iced Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Αν δω οτι δεν θα με βολεψει to mighty και κανει ιστοριες θα το πουλησω και θα παρω αυτο σιγουρα, επισης θα κατεβασω οπωσδηποτε το προγραμματακι που ειπες Thanks man!
telegamesvg Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Eγω παλι δηλωνω για πολλοστη φορα οτι ειμαι fan του mighty mouse το οποιο το θεωρω πολυ καλο και πολυ ξεκουραστο... Το προβλημα με την μπιλια (που ειναι καλυτερη απο ροδελα) ειναι ασημαντο και λυνεται καθε φορα μεσα σε 2". Το προσωπικο αυτο συμπερασμα, βγαινει μετα απο τα δεκαδες ποντικια για PC που εχουν περασει απο το χερι μου ..
iced Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 ασημαντο και λυνεται καθε φορα μεσα σε 2" Α εσυ εισαι που ελεγες για το κολπο που το γυρνας αναποδα και καθαριζεις την μπιλια σερνοντας την σε χαρτι?? Να σου πω την αληθεια βρισκω 100% αντιφατικοτητα για αυτο το mouse. Ο καθενας ειναι ξεκαθαρος και περιμενω να δω μονος μου τι γινεται....
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 νομίζω εγώ το ανέφερα στο τόπικ για το mighty mouse, ίσως και να κάνω λάθος, ίσως να το έγραψα αλλού... αλλα γιατί να έχεις τη σκοτούρα του πότε θέλει καθάρισμα... και τα σκληρά εώς ενοχλητικά πλευρικά κουμπιά του ενώ υπάρχουν τόσα φθηνότερα και υψηλότερης ποιότητας προϊόντα εκεί έξω;;; Βγαίνουμε απο το θέμα...
iced Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Αν μου δημιουργησει αυτο το προβλημα εφυγε αμεσως και παω για το logitech. Οκ εχεις δικιο, ξεφυγαμε λιγο
LHGMENOS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 παιδιά σκέφτομαι να πάρω τον IMAC.Tον θέλω για μουσική.γράφω μουσική.τόσο καιρό ήμουν με XP.Λέω να πάρω τον 2.4.Τι μου προτείνετε?ευχαριστώ!
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Γράφεις μουσική, δηλαδή θες σύστημα με βαρβάτη κάρτα ήχου;; Βοήθα λίγο, πές μας τι ψάχνεις, εκτός απο το να είναι Mac
LHGMENOS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 δε μου χρειάζεται κάρτα ήχου.έχω μίκτη.απλά δουλευω reason finale και θέλω και κάποιο πρόγραμμα για ηχογράφηση και επεξεργασία ήχου
kostasSTi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Εγώ πήρα τον 2.8 από Αμερική. Λέω να περιμένεις λίγο ακόμα μιας και ο 2.8 των 45nm είναι πιο γρήγορος ακόμα κι από τον 2.8extreme. Λίγο μεν, αλλά είναι. Και λογικά δε θα έχει διαφορά στην τιμή...
kostasSTi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δεν ξέρω πόσο θα παίξει στην τιμή στην Ελλάδα ο 3.06 και πόσα έχει σκοπό να δώσει το παλικάρι. Και οι δύο πάντως κάνουν ανετότατα τη δουλειά που θέλει. Εγώ αργότερα σκοπεύω να πάρω έναν ακόμα, μάλλον 3.06 24".
LHGMENOS Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 πότε είναι η επόμενη ανανέωση του IMAC? αυτός που κυκλοφορεί τώρα δεν έχει penryn ?
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Έχει Penryn, μόλις ανανεώθηκε, πρίν λίγους μήνες, δε σου προτείνω να περιμένεις.
LHGMENOS Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 λέω να πάρω τον 20αρι 2.4 αλλά με 2 giga ram.έχει εδώ σαλόνικα το applestore demo αλλά έχει και το mac on line.ξέρετε τπτ για αυτό?γιατί τον έχει πιο φτηνά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.