Προς το περιεχόμενο

Ερωτικο αδιεξοδο

kostetos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kosteto εγώ δεν έχω διάθεση να σε κοροϊδέψω ή να σε χλευάσω. Ασχετο όμως τώρα με αυτό , ο τρόπος που ξεκίνησες το thread (κορίτσι Α , κορίτσι Β και τα συναφή) μου έφερε στον νου ένα παιχνίδι -και που πρόσφατα είδα σε κάποιο άλλο φορα - το οποίο παραπέμπει στο εξής παράδοξο :

Suppose you're on a game show, and you're given the choice of three doors: Behind one door is a hot girl from Larisa ; behind the others, goats. You pick a door, say No. 1, and the host, who knows what's behind the doors, opens another door, say No. 3, which has a goat. He then says to you, "Do you want to pick door No. 2?"

Untitled-1-12.jpg

Is it to your advantage to switch your choice?

Λοιπον ;

Δημοσ.

Αυτά είναι...ερωτεύεσαι κάποια και κρατάει 3 βδομάδες αλλά θες και μια άλλη,επειδή έχει κάτι το ειδικό.

Νεανικές ανησυχίες.

Δημοσ.

Εγώ δεν απαντάω εάν δεν μας πεις πόσο χρονών είσαι (δηλαδή εάν είσαι πάνω από 16-17) και εάν δεν μας πεις ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που φιλάς κοπέλα (εάν φίλησες)

Δημοσ.
Εγώ δεν απαντάω εάν δεν μας πεις πόσο χρονών είσαι (δηλαδή εάν είσαι πάνω από 16-17) και εάν δεν μας πεις ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που φιλάς κοπέλα (εάν φίλησες)

Ουυππςς συγνώμη μόλις τώρα διάβασα ότι είσαι 16 οπότε δεν χρειάζεται επιπλέον χλευασμός γι'αυτά που γράφεις. Και εγώ όταν ήμουν τόσο μικρός ασυναρτησίες έλεγα.

Προβλέπω ένα μεγάλο λουκετάκι για να σωθείς από τον δημόσιο εξευτελισμό.

Δημοσ.

Προτείνω το κορίτσι Γάμα. Ειναι απο τη Λεβαδειά, σπουδάζει στα Γιάννενα, πίνει καφέ στην Πάτρα, και κατεχει το πατίνι για να σε βλέπει σε οποια πόλη των βαλκανίων γουστάρεις. Πιο όμορφο απο τη Β, πιο καλλίγραμμο απο την Α, ο πατέρας της εχει νετ καφέ, ο θείος τορεντάδικο, και ο παπούς τρια στρέμματα μαύρο. Ο αδερφός της ειναι κολλητός του αδερφού της Β, και ταίρι του αδελφού της Β, οπότε κάνεις παιχνίδι με όποια θέλεις..

uglygirl.jpg

Δημοσ.
Καλά εσύ είσαι βρέφος και μιλάς για γκόμενες;

Γιατί ρε ? Εγώ πρωτοετής ήμουν 17. Η συμβουλή μου είναι η εξής. Κάνε ότι θες φτιαχτα με τις 2 , με τη μία , βρες μια 3η. Κάνε σχέση. Μια , 2 ,3. Μετά θα βαρεθείς αφού με κάθε μια θα λες τις ίδιες μαλακίες και στο τέλος θα καταλάβεις ότι ο έρωτας είναι αυθυποβολή (δλδ ψέμμα επινόηση για να μη συμβαίνουν κοινωνικές ταραχές) και θα μπεις στο club των ελεύθερων σχέσεων ή αρπαχτών.

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Όπως είπε και ο Χριστός -συγχωρέστε τον δεν ξέρει τι κάνει...(φιλικά πάντα [αλλά και από προσωπική εμπειρία once upon a time])

+1 στο fidelio περι πηδήματος....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...