legend77 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 To επόμενο project 8α στηθεί σε χαρτί πάλι, αλλα 8α προσπα8ήσω αν τελειοποιήσω την προσπά8εια να το φτιάξω σε ξύλο. Είπαμε, διοχετευουμε την δημιουργηκότητά μας, δεν είναι 8έμα το οικονομικό! Ο μόνος σοβαρός λόγος είναι να μην σπαταλούμε επίσης και πολύ ρευμα για το download μας, ο οποίος 8εωρώ ότι αξίζει. Το ευχάριστο της υπό8εσης είναι ότι το κομπιουτεράκι αυτό πολύ πι8ανό να γίνει carputer Έχεις γάλα? Φτιάξε κρέμα γιώτης ένα πραγμα...
NIXZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Καλό ! Αν ήμουν στην θέση σου θα έφτιαχνα ένα κουτί απο Lego. Τι λέτε αντί mindstorms θα βγάζουν build your own PC...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μακαρι να ειχα τοσο μεγαλο legoκουτι... Απειρα Lego αλλα ολα σε πολλα μικρα κουτακια. Αχ τι μου θυμισες... Προς το παρον ακομα ζει και βασιλευει αυτο, και θα ζει μεχρι να γεμισουν οι δισκοι... Μετα θα φτιαξω ενα λιγο μεγαλυτερο ακριβως οσο το ραφι ομως Βελτιστοποιημενο.
nick#18 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 γιατι μου βαζετε ιδεες.... ελπιζω να μου φτανουν τα τουβλακια και οι τοιχοι γαι να το φτιαξω...
jonisp1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 κοιταχτε εδω ρε πριν 1 μηνα το ευτιαξα http://www.imageshack.gr/view.php?file=89acny4p3pj3o9d3pzts.jpghttp://www.imageshack.gr/view.php?file=frd1xcojeiawfb5z9cn2.jpg http://www.imageshack.gr/view.php?file=7ix4vtvz5hw69yb9jn6m.jpg τορα αμος εχω καψη τον σκληρο λογο αλης modas που πηγα να κανω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Θελεις δουλειααααα ακομα εσυ Καπως ετσι ηταν η πρωτη μου προσπαθεια...
jonisp1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 ναι γελιο ειχαι παντος ακομα το εχω χορης σκληρο
Vatos_locos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 lol θυμήθηκα είχα φτιάξει και εγώ ένα για την γυναίκα μου
jonisp1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 lol θυμήθηκα είχα φτιάξει και εγώ ένα για την γυναίκα μου καλα εσενα ειναι μια χαρα το δηκομου ειναι προχηρο
geovard Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Παιδιά χαρά στο κουράγιο σας.Όλα αυτά βέβαια είναι καλά γιά όποιον έχει χρόνο.Ξεφεύγει έτσι από τα στερεότυπα καί δημιουργεί κάτι δικό του.Αν πληρεί καί τούς όρους ασφαλείας γιά σένα καί το ίδιο το σύστημα ακόμη καλύτερα. Πολλοί θα πούν γιατί το κάνετε.Εσείς απλά απαντάτε: Γιατί έτσι μας αρέσει!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Aσφαλως και το κανουμε γιατι ετσι μας αρεσει. Το pc (του πρωτου ποστ σε αυτο το θεμα), εξακολουθει και δουλευει με 2 τροποποιησουλες. (εξτρα ραμ, αλλος παντελως αθορυβος ανεμιστηρας) Απλα δεν ειναι τοοοοσο ομορφο πια γιατι εχουν παρει με τους μηνες υγρασια οι χαρτινες προσωψεις κι εχουν ''φουσκωσει''. Αλλα το παθημα γινεται μαθημα: Στο επομενο project θα το λαβω υποψη μου
alexzzz Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Απλα δεν ειναι τοοοοσο ομορφο πια γιατι εχουν παρει με τους μηνες υγρασια οι χαρτινες προσωψεις κι εχουν ''φουσκωσει''. Αλλα το παθημα γινεται μαθημα: Στο επομενο project θα το λαβω υποψη μου Ρε άσε τα σάπια... αφού το ήξερες ότι θα γίνει αυτό και παρόλα αυτά το έκανες για να έχεις λόγο να ξανά ασχοληθείς.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μπα δε το ειχα σκεφτει αλλιως θα επαιρνα κανενα σπρέι και θα το εβαφα... Αλλα οπως το πες: λογος για ξανα ασχολια ειναι
AmiJIm Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Αντε να μπεί ο εκαστοτε κακολοιρης μέσα στην νυχτα να κλέψει παπουτσια κ αντι να βγει με πατουμενο ,να καει ζωντανος.... Πρωτοτυπη λύση,ομολογω.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μετα την επιστροφη μου απο τις 5 εβδομαδες διακοπων, ομολογω οτι το pc ανταπεξηλθε μια χαρα και ως μηχανημα προβολης ταινιων. Πλεον ετοιμαζεται προσθηκη 80ρη IDE και 640ρη SATA δισκου, νεο τροφοδοτικο (HEC 385), καθως και ενα πολυ πιο ανθρωπινο κουτι. Θα ληφθει υποψη το θεμα το χωρου, αλλα θα αξιοποιηθει ολο το διαθεσιμο ραφι, και οχι ''οσο το δυνατον λιγοτερος χωρος'', διοτι πολυ απλα 5 δισκοι θελουν καλο εξαερισμο (PS: Καθυστερησα λιγο να απαντησω )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.