδακι(δεν εννοω απλο οπως κανα ελαιολαδο!!) και θα γινει σαν καινουριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.