kostetos Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Καλημερα παιδια ειμαι σε ερωτικο αδιεξοδο και θελω οπωσδηποτε τη συμβουλη σας. Ειμαι απο τη Λαρισα.Πριν απο εναμιση μηνα γνωρισα την κοπελα Α οταν ειχα παει Αθηνα.Την ερωτευτηκα αμεσως ομως οταν εφυγα για Λαρισα δεν ανταλαξαμε τηλεφωνα.Την εψαχνα 15 μερες ωσπου τελικα βρηκα το τηλεφωνο της μεσω ενος φιλο μου ο οποιος ειχε πολλες γνωριμιες.Αρχισαμε να μιλαμε συνεχεια στο κινητο και να στελνουμε μηνυματα.Αυτη ομως τα ειχε με ενα αλλο αγορι.Μετα απο μια εβδομαδα τα χαλασε μαζι του και σε διαστημα 3 ημερων τα εφτιαξε μαζι μου.Τωρα ειμαστε ζευγαρι 3 εβδομαδες(αν και την εχω δει μονο μια φορα).Κατα τη διαρκεια αυτων των τριων εβδομαδων μου εχει πει να χωρισουμε τρεις φορες αλλα ολο κατι συνεβαινε και δεν χωριζαμε.Τωρα ειμαστε καλυτερα απο ποτε(μια λαπτομερεια ,ειναι μεγαλυτερη).Ελα ομως που εμενα μου αρεσει και ενα κοριτσι Β που ειναι απο τη Λαρισα.Μου αρεσει πολυ το κοριτσι Β αν και το κοριτσι Α ειναι πιο ομορφο.Ο κολλητος μου ειναι κολλητος με την αδελφη της κοπελας Β.Δηλαδη θα ειναι ευκολο να την πλησιασω.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ Να κανω.Την κοπελα Α δεν μπορω να την χωρισω κα ουτε θελω...Αλλα μου αρεσει πολυ και η κοπελα Β... ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ....(ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΙΓΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ):rolleyes:
azio Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 φιλαρακι μας μπερδεψες.. τι εννοεις "Την κοπελα Α δεν μπορω να την χωρισω"? Και πως δε θελεις να τη χωρισεις, αφου το σκεφτεσαι.. παντως το κοριτσι Β βολευει καλυτερα αφου ειναι Λαρισα και τουλαχιστον θα μπορειτε να βλεπεστε..και εφοσον λες οτι η Α ειναι πιο ομορφη, η Β πρεπει να εχει κατι ιδιαιτερο φανταζομαι για να σου αρεσει..
KaizerSoze Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Με τι ταχυτητα φευγει το αμαξι απο το Α? Ωχ, λαθος, αυτο ειναι για μια ερωτηση Φυσικης ΣΟβαρα τωρα, σκεψου τι ρωτας, σκεψου που το ρωτας και συλλογισου
kostetos Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Ρε παιδια περα απο τη πλακα,ελατε λιγο στη θεση μου...Εσεισ τι θα κανατε..?Πραγματι azio η κοπελα β εχει κατι το ξεχωριστο...Αλλα δε ξερω τι..Παντως μου αρεσει πολυ....
v1ckoula Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 ασε το κοριτσακι Α εκει που ειναι και ασχολησου με το κοριτσακι Β που ειναι και κοντα. ο ερως αποστασεις και κοριτσακια Β δεν κοιτα αλλα στη δικη σου περιπτωση μαλλον δεν ειναι...
johnnyestia Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Αφού είσαι μικρός παίξε το διπλό ταμπλό. Στο μέλλον όλο και κάποια θα βρεθεί να σου κάνει το ίδιο. Τουλάχιστον να το έχεις ξεπληρωμένο από τώρα
EKTELESTES Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Το πρόβλημα σου είναι πραγματικά....τεραστίων διαστάσεων...δε ξέρω και γω πως καταφέρνεις και τα βγάζεις πέρα....
ioanna_b Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 προσπάθησε με κορίτσι Β.. Εξάλλου και να συνεχίσεις με την κοπέλα Α, πάντα θα υπάρχει το αποθημένο και η έντονη σκέψη του κοριτσιού Β..που είναι κ από την ίδια πόλη..
Fidelio Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Ρε παιδια περα απο τη πλακα,ελατε λιγο στη θεση μου...(..) Φίλε χρόνια πολλά καταρχήν ... Λοιπον δεν ειναι τίποτα , όταν καταλάβεις οτι όλα αυτά που δημιουργείς στο μυαλό σου είναι απλώς επειδή θέλεις να πηδήξεις χωρις τις περιττές πολυπλοκότητες μαθηματικού τύπου, τότε είναι που θα αρχίσει η πραγματική διασκέδαση , χωρις να σημαίνει αυτο οτι θα πρέπει να πληγώνεις τον εαυτό σου ή τους άλλους, εκτός και αν ..δεν το καταλάβεις έστω καποια στιγμή στο μέλλον ...
kostetos Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Μολις χωρισα με το κοριτσι Β...Ευχαριστω για την βοηθεια αν και καποιοι με κοροιδευαν Εσεις που δεν με πηρατε στα σοβαρα
KaizerSoze Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Aυτο το μπου κατι ξερει-two hunderd dollars!Διακοσια δολλαρια! Το ποιντ του Φιντελιο ειναι το πιο σωστο. Ποια θες να πηδας ρε παλικαρι μου και ποια ειναι πιο ευκολο να το κανεις?Ε, αυτην θα διαλεξεις
kostetos Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Ρε φιλαρα δεν θελω να πηδηξω,μια σταθερη σχεση θελω..Εσυ δηλαδη κανεις σχεση μονο για να γαμη....σεις?
elis88 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Βασικά αφου η κοπελα Α ειναι σε μακρυνή απόσταση πως είσαι σίγουρος ότι δεν σε κερατώνει. Βασικά τσαμπα λεφτά χαλάς στα κινητά εμ αυτη την κοπέλα, αλλά αν σου αρέσει τόσο πολύ σε χαλάει να είσαι και με τις 2; εμένα πάντος δεν θα με χάλαγε καθόλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.