Προς το περιεχόμενο

Καινούριο αθόρυβο pc

DeaDWiZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Χρειάζομαι ένα νέο pc για recording studio.Θέλω να είναι τελείως αθόρυβο.Έχετε να μου προτείνεται κάτι μέχρι 1000 ευρώ;;Δεν θέλω να έχει καμιά καλή κάρτα ήχου γιατί έχω μια επαγγελματική σε usb..

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να πας σε watercooling λύση.

Με αυτό είσαι απόλυτα καλυμμένος.

6dmc2176c4b31gm9992u.jpg

Μπορείς να δουλέψεις και την ψύκτρα της CPU fanless, και αν δεις πως ψιλοανεβάζει θερμοκρασίες, τις παίρνεις ένα αθόρυβο 12άρη.

Επίσης υπάρχει και αυτός που είναι ιδιαίτερα αθόρυβος, αλλά έχει κακό όνομα όσον αφορά την αξιοπιστία του.

Δημοσ.

Επαγγελματική κάρτα σε USB χλομό!

Anyway.

Μνήμες 2χ2 όχι 2χ1γβ (πετάς τα λεφτά σου)

Μητρική πολύ καλύτερα μια gigabyte με Τ.Ι ενσωματωμένο firewire controller για την μελλοντική σου επαγγελματική firewire κάρτα. (πάντα intel και passive chipset)

Για ψύξη επεξεργαστή δες και thermalright

Τέλος σκληρό seagate 500mb (μαζεύονται πολλά τα samples και τα plugins) με 32 mb cache. Αλλά πάλι οι samsung είναι more αθόρυβοι

Edit: Πες και τι προγράμματα/plugins δουλεύεις και πώς τα δουλεύεις (standalone - rewire etc)

Δημοσ.
Εγώ κοιτούσα αυτό.Ίσως να τον αγοράσω κι αν έχω προβλήματα με τον θόρυβο θα αγοράσω καινούριο κουτί και coolers..

Το σύστημα που κοιτάς, με απλά λόγια είναι χειρότερο, αναξιόπιστο,και περισσότερο θορυβώδες από αυτό που σου πρότεινα.

Αν θες βέβαια μπορείς να το αγοράσεις. (κάποιοι πρέπει να τα αγοράζουν και αυτά)...

Δημοσ.
έχω μια άλλη ιδέα..Αν αγόραζα αυτόν με THERMALRIGHT IFX-14 COOLER & Case Fan 120mm Pro & OOLERMASTER CAV-T03 CAVALIER III SILVER;;;;

Αυτός ο υπολογιστής έχει:

• Πολύ χειρότερες και αργότερες μνήμες.
  • Ακριβότερη και θορυβέστερη κάρτα γραφικών, με καλύτερες επιδόσεις που δεν χρειάζεσαι.
  • Μετριο-κακή low budget μητρική.
  • Κακό, με περισσότερο θόρυβο και αναξιόπιστο τροφοδοτικό.
  • Εγγύηση e-shop... :whistle:

Σταματάω εδώ, αν δεν έχεις πειστεί ακόμα να μην τον πάρεις, δεν αξίζει να συνεχίζω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...