nnannos Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Παιδιά σκεφτόμουν να αλλάξω το dvdrw του laptop μου(αρχισε να υπολειτουργεί) που ειναι ο Fuj-siemens AMILO 1667G2, το dvdr που διαθέτει είναι το nec ND-6650A. Εχω βρει πολλά dvd slim αλλά το πρόβλημά μου είναι ότι στο πλάι δεν είναι επίπεδο το πορτάκι αλλά κάνει καμπύλη...βέβαια το πορτάκι βγαινει απ'οτι είδα. Η ερώτηση μου είναι αν ξέρει κανεις αν ταιριάζουν τα slim drives που πουλούνται στο λαπτοπ που διαθέτω. Αλλιώς πείτε μου μια λύση.
nnannos Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Κανείς δεν έχει laptop siemens με τέτοιο πορτάκι στο cdrw ρε παιδιά να μου πει μια γνώμη???
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Στη χειρότερη κάνεις τράμπα τα πορτάκια, για να ταιριάζει καλύτερα.
stauros772000 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 ΑΝ πιανουν τα χερια σου και μπορεις να βγαλεις το υπαρχον,τοτε με αυτο αγκαλια....βγαινεις παγανια,και οποιο παρει ο χαρος....εε.... και οποιο ταιριαζει,ΜΠΑΜ....το χτυπας.αν εισαι σε εγγυηση,θα την χασεις,αν δεν εισαι σε εγγυηση κανε το αφοβα....το πολυ -πολυ να ξανα βαλεις το ιδιο,και να δουλεψεις με εξωτερικο. νομιζω τα σλιμ ταιριαζουν σε διαστασεις ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.