Προς το περιεχόμενο

Διαφημίσεις

george_pan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια Χρηστος Ανεστη...

Εχω ενα προβλημα εδω στο Η/Υ μου καθε φορα που μπαινω στο ιντερνετ συνεχεια μου βγαζει μικρα παραθυρακια διαφημισεις πριν απο μερικες μερες εκανα μια σημαντικη εργασια για το ΤΕΙ και ξαφνικα μου εβγαζε μερικα παραθυρακια με διαφημισεις κι κατα λαθος πατησα πανω στη διαφημιση κι μου χαθηκε η σημαντικη εργασια που εκανα ... Μετα εκανα φορματ στο Η/Υ μου και παλι τα ιδια .... θα ηθελα να μου δωσετε καποια λυση για να μην ξαναβγαλει τα παραθυρακια με διαφημισεις ... Δηλαδη αν ξερει κανενας πως μπορω να τα απεναργοποιησω ... Εχω τα Windows Xp Home

Σασ ευχαριστω πολυ ...

Δημοσ.

μάλλον κάποιο από τα προγράμματα που εγκαταστήσει (μετά το format) έχει ιο

το είχα πάθη και εγώ, είχε ιο ένα πρόγραμμα και το είχα εγκαταστήσει, μετά έκανα format και ο βλάκας ξανά το ίδιο πρόγραμμα έκανα εγκατάσταση.. μετά πάλι format... :D

Δημοσ.

Εχω κανει 3 φορματ και παλι τα ιδια ... Μου σπαει τα νευρα... Κι λεω να αγορασ ενα νεο Hard Disk για να περασω εκει το λογισμικο ... Να πανε νε γ... οι διαφημισεις ....

Δημοσ.
το φαινόμενο συνεχίστηκε και μετά το format?

Ναι μετα το φορματα δεν περασα κενανα προγραμμα πρωτα περασα τα Driver της μητριας μετα εβαλα το προγραμμα με ιους με το προγραμμα AVG και συνεχεια μου βγαζει αυτα τα παραιθυρακια ... Μηπως ξερεις τι πρεπει να κανω ?? αν εχεις καποια λυση να μου δωσεις

Ευχαριστω

Δημοσ.

Λοιπόν δοκίμασε να κάνεις φορμάτ και πέρνα μόνο drivers αποκλείεται να το κάνει.Μήπως αντί για φορματ έκανες εγκατάσταση πάνω στα ήδη υπάρχοντα windows?

Δημοσ.

παιδια σας ευχαριστω πολυ για την λυση .... Τα κατεφερα το προβλημα ηταν οι ρυθμισεις απο Επιλογες Ινττερνετ ... Εβαλα αποριψιση διαφημισεις και κακοβουλιες ... και δεν μου εμφανιζει καθολου..

Παντως σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...