eSATA Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μα η ολη ιστορια εγινε γιατι ηθελα να χωρεσω στον διαθεσιμο χωρο ΚΑΙ το τροφοδοτικο. Αν το εβαζα ολοκληρο θα ειχα εν τελει +10 cm πλατος, μεγαλη διαφορά. Τοσο μεγαλη, που δε θα χωραγε στο ραφι μου. Και αυτο αποτελεσε ουσιαστικά τη "μόντα" στο ολο project. Τωρα για σενα δε ξερω, φωτος αυριο ειπες Παντως τωρα μολις τελειωσω με τις εξετασεις ερχεται νεο project. Stay tuned πες μια διαστασεις να τα συγκρινουμε :p
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Λολ, μα το διαλυσα πριν κανα 6μηνο Θυμαμαι απο τη φωτο ποσο χωρο επιανε στο ραφι. Θα σου πω αυριο. Επισης, μη ξεχνας οτι εχω ειχα και 1)ΤΡΕΙΣ δισκους 2) Ide interfaces (=πολλααααα και χοντρα καλωδια) 3) Αν ειχες Atom δε χρειαζεται να κουβεντιασουμε τα πλεονεκτηματα. (οταν το εφτιαξα εγω δεν υπηρχε ITX μητρικη προς ευρεια καταναλωση, ποσο μαλλον ο Atom...)
eSATA Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Λολ, μα το διαλυσα πριν κανα 6μηνο Θυμαμαι απο τη φωτο ποσο χωρο επιανε στο ραφι. Θα σου πω αυριο. Επισης, μη ξεχνας οτι εχω ειχα και 1)ΤΡΕΙΣ δισκους 2) Ide interfaces (=πολλααααα και χοντρα καλωδια) 3) Αν ειχες Atom δε χρειαζεται να κουβεντιασουμε τα πλεονεκτηματα. (οταν το εφτιαξα εγω δεν υπηρχε ITX μητρικη προς ευρεια καταναλωση, ποσο μαλλον ο Atom...) οχι ρε συ...δε το ειπα επειδη το δικο μου ειναι μικρο...γιατι δεν ειναι μικρο αλλα θελω να δω ποσο μεγαλυτερο ειναι:p:p δεν εχω atom ουτε προκειται να παρω ποτε:p
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Ροφλ Οκ οκ, θα δουμε αυριο τα...μεγεθη.
eSATA Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Ροφλ Οκ οκ, θα δουμε αυριο τα...μεγεθη. το δικο μου ειναι μεγαλυτερο:-) με το συμπαθιο...
Alexisssss Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Για ποιο λογο να το συνδεσεις στο τροφοδοτικο?Τι επιτυγχανεις πρακτικα ετσι?(δεν διαφωνω μαζι σου,απλα δεν το πολυπιανω..) H γειωση μπαινει στο case του τροφοδοτικου.Αν το κουτι ειναι χαρτινο οπως του eSATA τοτε η μητρικη δεν θα εχει γειωση γιατι δεν θα κανει επαφη με το case του τροφοδοτικου και σε περιπτωση διαρροης ή βραχυκυκλωματος αυτη η χαρτινη κατασκευη μπορει ευκολα να παρει φωτια.
p_under Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 οχι ρε συ...δε το ειπα επειδη το δικο μου ειναι μικρο...γιατι δεν ειναι μικρο αλλα θελω να δω ποσο μεγαλυτερο ειναι:p:p δεν εχω atom ουτε προκειται να παρω ποτε:p γιατι ρε τι εχει το atomaki ?.....??:mad:
eSATA Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 γιατι ρε τι εχει το atomaki ?.....??:mad: δεν μου αρεσει :p:p:p αουαου.....καλυτερα να κατεβαζω με λαπτοπ παρα με μπρικι:p οταν περασω linux στο σκληρο θα ποσταρω φοτος ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:48 ---------- Οριστε και φωτογραφιες...δεκτο οποιδηποτε σχολιο:-)...ε μην το πειτε και αηδια και εχουμε μανουρες μεσημεριατικα:p P4 3,2ghz 2x 512@400mhz Sis 964 1x 80gb excel store No name psu 425w OS: Ubuntu 8.10
Alexisssss Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Ωραιος! Και fan guards στην πρωτη φωτο κολλημενα με μονωτικη και δεν συμαζευεται Ενταξει περα απο την πλακα,πλακα εχει
eSATA Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Ωραιος!Και fan guards στην πρωτη φωτο κολλημενα με μονωτικη και δεν συμαζευεται Ενταξει περα απο την πλακα,πλακα εχει δεν ειναι κολλημενο με μονοτικη ρα....με σφιχτηρακια ειναι και τα καλυψα με μονοτικη και καλα να ειναι ωραιο:p
Alexisssss Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 To decor με την ζωγραφια ομως τα σπαει....RESPECT.
eSATA Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Ευχαριστω!! Παντως πλακα ειχε ολη η φαση...οταν το ειδε η μανα μου αντι για ενα καλο λογο λεει ρεεεε γιατι χαλασες το συρταρι το πληρωσα 12ευρω:cry:..θα παρουμε φωτια!!...και κατι τετοια:p...εγω γελαγα:lol:
OrdeR+240 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 ωραια η κατασκευη αλλα θα προτιμουσα να την εβαζες σε ενα σιδερενιο κουτι , δεν ειναι ασφαλες εκει μεσα . φαντασου να κλαταρει κανενας ανεμιστηρας , η να πιασει φωτια το τροφοδοτικο απο καμια υπερταση . θα λαμπαδιασει ολος ο υπολογιστης .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος και αντέχει μια χαρά υποθέτω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.