Dimitris22 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Καλημέρα παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα θεμα. Σκέφτομαι να αγοράσ την παρακάτω φωτογραφική μηχανή: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.562387 Θα ήθελα να μου πείτε εάν η συγκεκριμένη φωτογραφική μηχανή είναι συμβατή με τις παρακάτω κάρτες μνήμης: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569393 Δηλαδή εάν έχω καταλάβει καλά η φωτογραφική είναι συμβατή με κάθε κάρτα SD(Secure digital) και με κάθε SDHC. Ευχαριστώ προκαταβολικά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drm Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Είναι (Έτσι λέει το σιτε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis00 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 ναι ειναι συμβατη με καρτες SD, MMC, SDHC.(ετσι λέει τουλαχιστον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosmod Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 και εγω λεω ναι,καλα καταλαβες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris22 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Να είσται καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdfun Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Πολύ απλά, θα αναγράφεται και στο πίσψ μέρος της συσκευασίας του κουτιού της μηχανής. Οι κάρτες μνημης sd πάνω από 2 gb, είναι sdhc. Δηλαδή, sd υψηλής χωρητικότας.(high capacity) Δεν παίρνουν όλες οι μηχανές sdhc.Οπότε προσοχή. Η συγκεκριμένη 99% αν θυμαμαι καλά, παίρνει sdhc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Πολύ απλά, θα αναγράφεται και στο πίσψ μέρος της συσκευασίας του κουτιού της μηχανής. Οι κάρτες μνημης sd πάνω από 2 gb, είναι sdhc. Δηλαδή, sd υψηλής χωρητικότας.(high capacity) Δεν παίρνουν όλες οι μηχανές sdhc.Οπότε προσοχή. Η συγκεκριμένη 99% αν θυμαμαι καλά, παίρνει sdhc. θελει οντως προσοχη γιατι κι απο τις καινουριες μηχανες ειναι αρκετες που δεν παιρνουν sdhc καρτες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.