Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα (μάλλον) με κάρτα 8600GT

Jheremias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, καλές γιορτές σε όλους & να χαίρεστε τους εορτάζοντες:)

Ήθελα να κάνω μια ερώτηση, και να ζητήσω τα φώτα σας...

Πριν από 3 μήνες, αγόρασα καινούργιο υπολογιστή που έχει επάνω στην 8600GT κάρτα γραφικών. Το λειτουργικό σύστημα είναι windows XP + SP2 και φυσικά τα forceware της Nvidia περασμένα...

Το κακό είναι οτι επειδή δεν παίζω παιχνίδια, δεν είχα ποτέ δοκιμάσει "καλά" την κάρτα γραφικών...

Προχτές όμως, δοκίμασα να βάλω το Company of Heroes, που είχα διαβάσει οτι επρόκειτο για αρκετά "απαιτητικό" παιχνίδι όσον αφορά την Κάρτα Γραφικών....Τότε συνέβη το απροσδόκητο:

Πάνω στο Install, και στο σημείο "Launching Game" το μηχάνημα πετάει Blue Screen of Death το οποίο γράφει "PAGE_FAULT_NON_PAGE_ERROR" ή κάτι τέτοιο, χωρίς να αναφέρει κάποιο *.dll αρχείο, κάποιο driver ή κάτι άλλο, και κάνει reboot μόνο του.

Θεώρησα οτι έφταιγε το παιχνίδι. Κατέβασα και το Titan Quest και πάλι, όταν πήγαινα να το τρέξω, πετάγε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

Τι λέτε παιδιά να φταίει; Το memtest86 δεν δείχνει προβλήματα, και γενικά το μηχάνημα δεν παρουσιάζει κάτι διαφορετικό/καινούργιο. Είναι ένας Intel Core 2 duo στα 2.6 με 2Gb Ram!

Λέτε να φταίει η κάρτα γραφικών, ή κάτι άλλο; Είναι εντός εγγύησης οπότε δεν τίθεται θέμα χρημάτων...Αλλά φταίει όντως αυτό; πως μπορώ να το τσεκάρω;

Και πάλι σας ευχαριστώ,

Με εκτίμηση,

Νίκος

Δημοσ.

καλησπέρα στο συνάδελφο του ΕΜΠ..περίεργο το πρόβλημά σου..αρχικά δοκίμασε να βάλεις άλλους drivers μπας και...απο θερμοκρασίες όλα εντάξει???μήπως έχει κάνει κανά overclock??πάντως αφού το pc έχει εγγύηση μη παιδευτείς και πολύ τράβα το να βρουν αυτοί τι έχει...πολύ πιθανό να φταίει η κάρτα αλλά μπορεί και όχι..και κάτι τελευταίο τi pc ακριβώς έχεις και τι τροφοδοτικό???η κάρτα που έχεις παίρνει extra τροφοδοσία και εάν ναι είναι συνδεδεμένη???

Δημοσ.

Φιλε και γω εχω το ιδιο προβλημα με την 8800 μου.Πρωτη φορα μου συνεβη πριν 2-3 μερες καθως επαιζα assasins creed βεβεα εμενα τον τελευταιο καριο εχει κολλησει 3 φορες το pc στο assasins με ''νερα'' στην οθονη μου.Μαλλον απο gpu θα ειναι αλλα δεν την εχω παει ακομα πισω για την εγκυηση,περιμενω να βγουν πρωτα οι 9900 και μετα μπας και πληροσω διαφορα και παρω την νεα:P(ελπιζω μονο ο πωλυτης να δεχτει την ολη διαδικασια...).Παντος blue screen μονο μια φορα εχει βγαλει μεχρι τωρα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...