Προς το περιεχόμενο

αξιοπιστο e-shoping

mylo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θα ηθελα αν μπορουσατε ο καθενας απο τις εμπειριες του να μου πει πιο ηλεκτρονικο μαγαζι να εμπιστευτω ωστε να αγορασω μια ψηφιακη φοτογραφικη μηχανη με δεδομενο οτι μενω στη θεσσαλονικη

Δημοσ.

Αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία από online αγορές μιας και αγοράζω πιο πολύ εισιτήρια για αεροπλάνα και φεστιβάλ, δηλαδή πράγματα που δε περιμένεις να σου έρθουν σπίτι, μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση το http://www.play247.gr/ .

έχω αγοράσει 3 φορές από εκεί και εκτός του ότι δεν έχουν καθυστερήσει να μου τα φέρουν ποτέ, μόλις έφευγε το courier με περνανε τηλέφωνο για να ρωτήσουν αν όλα είναι καλά και γενικά αν έχω κανένα πρόβλημα με τη παραγγελία μου. Αυτό δείχνει σεβασμό στον πελάτη, και πιστεύω ότι είναι αξιόπιστη λύση .

Από e-shop έχω δει τα χειρότερα σε φίλο μου (και μάλιστα 2 φορές)

Δημοσ.

Εγώ φίλε μου προτιμώ το e-shop.gr το οποίο με εξυπηρετεί απόλυτα καθότι χρησιμοποιώ τα e-shop points και με ενημερώνει μέσω sms για την εξέλιξη της παραγγελίας μου.:-D

Δημοσ.

δεν θα ελεγα οχι στο πλαισιο οσο για eshop εξαρταται σε πιο παραρτημα θα πεσεις γενικα εχουν ακουστει και καλα και αρνητικα για το συγκεκριμενο

Δημοσ.

Εχω αγοράσει απο το E-shop πολλές φορές, μόνο 1 φορά μου 'ξηγήθηκαν "περίεργα".

ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ, ρωτώ αν το προιόν υπάρχει. Υπήρξε αυτή η 1 φορά που μου 'παν οτι υπήρχε, και μετά απο 3-4 μέρες επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν ότι υπήρχε πρόβλημα με τον προμηθευτή και άλλες π@π@ριες.

Αποτέλεσμα να μην μπορούν να μ'εξυπηρετήσουν.

Τους έστειλα mail 2 φορές και φυσικά δεν μου απάντησαν.

Δεν τρέχει τίποτα, απλώς και 'γω πλέον πήρα τα μέτρα μου.

"Για την διασφάλιση της ποιότητας εξύπηρέτησης μου, η συνομιλία μας καταγράφεται" κάπως έτσι. :-) :-) :-)

---------------------------------------------------------------------------

Απο το Πλαίσιο μόνο 1 φορά αγόρασα, και ο τύπος που ήταν απέναντι απο το τηλέφωνο ήταν πολύ ξηγημένος και ανθρώπινος. Η εξυπηρέτηση ήταν η καλύτερη που είχα ποτέ, αλλά δεν γνωρίζω αν θα υπάρξει και συνέχεια. Μόνο 1 φορά αγόρασα.

----------------------------------------------------------------------------

Απο play247.gr οσες φορές αγόρασα κάτι όλα πήγαν καλά, χωρίς προβλήματα.

Δημοσ.

Εχω αγοράσει πάρα πολλές φορες από http://www.e-shop.gr και μέχρι τώρα ειμαι πολύ ευχαριστημένος.Ασε που βολεύουν πολύ τα e-shop points γιατί δεν χρειαζεται να πληρώσεις μεταφορικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...