Προς το περιεχόμενο

Κουτι παπουτσιων φιλοξενει κατεβαστηρι! (pstn semi friendly)

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δε ρωτησα τι ειναι λανσαρω, αλλα τι ειδους αντικειμενο ειναι ετσι ωστε να το λανσαρω :P

Καλα τα λες alexzzz, σημερα θα γινει η εγχειρηση για προσθεση 1GB ραμ και πιο αθορυβου ανεμιστηρα. ;)

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βασικά είναι τόσο ωραίο και πρωτότυπο που με το λανσαρεις ενοούσα να το βγάλεις στην αγορά είναι τόσο πρωτότυπο (πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο)που αν το έβρισκα στν αγορά θα είμουν η πρώτη που θα το αγόραζα ιλικρινά μιλάω....μπράβο σου όμως γιατί άτομα σαν εσένα με τόσο καλές και υλοποιήσημες ιδεές σπανίζουν και πάλι μπράβο συνέχισε να μας εκπλήσεις με τις ιδέες μπράβο απο μένα....

• Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ :-)

Κι εγω κατι τετοια ακουω (διαβαζω δλδ :P ) και με κανουν να προχωραω παραπερα σε ιδεες και υλοποιησεις :-)

Γιατι δλδ, μια χαρα δεν ειναι να εχεις 600GB αποθηκευτικο χωρο και ενα αξιολογο pc για το τυπικο σερφαρισμα και msn και ολα αυτα με 0 θορυβο, και σε ενα κουτακι τοσοδουλικο που ισα ισα πιανει λιγο περισσοτερο απο το μισο ραφι? ;)

Η εγχειριση μετατιθεται για αυριο :-)

Δημοσ.

600gb εμένα έχει 250!!!!δν πειράζει όμως τν δουλειά μ τν κάνω....άσε π με τον τρόπο π το χεις προσαρμόσει στο κουτί ο άλλος δν το καταλαβένει οτι ειναι υπολογιστής φευγεις απ το συνηθησμένο κουτί απλό ή αυτό για gamers εγώ παντος δν έχω ξαναδεί τέτοιο υπολογιστή στον κόσμο ούτε καν στο internet....κ πάλι μπράβο συνέχισε έτσι κ εύχομαι η εγχειριση να πετύχει!!!!

• Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια!

H εγχειρηση πετυχε, πλεον εχω 1,5GB ram :P και ειναι απολυτως αθορυβο.

Δεν καταλαβαινω ποτε ειναι ανοιχτο, ευτυχως εχει το λαμπακι εμπρος.

Βεβαια ανεβηκε κατα 10 βαθμους η θερμοκρασια της cpu, αλλα απο 32 πηγε 42, οποτε μια χαρα ειμαστε, και το κουτι πλεον βγαζει απολυτως στο ΣΚΑΣΜΟ.

Να κι ενα screen στα απολυτως default, 1,5GB ddr2 ram @ 533MHz CL4.

Επειδη το ενα ντιμακι ειναι 533/4 και τα αλλα 2 ειναι 667/5 δε θελω να το ζορισω στα 667.

Και κατι τελευταιο, απο 512 σε 1,43GB + 256MB onboard vga ram ειδα ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά αποκρισης....

post-32637-129062968834_thumb.jpg

Δημοσ.

ήμουν σίγουρη ότι θα πετύχενε η ενχείρηση!!!! λογικό να έχει τεράστια διαφορά απόκρισης!!!!αλλα μήπως πρέπει να του βάλεις κάτι για τι θερμοκρασία φοβάμε μη κάνει κανένα μπούμ ειναι επικινδυνο νομίζω π αναβένετόσο η θερμοκρασία σωστά???? αλλα να μ πείς τόσοι υπολογιστές κυκλοφορούν αθόρυβειόπως κ μιας φίλης μ μιλάμε είναι πραγματικά φανταστικό να μην φαίνεται ποτε ειναι ανοιχτός ειναι cooooooool!!!!συνέχισε έτσι!!!!

• Moderators
Δημοσ.

42 βαθμοι ειναι σχετικα λιγοι για τετοιο μηχανημα ;)

Και παλι ευχαριστω για τα καλα σου λογια, απο δω και περα θα το αφησω στην ησυχια του το μηχανημα, αφου δουλευει ετσι μια χαρα... :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

περα απο παραγοντες οπως θερμοκρασιες, μονωσεις, θορυβοι και λοιπους τεχνικους ορους ειναι και η ηθικη ικανοποιηση οτι εφτιαξες κατι εσυ ο ιδιος ακομα και ας εχει μικροπροβληματα ή δεν ξερω και εγω τι.

Η προσπαθεια μετραει, Μπραβο george

Δημοσ.

Λοιπόον, έχουμε και λέμε:

επειδή και εγώ 8υμή8ηκα τα νιάτα μου και ζήλεψα, να το πώ έτσι, αποφάσισα να φτιάξω και εγώ κάτι ανάλογο!

Η αφορμή δό8ηκε αφού μου χαρίσαν (γίνονται και αυτα) ένα συμπα8ητικό κουτάκι με ένα ντροπαλό Celeron @950MHz me 512MB ram και ενα 15αρι δίσκο.

είχε win98, αλλα τα κράτησα και είπα να περάσω και τα XP αφού η κατάσταση είναι τελείως ρετρό

ετσι λοιπον αφιέρωσα 3-4ωρίτσες απο την ζωή μου και έφτιαξα κατι, που αν μη τι άλλο το 8εωρώ δημιουργικο!

Τώρα, μην αρχίσετε τα περι γειώσεως και τα λοιπα, είναι κάτι που δεν το προορίζω για τιποτα παραπάνω απο το να δουλευει :) όταν σχολάω, γιατι το έφτιαξα στη δουλεια, το κλείνω και βγαζω και την μπρίζα, όταν το 8υμαμαι!

να και οι φωτο!

u7x2k1pvg7wmoi1ie0ou.jpg

y0u7dyipwztvbu2gwa5c.jpg

ilb10mltche5lnhm7mv0.jpg

znve107y9gf8dkg00myx.jpg

994e2eojmu9905e3apmc.jpg

Δημοσ.

παντως το μηχάνημα είναι DELL και όχι no name όπως είναι του φίλου μας του georgeman.

Αυτή η DELL τελικά είναι καλή και στις συσκευασίες τις! Κάρφωνα τις βίδες στο χαρτί χαλαρα!

• Moderators
Δημοσ.

Ωραιος ρε συ!

Αλλα εχεις αφησει πππααααααρα πολυ κενο χωρο!

Αμα ειχα αφησει κι εγω τοσο κενο χωρο πολυ απλα δε θα χωραγε στο ραφι του...

Καπως ετσι ηταν οι πρωτες μου προσπαθειες. Τα παλια PIII αντεχανε εσωκλειστα εκει μεσα. Αλλα οπως καταλαβαινετε στο δικο μου συστημα υπηρχε αμεση αναγκη ενας ανεμιστηρας να φυσαει απευθειας τη cpu ;)

Επισης να πω πως το τροφοδοτικο ειναι σε εντελως αβολο σημειο διοτι εχεις το καλωδιο απο εμπρος :P

Και να σου προτεινω να εξασκηθεις λιγακι με το ανοιγμα τρυπως γιατι ειναι ελεηνες :P Ουτε εγω μπορω να ανοιξω στρογγυλες, γιαυτο αμα δειτε στο δικο μου απλα εχω αφησει ενα εξογκωμα στις 4 πλευρες για βιδουλες. ;)

Παντως θα πρεπει να ομολογησω πως η πρωτη σου προσπαθεια ειναι καλυτερη απο τις πρωτες δικες μου.

Και να πω πως εγω το εκανα οοοοοοσο πιο μικρο μπορουσα. Μεχρι και τα περιττα molex αφαιρεσα γιατι δε χωραγανε. Εαν ηθελα να κανω εντελως κυριλε δουλευα σε μεγαλο κουτι, αλλα μετα θα ηταν αχρηστο για τις αναγκες που το θελω εγω. :-)

Τελος να πω πως η χρηση ειδικα 8ρηδων απλων ανεμιστηρων δε προτεινεται γιατι κανουν θορυβο.

Αυτα απο μενα.

Δημοσ.
Λοιπόον, έχουμε και λέμε:

επειδή και εγώ 8υμή8ηκα τα νιάτα μου και ζήλεψα, να το πώ έτσι, αποφάσισα να φτιάξω και εγώ κάτι ανάλογο!

Η αφορμή δό8ηκε αφού μου χαρίσαν (γίνονται και αυτα) ένα συμπα8ητικό κουτάκι με ένα ντροπαλό Celeron @950MHz me 512MB ram και ενα 15αρι δίσκο.

είχε win98, αλλα τα κράτησα και είπα να περάσω και τα XP αφού η κατάσταση είναι τελείως ρετρό

ετσι λοιπον αφιέρωσα 3-4ωρίτσες απο την ζωή μου και έφτιαξα κατι, που αν μη τι άλλο το 8εωρώ δημιουργικο!

Τώρα, μην αρχίσετε τα περι γειώσεως και τα λοιπα, είναι κάτι που δεν το προορίζω για τιποτα παραπάνω απο το να δουλευει :) όταν σχολάω, γιατι το έφτιαξα στη δουλεια, το κλείνω και βγαζω και την μπρίζα, όταν το 8υμαμαι!

Πάρα πολύ καλό το κουτάκι σου. Ε, ότι δίνεις πέρνεις. Άλλο Dell, άλλο ShooZ. :lol: Μπράβο ρε παιδιά, σας καμαρώνω. Μακάρι να είχα λίγο παραπάνω χρόνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...