Προς το περιεχόμενο

Κουτι παπουτσιων φιλοξενει κατεβαστηρι! (pstn semi friendly)

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μα η ολη ιστορια εγινε γιατι ηθελα να χωρεσω στον διαθεσιμο χωρο ΚΑΙ το τροφοδοτικο. Αν το εβαζα ολοκληρο θα ειχα εν τελει +10 cm πλατος, μεγαλη διαφορά. Τοσο μεγαλη, που δε θα χωραγε στο ραφι μου. ;) Και αυτο αποτελεσε ουσιαστικά τη "μόντα" στο ολο project.

Τωρα για σενα δε ξερω, φωτος αυριο ειπες :P

Παντως τωρα μολις τελειωσω με τις εξετασεις ερχεται νεο project. Stay tuned ;)

πες μια διαστασεις να τα συγκρινουμε :P:p

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Λολ, μα το διαλυσα πριν κανα 6μηνο :P Θυμαμαι απο τη φωτο ποσο χωρο επιανε στο ραφι. Θα σου πω αυριο.

Επισης, μη ξεχνας οτι εχω ειχα και 1)ΤΡΕΙΣ δισκους

2) Ide interfaces (=πολλααααα και χοντρα καλωδια)

3) Αν ειχες Atom δε χρειαζεται να κουβεντιασουμε τα πλεονεκτηματα. (οταν το εφτιαξα εγω δεν υπηρχε ITX μητρικη προς ευρεια καταναλωση, ποσο μαλλον ο Atom...)

Δημοσ.
Λολ, μα το διαλυσα πριν κανα 6μηνο :P Θυμαμαι απο τη φωτο ποσο χωρο επιανε στο ραφι. Θα σου πω αυριο.

Επισης, μη ξεχνας οτι εχω ειχα και 1)ΤΡΕΙΣ δισκους

2) Ide interfaces (=πολλααααα και χοντρα καλωδια)

3) Αν ειχες Atom δε χρειαζεται να κουβεντιασουμε τα πλεονεκτηματα. (οταν το εφτιαξα εγω δεν υπηρχε ITX μητρικη προς ευρεια καταναλωση, ποσο μαλλον ο Atom...)

οχι ρε συ...δε το ειπα επειδη το δικο μου ειναι μικρο...γιατι δεν ειναι μικρο αλλα θελω να δω ποσο μεγαλυτερο ειναι:P:p:p

δεν εχω atom ουτε προκειται να παρω ποτε:P:p

Δημοσ.

Ροφλ :P

Οκ οκ, θα δουμε αυριο τα...μεγεθη. :lol:

το δικο μου ειναι μεγαλυτερο:-):-):-)

με το συμπαθιο...:P

%CE%9C%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%A3+%CE%9F%CE%9C%CE%A0%CE%91%CE%9C%CE%91.jpg

Δημοσ.
Για ποιο λογο να το συνδεσεις στο τροφοδοτικο?Τι επιτυγχανεις πρακτικα ετσι?(δεν διαφωνω μαζι σου,απλα δεν το πολυπιανω..)

H γειωση μπαινει στο case του τροφοδοτικου.Αν το κουτι ειναι χαρτινο οπως του eSATA

τοτε η μητρικη δεν θα εχει γειωση γιατι δεν θα κανει επαφη με το case του τροφοδοτικου και σε περιπτωση διαρροης ή βραχυκυκλωματος αυτη η χαρτινη κατασκευη μπορει ευκολα να παρει φωτια.

Δημοσ.
οχι ρε συ...δε το ειπα επειδη το δικο μου ειναι μικρο...γιατι δεν ειναι μικρο αλλα θελω να δω ποσο μεγαλυτερο ειναι:P:p:p

δεν εχω atom ουτε προκειται να παρω ποτε:P:p

γιατι ρε τι εχει το atomaki ?.....??:mad::mad:

Δημοσ.
γιατι ρε τι εχει το atomaki ?.....??:mad::mad:

δεν μου αρεσει :P:p:p:p αουαου.....καλυτερα να κατεβαζω με λαπτοπ παρα με μπρικι:P:p

οταν περασω linux στο σκληρο θα ποσταρω φοτος

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:48 ----------

Οριστε και φωτογραφιες...δεκτο οποιδηποτε σχολιο:-):-):-)...ε μην το πειτε και αηδια και εχουμε μανουρες μεσημεριατικα:P:p

P4 3,2ghz

2x 512@400mhz

Sis 964

1x 80gb excel store

No name psu 425w

kh6ff2h43gpxiz3vddpi.jpgswm8ppsgcwl7ixer271u.jpgcwavtxdgn1v99v09jtm6.jpg5gkoxstsfbxuone94hic.jpg

Δημοσ.
Ωραιος!

Και fan guards στην πρωτη φωτο κολλημενα με μονωτικη και δεν συμαζευεται:P

Ενταξει περα απο την πλακα,πλακα εχει:P

δεν ειναι κολλημενο με μονοτικη ρα....με σφιχτηρακια ειναι και τα καλυψα με μονοτικη και καλα να ειναι ωραιο:P:p

Δημοσ.

Ευχαριστω!!

Παντως πλακα ειχε ολη η φαση...οταν το ειδε η μανα μου αντι για ενα καλο λογο λεει ρεεεε γιατι χαλασες το συρταρι το πληρωσα 12ευρω:cry::cry:..θα παρουμε φωτια!!...και κατι τετοια:P:p...εγω γελαγα:lol::lol:

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

ωραια η κατασκευη αλλα θα προτιμουσα να την εβαζες σε ενα σιδερενιο κουτι , δεν ειναι ασφαλες εκει μεσα .

φαντασου να κλαταρει κανενας ανεμιστηρας , η να πιασει φωτια το τροφοδοτικο απο καμια υπερταση . θα λαμπαδιασει ολος ο υπολογιστης .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...