Sadman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 περιμενουμε Πανο...το εβαλες σε κανα case mod site?Αν οχι,βαλτω
dimostzavelas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 το κατεβαστηρι μου (μικρο σαν usb-hub)! [/url
PaokToTheBone Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Απλα ειναι απιστευτα μαματο!Εμενα μ αρεσε και αυτα τα περι ασφαλειας ειναι μεν σωστα να τα σκεφτεις αλλα ολοι λεγαν τα ιδια και τα ιδια!Βεβαια δν εχω καταλαβει πληρως τι εννοειται με τον ορο "κατεβαστηρι"Δν ξερω αν ειδα λα8ος η παραβλεψα κατι αλλα δν ειδα που8ενα να βαζεται καρτα γραφικων...Βοη8ηστε και μενα να κανω το παλιο μα πολυ παλιο μ πσ που κα8εται στην απο8ηκη κατω απο κιλα σκονης καπως ετσι!!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Κατεβαστηρι ειναι ενα pc το οποιο δε κλεινει ποτε και κατεβαζει συνεχεια κατι ή ανεβαζει. Γιαυτο χρειαζεσαι σκληρους δισκους τερατα (εμενα ειναι 200+200+200GB αυτοι που εχει πανω και συντομα θα προσθεσω εναν 640 ακομα). Καρτα γραφικων εχει αλλα ειναι ενσωματωμενη στη μητρικη. Δε κανει για παιχνιδια αλλα για τη δουλεια του ειναι υπεραρκετη.
d_34gl3 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Κάτι παρόμοιο είχα σκοπό να κάνω και εγώ για ένα pc που έστησα με ένα φίλο απο διάφορα παλιά parts που μας είχαν ξεμείνει. Έχει περάσει τουλάχιστον ένας μήνας λειτουργίας και όλα τα parts βρίσκοναι ακόμα ΠΑΝΩ και οχι μέσα στο κουτί του ΧΒΟΧ. Έκανες καλή δουλεία και μου θύμισες ότι πρέπει και εγώ να φτιάξω σιγά σιγά μια ωραία στέγη για το pc μου.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Thanks για το σχολιο σου
nickarmy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 πόσο πουλιετε ? όπως είναι ...(σοβαρά)
Vatos_locos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 ένα χιλιαρικάκι € και είναι δικό σου (lol) είναι prototype για αυτό θα πάρεις και τα πνευματικά δικαιώματα μαζί....
nickarmy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 πολλα λες ειμαστε και σε χρονους δυσκολους
yiannis_1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Εγω σου δίνω μόνο case. Αμα θες. Ενα απο Nike milenium 35 E . Θα πάρεις εσυ κουτί και εγω καινούργια millenium Santa Barbariotika.
Tzimmys Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ένα χιλιαρικάκι € και είναι δικό σου (lol) είναι prototype για αυτό θα πάρεις και τα πνευματικά δικαιώματα μαζί.... Ναι, ναι, έτσι. Πληρώνεις τη τεχνογνωσία και όχι τα υλικά κατασκευής και έτσι.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ρε ΟΥΥ ρε, μη παιζετε με το thread..εχμ πονο μου
Tzimmys Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Εν το μεταξύ με έχεις μπερδέψει εντελώς με το καινούριο avatar.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.