Sadamiraq Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Μπραβο φιλε GeorgeMan πολυ ωραια η κατασκευη σου εγραψες παλι.... Και μου εδωσες και την ιδεα γτ εχω απο ενα καταβαστηρη ολα τα μερη μονο το κουτι αν βρω χρονο θα δοκιμασω το κανω και γω:-)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Ευχαριστω βρε παιδια alexzzz λοοοοοολ! Το ειχα κανει κι εγω αυτο καποτε για να κρυβω τσιγαρα οταν δε το ξερανε οι δικοι μου
george_o/c Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Ωραίος George, συγχαρητήρια για το μεράκι σου (αν και στο 'πα και πριν από λίγες μέρες στο msn ). Και πετάγεται ο κυνικός τυπάς ας πούμε, λέγοντας με ύφος : " Θα το προτιμούσα σε ξύλινο " χεχε Πολύ καλός για άλλη μια φορά. Hats off
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Βασικα σχετικα με τη προταση του sadman, σαφως και ξυλινο ειναι πολυ πιο κυριλε, αλλα επειδη με τα πριονια δε τα παω καλα βγαινει πολυ πιο μαπε Παντως θα δοκιμασω και με ξυλο αλλα ετοιμο κομμενο Anyway thx George!
Sadman Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Ωραίος George, συγχαρητήρια για το μεράκι σου (αν και στο 'πα και πριν από λίγες μέρες στο msn ). Και πετάγεται ο κυνικός τυπάς ας πούμε, λέγοντας με ύφος : " Θα το προτιμούσα σε ξύλινο " χεχε Πολύ καλός για άλλη μια φορά. Hats off εγω ειμαι αυτυος?:shock: Δεν ειπα οτι θα το προτιμουσα ρε σι(με παρεξηγησες:devil:)απλα του ειπα αν βρει χρονο ας κανει μια προσπαθεια,βγενει πολυ ωραιο το αποτελεσμα
george_o/c Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 εγω ειμαι αυτυος?:shock:Δεν ειπα οτι θα το προτιμουσα ρε σι(με παρεξηγησες:devil:)απλα του ειπα αν βρει χρονο ας κανει μια προσπαθεια,βγενει πολυ ωραιο το αποτελεσμα Όχι βρε συ Ίσως δεν έγινα καταννοητός Ούτε καν είχα προσέξει ότι κάποιος έγραψε για κουτί από ξύλο, και δημιουργήθηκε παρεξήγηση ... Πίστεψέ με δεν σκόπευα να το κάνω, και καλά αναφέρθηκα σε κάποιον που δεν ικανοποιείται με τίποτα και του λέει ότι θα προτιμούσα να είναι από ξύλο, αντί να θαυμάσει τη δουλειά του My bad που δεν είχα διαβάσει τα υπόλοιπα post, εγώ απλά είδα το post του George και απάντησα
MyLord Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Πλάκα έχει. Μπράβο για την προσπάθεια σου αν και καλό θα ήταν να να προσέξεις λίγο κάποια πράγματα. 1. Θα ήταν πιο καλό/σωστο να βάλεις κάτι άλλο από το αφρολέξ γιατί πέρα από την αντοχή του στο χρόνο που με τις συνθήκες που επικρατούν σε ένα καταβαστηρι αυτού του τύπου θα είναι αρκετά σύντομος και θα αρχίσει να τρίβετε/χαλάει έχει ένα σοβαρό μειονέκτημα... τον στατικό ηλεκτρισμό ο οποίος ίσως να είναι και καταστροφικός εκεί μέσα χωρίς καμία ουσιαστική γείωση και με τους κραδασμούς και την τριβή του με τα μεταλλικά μέρη που καλύπτουν τα αφρολέξ ίσως να έχεις προβλήματα. Ίσως το να έβαζες διπλωμένο χαρτόνι στις δύο άκρες των δίσκων ή κάποιο άλλο σκληρό υλικό θα έκανε καλύτερη δουλειά και μάλιστα θα διευκόλυνε την ροή του αέρα ενδιάμεσα και φυσικά δε θα είχες τα προβλήματα με τους στατικούς κλπ. 2. Βλέπω πως για να συγκρατήσεις τους δίσκους μεταξύ τους έχεις βάλει σελοτέιπ το οποίο κι αυτό δεν είναι καθόλου ανθεκτικό για τις εκεί συνθήκες με αποτέλεσμα μετά από κάποιο διάστημα να σπάσει. Εγώ θα έβαζα τάι ραπς (γραβάτες/κλιπς/δεματικά ή όπως αλλιώς τα ξέρεις) που και πιο ανθεκτικά είναι και πιο γερό κράτημα κάνουν. 3. Το πίσω μέρος του τροφοδοτικού αν δε κάνω λάθος το καλύπτεις με χαρτί απλό. Ίσως να ήταν καλύτερο να βάλεις αυτό το αφρολέξ που έχουν μέσα στα κουτιά των motherboards/vga κλπ. Αυτό μπορεί να μοιάζει με απλό αφρολέξ αλλά έχει ένα πλεονέκτημα, είναι αντιστατικό και συνήθως πιο σκληρό από ένα απλό αφρολέξ άρα και θα αντέχει στον χρόνο αρκετά. Τέλος θα σου πρότεινα να βάλεις από μία βίδα σε κάθε δίσκο και σε μία από τις υποδοχές για βίδες στην μητρική κι εκεί να έπιανες ένα καλώδιο το οποίο να καταλήγει στην γείωση του τροφοδοτικού (ο μεσαίος ακροδέκτης από το βύσμα των 220 του τροφοδοτικού). Έτσι θα είχες μια στοιχειώδη γείωση.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις 1) Δεν παθαινει τιποτα εαν παραμενει στατικο, ετσι κι αλλιως δε θα κρατησει και αιωνες το pc... 2) Ολοσωστος, το παρατηρησα κατοπιν εορτης... Δε κοβεται αλλα θα αφησει την κολλα πανω στους δισκους... 3)Το πισω μερος του τροφοδοτικου ειναι καλυμμενο με λεπτο σκληρο αφρολεξ απο κουτι μητρικης απλα στις ακρες εχω βαλει μονωτικη για να καλυπτεται πληρως Οσο για τη γειωση, πολυ καλη ιδεα, σιγουρα θα εφαρμοστει σε επομενες δουλειες
bj.eirini Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 πολύ καλό να το λανσάρεις στην αγορά....μπράβο γεννιούνται και ταλέντα σ αυτη τη χώρα....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Τι ειναι να το λανσαρω ? Για δικια μου ευχαριστηση εγινε Λεω να κανω μια χειρουργικη επεμβαση να αυξησω λιγο τη ραμ παντως τωρα
Voodooman Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Τι ειναι να το λανσαρω ? Από το launch, "βγάζω" στην αγορά, προωθώ!
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Από το launch, "βγάζω" στην αγορά, προωθώ! Δεν εννοούσε τι σημαίνει "λανσάρω" αλλά ότι δεν είναι κάτι που να μπορεί να το λανσάρει εις την αγορά... τα λέω σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.