Προς το περιεχόμενο

Tversity Vista & Ps3

Speed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω για ενα προβληματάκι που αντιμετωπίζω...

Καταρχάς έχω διαβάσει τα πάντα οσα έχουν γραφτεί για το θέμα του Tversity αλλά άκρη δεν έβγαλα...

Έχω εγκαταστήσει λοιπόν το Tversity μαζί με όλα τα προγράμματα που προτείνουν αλλά συνέχεια μου βγάζει unable to connect to server...To Firewall

eίναι απενεργοποιημένο γιατι χρησιμοποιώ αυτο του Nod32 στο οποίο έχω ρυθμίσει όμως να κάνει exclude το Tversity και το Mediaserver... Στα vista εχω ενεργοποιήσει να κάνει share τα αρχεία και τα media...Στo ρουτερ που eίναι ενα zyxel P-661 έχω ενεργοποιήσει το upnp...

Παρόλα αυτα δεν έχω την παραμικρή επικοινωνία με το Ps3 και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...Αν μπορεί να βοηθήσει κανείς θα ήταν καλό...

Δημοσ.

Το ps3 συνδέετε κανονικά με το router...Πρέπει να του δώσω συγκεκριμένες ip???

Καπου διάβασα για port forwarding αλλά δεν νομίζω να οφείλετε εκεί...

Δημοσ.

Το έχω δοκιμάσει και αυτό...Απο την στιγμή όμως που έχω ρυθμίσει να κάνει exclude το Tversity και το Mediaserver στο firewall δεν παίζει ρόλο

Δημοσ.

σε εμενα επαιζε ρολο γι αυτο το ειπα, ειχα επιτρεψει πχ το emule και δεν συνδεοταν ωσπου το εβαλα στο χειροκινητο.

για τι δεν κανεις uninstall το nod να δεις αν θα μπει?

Δημοσ.

Είχες δίκιο τελικά δούλεψε ο server ετσι...Εχεις βρει καποια λύση ???γιατί το χειροκίνητο είναι λίγο μαλακία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...