MAKOS01 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Έχω ενα προβληματάκι με την εμφάνιση της επιφάνειας εγασίας..Όταν ανοίγω τον υπολογιστή κάνει πως φορτώνει και στο τέλος μου ανοίγει μόνο τον φάκελο τα έγγραφα μου και η υπόλυπη οθόνη είναι μάυρη,μπορώ όμως και να μπώ σε όλους τους φακέλους και να παίξω παιχνίδια και γενικώς να κάνω κάθε εργασία..τι λέτε να φταίει? ( έχω vista home premium)..επίσης θα ήθελα να τον κάνω format αλλά δεν έχω τα cd από τα windows,μητρική και κάρτας γραφικών,,πώς μπορώ να αποκτήσω τουλάχιστον ta cd απο την μητρική και από την κάρτα γραφικών?
Nearly_God Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Για το 1ο πρόβλημά σου δεν ξέρω να σε βοηθήσω. Για του drivers από το site του κατασκευαστή της μητρικής και της κάρτας γραφικών αντίστοιχα. ( Δλδ βλέπεις μια μαύρη επιφάνεια εργασίας και το μόνο εικονίδιο που υπάρχει είναι αυτό του φακέλου "τα έγγραφα μου"; )
MAKOS01 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 η μητρική μου γράφει τα εξής..(MB μATX C2Q 775 PCIe VGA) πως μπορώ να δω ποιός είναι ο κατασκευαστής?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.