Προς το περιεχόμενο

Μιας και είναι πάσχα..

Hellaslover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:-)

1)την εξέλιξη των ειδών για παράδειγμα, ΤΕΛΙΚΑ, την αποδέχεσαι....ή όχι

Τεσπα.

2)...Κι ωραία, "συμφωνήσαμε" ότι αυτό που ανέφερες, εννοούσε την "δυσκολία" της εξέλιξης, σε κάποιο στάδιό της (btw, ΔΕΝ ξέρω ΠΟΥ το είδες αυτό που περέθεσες, ότι δηλαδή είναι πιο δύσκολο να φτάσεις από τα ψάρια στα πιθήκια, παρά να έχεις αυτό που ΛΕΜΕ "ζωή", γιατί αυτό που ξέρω ΕΓΩ είναι ότι πήρε ΔΙΣ χρόνια, για να έχουμε το πρώτο "έμβιο", και ΠΟΛΥ λιγότερΟ χρονικό διάστημα για να γίνει της π...στον πλανήτη από είδη...Το θέμα ήταν δηλαδή να γίνει το "κακό"...). Ο ΛΟΓΟΣ τώρα που το ανέφερες αυτό ; ; ;

3)[γιατί είναι προφανές πως το πήρα "στραβά" (αν και δεν ξέρω αν φταίω εγώ Ή ο γυαλός...), ότι ήθελες δηλαδή να το φέρεις ως "επιχείρημα" για την ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΗ της "εξέλιξης"...]

4)

(...πως και τόσο σίγουρος ότι θα είναι..."άνθρωποι"

:rolleyes:

,με ΑΛΛΗ φυσιολογία ;

..ρε ξέρεις τπτ και δεν μας το λες ; :P

5)

...καλά, το "νοήμονα" δεν το συζητάω...Δεν νομίζω να μας σκάσει το ανάλογο του Τόκου από Ανδρομέδα μεριά σε σπέης-σιπ...

εντάξει, αυτό είναι από κατηχητικό...Του 2008, αλλά κατηχητικό...

yellowcard.jpg

(ναι, τώρα σε καταλαβαίνω, συνείδηση is god, and yeah yeah god is great yeah yeah god is good yeah yeah yeah yeah

6)...Αλλά "god" "υπάρχει" μέσα στη "βίβλο"....ΜΟΝΟ. Άντε και στην "ψυχούλα" του "καθ' ένα" γιατί (αν)(και όταν)το ΘΕΛΕΙ να υπάρχει (είπαμε, το χρειάζεται για τώρα, και για το 3ο ημίχρονο). Τουλάχιστον με την μορφή που τον "γουστάρει". Ελεήμονα και πανθ' ορώντα (τώρα ΤΙ ακριβώς παίζει, κι άμα δεν είναι αυτό, και είναι κανένα 12θεο που την βρίσκει με μας να ποστάρουμε σε φόρουμ ... - φαντάσου GodTv, και το ριάλιτι "Ιnsomnia has talent" - είναι αλλουνού ιερέα ευαγγέλιο.

Άντε και ο άλλος που θα πει τον νιώθει, άντε και ο άλλος που θα πει τον είδε κι όλας, κι ας νιώθουν ό,τι θέλουν κι ας βλέπουν ό,τι θέλουν τα παλληκάρια- να ΄ναι καλά.

7)Μόνο ένα τελευταίο :

ΑΓΑΠΑ τον πλησίον σου....ε !

Όχι μόνο λόγια. Και μην τον στραβοκοιτάς, και μην τον κρίνεις βιαστικά.

1)Η εξέλιξη των ειδών δεν χρειάζεται κάποιον να την παραδεχτεί. Είναι αυτονόητη. Έχει αποδειχτεί. Από που όμως προέκυψε ότι η θρησκεία αντιτίθεται σε αυτό δεν ξέρω!! Αν θεωρείς ότι ο παπάς και οι βλακίες που λέει είναι ο αντιπρόσωπος μια θρησκείας, τότε είναι σα να αποδέχεσαι πως είμαστε θεοί. Μόνο ο θεός είναι αλάθητος. Ρε συ μήπως είσαι κρυφοπαπικός??

Εγώ δε θεωρώ ότι οι αντιλήψεις ενός ιερέα καθορίζουν τη θρησκεία. Και φυσικά, από την οπτική γωνία του πραγματικού θεού, αν υποθέσουμε ότι υπάρχει, δεν υπάρχει θρησκεία.Μόνο πραγματικότητα.Οι παπάδες και οι κανόνες μια θρησκείας είναι καθαρά ανθρώπινο δημιούργημα.

2)Απλά είπα ότι από ένα στάδιο και μετά , ο βαθμός δυσκολίας στο να πας στο επόμενο εξελικτικό βήμα είναι πιο δύσκολο από το να πας από την σκόνη στο κύτταρο. ΚΑι αυτό διότι σ'υμφωνα με μελέτες, το να εξελιχθείς σε ένα περιβάλλον που δε μεταβάλεται δραματικά είναι δύσκολο. Πρέπει να προκύψουν κατακλισμικά γεγονότα για να έχεις παραπάνω εξέλιξη, γεγονότα που μπορεί να μην έρθουν ποτέ σε ένα πλανήτη με μηδενική γαιολογική δραστηριότητα. Και φυσικά πρέπει να επιβιώσει από ΟΛΑ αυτά γιατί αλλιώς απλά θα έχουμε νέα είδη. Νομίζω το είδα στο national geographic,εξέλιξη του ανθρώπου. Φαντάσου ότι τα ψάρια για να βγάλουν χέρια και να βγουν στη στεριά, έπρεπε να αναπτυχθούν φυλοβόλα δέντρα που εκτός από τα φύλλα να ρίχνουν και τα κλαδιά τους στα ποτάμια που είχε διαφύγει ο πρόγονός μας, ένα ψάρι, για να γλιτώσει από τα θηρία της θάλασσας. Αναφορά καθαρά εγκυκλοπεδικά, ότι δεν είμαι κολλημένος με την εξέλιξη!!

3)Πάμε πάλι!! Δεν την αμφισβητώ

4)Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα. Μια ιδέα είπα. Προσωπικά οτιδήποτε έχει νοημοσύνη και συνείδηση ίδια με του ανθρώπου το θεωρώ άνθρωπο. Τώρα εσύ σε τι διαφωνείς. Ότι υπάρχουν νοήμοντα όντα σε άλλο πλανήτη ή ότι μπορεί να μη μοιάζουν με τον άνθρωπο της γης??

5) Κατηχητικό του 2008??? Κομπλάραμε δηλαδή?? Η θεωρείς ότι σίγουρα είσαι μόνος??

ΚΑι να σου πωκαι το άλλο για να τελειώνουμε: Δεν έχει σημασία να αποδείξουμε ότι υπάρχει ζωή σε άλλο πλανήτη, φυτική ή ζωική, ανθρώπινη ή μη. Σημασία έχει ότι υπό κατάλληλες συνθήκες ΜΠΟΡΕΙ να υπάρξει.. Και αυτό οι φλώροι παπάδες το αγνοούν βλακωδώς, αλλά δε σημαίνει ότι επειδή αυτοί είναι αμόρφωτοι, συμπεραίνουμε κάτι για το θεό.

6)Αυτό τώρα είναι άποψή σου ή έχεις και αποδείξεις??

7)Αυτό είναι το δύσκολο. Αφού φαντάσου ακόμα και ο θεός έπρεπε να πεθάνει για να μας πείσει. Αλλά γρι εμείς!!!

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χριστός Ανέστη παιδιά!! (ξεχάσαμε να τα πούμε!!)

1975 φορες το ειπαμε...

...το βαριεται κι ο παπάς στο τελος... :rolleyes:

Δημοσ.
1975 φορες το ειπαμε...

Σας ευχομαι καλο πασχα σε ολους, και σε σενα, και να περασουμε ολοι μια υπεροχη χρονια! (Καλομοιρα rulez)

Δημοσ.
1975 φορες το ειπαμε...

Διακρίνω μια κρυφοχουντική απογοήτευση!!!!

Δημοσ.

Εγω λεω να σταματησεις να χαπακωνεσαι απο τα μπλε χαπακια που σου δινει ο Morpheus,

και να αρχισεις τα Omega-3

μηπως και ενισχυσεις την διακριτικη σου ικανοτητα.

[1975+?=?]

Δημοσ.

5) Κατηχητικό του 2008??? Κομπλάραμε δηλαδή?? Η θεωρείς ότι σίγουρα είσαι μόνος??

ΚΑι να σου πωκαι το άλλο για να τελειώνουμε: Δεν έχει σημασία να αποδείξουμε ότι υπάρχει ζωή σε άλλο πλανήτη, φυτική ή ζωική, ανθρώπινη ή μη. Σημασία έχει ότι υπό κατάλληλες συνθήκες ΜΠΟΡΕΙ να υπάρξει.. Και αυτό οι φλώροι παπάδες το αγνοούν βλακωδώς, αλλά δε σημαίνει ότι επειδή αυτοί είναι αμόρφωτοι, συμπεραίνουμε κάτι για το θεό.

Φαίνεται στο Βατικανό με διαβάζουν!!!

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=899887&lngDtrID=252

Δημοσ.

...είναι αυτό που μάλλιασε το πληκτρολόγιο μερικών να φωνάζει, ότι μιας και αποδείξεις εκτός των "γραφών" για την ΥΠΑΡΞΗ θεού (με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, προθέσεις, πλάνα κλπ) δεν έχουμε, η "δημιουργία" (φιλοσοφική, θρησκευτική, γουατεβερική) "ύπαρξης" του ανήκει αποκλειστικά και μόνο στο ευφάνταστο (και όχι μόνο) ανθρώπινο γένος.

Ορίστε οι "ενδείξεις", στο φωνάζουνε (το λινκ που παρέθεσες) (η "εκκλησία" που λέγαμε πως κατόπιν εορτής τρέχει να προλάβει γεγονότα ή να εναρμονιστεί με το "σήμερα", και η "εκκλησία" είναι άνθρωποι όπως εμείς και συ, και κάποτε ήταν κάτι "ακόμα περισσότερο", και μπλαμπλαμπλα και μπλουμπλουμπλου, με λίγα λόγια αν εσύ έχεις τα μπωλς και τη διάθεση ΜΠΟΡΕΙΣ μια μέρα να προωθήσεις τον θεό του jimarass και να τον κάνεις και Νο 1, όπως τόσοι άλλοι πριν από 'σένα, αλλά όσο και να φωνάζουνε τα πλήκτρα μας, εσύ πέρα βρέχει, γιατί έτσι το ΘΕΛΕΙΣ, να βρέχει πέρα, να υπάρχει μετά θάνατον ζωή, εμείς να την έχουμε κάνει μακρυά απ' το θεό λόγω απροσμέτρητου βάθους βλακείας μας κ.α.).

Τεσπα, το είπαμε, δικαίωμά σου να βρέχει όπου θέλεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...