Προς το περιεχόμενο

Κουτι παπουτσιων φιλοξενει κατεβαστηρι! (pstn semi friendly)

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απλα ειναι απιστευτα μαματο!Εμενα μ αρεσε και αυτα τα περι ασφαλειας ειναι μεν σωστα να τα σκεφτεις αλλα ολοι λεγαν τα ιδια και τα ιδια!Βεβαια δν εχω καταλαβει πληρως τι εννοειται με τον ορο "κατεβαστηρι"Δν ξερω αν ειδα λα8ος η παραβλεψα κατι αλλα δν ειδα που8ενα να βαζεται καρτα γραφικων...Βοη8ηστε και μενα να κανω το παλιο μα πολυ παλιο μ πσ που κα8εται στην απο8ηκη κατω απο κιλα σκονης καπως ετσι!!!

• Moderators
Δημοσ.

Κατεβαστηρι ειναι ενα pc το οποιο δε κλεινει ποτε και κατεβαζει συνεχεια κατι ή ανεβαζει.

Γιαυτο χρειαζεσαι σκληρους δισκους τερατα (εμενα ειναι 200+200+200GB αυτοι που εχει πανω και συντομα θα προσθεσω εναν 640 ακομα).

Καρτα γραφικων εχει αλλα ειναι ενσωματωμενη στη μητρικη. Δε κανει για παιχνιδια αλλα για τη δουλεια του ειναι υπεραρκετη.

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κάτι παρόμοιο είχα σκοπό να κάνω και εγώ για ένα pc που έστησα με ένα φίλο απο διάφορα παλιά parts που μας είχαν ξεμείνει.

Έχει περάσει τουλάχιστον ένας μήνας λειτουργίας και όλα τα parts βρίσκοναι ακόμα ΠΑΝΩ και οχι μέσα στο κουτί του ΧΒΟΧ.:lol:

Έκανες καλή δουλεία και μου θύμισες ότι πρέπει και εγώ να φτιάξω σιγά σιγά μια ωραία στέγη για το pc μου.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
ένα χιλιαρικάκι € και είναι δικό σου (lol) είναι prototype για αυτό θα πάρεις και τα πνευματικά δικαιώματα μαζί....

Ναι, ναι, έτσι. Πληρώνεις τη τεχνογνωσία και όχι τα υλικά κατασκευής και έτσι. :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...