Προς το περιεχόμενο

Ερωτικο αδιεξοδο

kostetos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ρε αγόρι μου δεν αμφιβάλλει κανείς ότι θέλεις να έχεις σταθερή σχέση , το ξέρουμε ότι είσαι καλό παίδι και άξιο παληκάρι, αλλά και στην σταθερή σχέση ο κόσμος να πhδhξει θέλει και μάλιστα θέλει να κάνει και καλό πhδhμ@. αυτοί που κάνουν σταθερές σχέσεις αυτοί είναι που θέλουν να ....*&^&%$##%^^&& και θέλουν να το έχουν ευκαιρο και κάθε στιγμή και να ειναι και ποιοτικως άψογο

και στην τελική η ιστόρια θα σε πάει απο μόνη της στη λύση, κάνε για λίγο καιρο παιχνίδι και με τις δύο και σε κάποια φάση κάποια θα σε τραβήξει πιο πολύ απο την άλλη και αν δεν γίνει αυτό τότε βρες μια τρίτη...

σιγά μωρε το πρόβλημα όχι τίποτα άλλο θα σακούσει και αυτός που είναι στα χανιά και δεν βλέπει θηλυκο ούτε για πλάκα και θα κόψει τις φλέβες του. Άραγε τι να κάνει και αυτός ο πονεμένος, δεν του δίνεις αυτουνου μια?

Η συμβουλή μου τώρα πέρα απο την πλάκα είναι ότι καταρχήν δε έχεις κάποιο πρόβλημα, αν σου πώ εγώ το δικό μου το αδιέξοδο θα μου πεις respect και γώ χτές χάλια ήμουν αλλά μετα σκέφτομαι τι κάνω έτσι μωρέ, ούτε άρρωστη να ήμουν. Αυτά είναι το αλατοπίπερο της ζωής μας, οποτε, αφού χώρισες και με την Α, προσπάθησε με την Β και αν δεν κάτσει με την Β ξαναγύρα στην Α και αν τελικά η Α δεν σε θέλει πίσω βάρα το κεφάλι σου στον τοίχο, οχι ρε πλάκα κάνω, βρές μια Γ, και μετά μια Δ και μια Ε και πάει λέγοντας όσπου να φτάσεις στο Ω και πείς εδώ είμαστε αυτη είναι το Α και το Ω της ζωής μου και θα την πάρω. Μπορεί φυσικά να θέλεις να παραμείνεις αιώνιος εργένης οπότε τότε συνεχίζεις με το κινέζικο αλφάβητο

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στο πρώτο post λες:

"Μου αρεσει πολυ το κοριτσι Β αν και το κοριτσι Α ειναι πιο ομορφο."

Στο τελευταίο post λες:

"Ρε φιλαρα δεν θελω να πηδηξω,μια σταθερη σχεση θελω"

ΜΠΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Όχι φιλάρα, δεν σου αρέσει καμία από τις 2 για τον "ψυχικό της κόσμο".

Να μαμήσεις θέλεις απλά λες ψέμματα στον εαυτό σου.

Σύνελθε και μεγάλωσε επιτέλους.

Δημοσ.

Πω ρε φιλε...δεν ειναι στους πρωταρχικους μου στοχους να γα..μησω.Βεβαια αυτο δεν σημαινει πως δεν θα ηθελα στη πορεια..:P

παντως χωρισα με την κοπελα Α και τωρα ζεστενεται η κατασταση με την κοπελα Β

οσο για εσενα SWIMMER δεν μου φαινεσαι φαν του αθληματος με τα γιουβαρλακια σου...

Και βγαλε την φωτο του PHELPS ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟΥ THORPE...

Δημοσ.

Από κεκτημένη ταχύτητα, τους παίρνουμε όλους στην πλάκα.

Λες και το μπλαμπλά είναι μόνο για επιστημονικο-φιλοσοφικές αναζητήσεις.

Λοιπόν, εγώ λέω ο φίλος να παίξει μπάλα σε διπλό ταμπλό(μέχρι εκεί που τον παίρνει) και σιγά σιγά θα ξεκαθαρίσει στο μυαλό του τι προτιμάει.

Την κουρτίνα Α ή το κουτί Β.

Δημοσ.

Δικιο εχετε...Αλλα δεν γινεται να το παιξω doubledoor...Απο τι στιγμη που χωρισα με την α

θα κοιταξω να γινει τιποτα με τη β.Αυτο πιστευω πως ειναι το καλυτερο...

bibibo ευχαριστω για τη συμβουλη...

Δημοσ.
Μολις χωρισα με το κοριτσι Β...Ευχαριστω για την βοηθεια αν και καποιοι με κοροιδευαν

Εσεις που δεν με πηρατε στα σοβαρα

Το κορίτσι Α ελπίζω να εννοείς.

Δημοσ.

Κοίταξε να διαβάσεις να περάσεις σε καμία σχολή και έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου να ασχοληθείς με γκόμενες στο εγγύς μέλλον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...