Προς το περιεχόμενο

Το format στο υπομνημα

ergidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρονια πολλα σε ολους.. Επειδη παρα πολυς κοσμος χρειαζεται να κανει format se windows και που δεν γνωριζει ουτε τον ακριβη τροπο ουτε που θα βρει τις οδηγιες,, δεν θα μπορουσε καποιος να τις βαλει σε υπομνημα,, να ευκολυνθει και τοσος κοσμος??

Δημοσ.

Χρονια πολλα. Μακαρι ναχαμε το 1/100στο των οσων φενεται να γνωριζεις πανω στο windows kai format.. Εγω εννοουσα τους συναδελφους που εχουν λιγες η και καθολου γνωσεις επι τουτων και χρειαζονται μια πληροφορηση..

Δημοσ.

Ωραία λοιπόν φίλε δεν είναι κάτι δύσκολο θα σου πώ εγώ πως αν το κάνεις που το hobby μου είναι τα φορμάτ:-).Λοιπόν πρώτα από όλα χρειάζεσαι ένα δισκάκι με το λειτουργικό των windows(xp,vista ότι έχεις,συνήθως αυτό το δισκάκι στο δίνουν όταν αγοράζεις τον Η/Υ).Ορίστε τα βήματα.

1)Βάζεις το cd και κάνεις μιά επανεκίνηση.

2)Λογικά θα πρέπει να σου πεί να πατήσεις κάποιο κουμπί για να γίνει boot από το cd.(Aν όχι διάβασε το manual για να δείς με ποιό κουμπί σε ρωτάει από που να μπουτάρεις ή μπές στο bios και όρισε first boot device το cd-rom)

3)Αφού μπουτάρει από το cd τα windows φορτώνουν κάποια αρχεία.

4)Μόλις τελειώσει το φόρτωμα εσύ ακολουθείς τις οδηγίες και φτάνεις σε ένα σημείο που σου λέει πόσα partitions έχεις.Εσύ ακολουθώντας τις οδηγίες σβήσε το partition στο οποίο έχεις εγκατεστημένα τα windows.

5)Eπειτα ανάλογα με το μέγεθος του σκληρού σου χώρισε τον σε partition ή φορμάρισε τον ολόκληρο.

6)Μετά από αυτό η εγκατάσταση θα γίνει μόνη της το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις drivers και τα προγράμματα που θέλεις μόλις τελειώσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...